Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pöttömkert – Családi nap a Budapest Parkban (szeptember 7.)

Eljött az idei utolsó, SZEZONZÁRÓ Pöttömkert ideje! Szeretettel várunk mindenkit idei utolsó, SZEZONZÁRÓ Pöttömkertünkbe, amikor a Budapest Park egy napra ismét a gyerekeké lesz!

0
Tovább

Lábtörlő kézzel festett mintával

Találkoztam már korábban néhány lábtörlőfestős projekttel az interneten, s bár nagyon vonzott a megvalósítás lehetősége, mégis tartottam attól, hogy hogyan lehet a mintát egyenletesen, szépen és tartósan felvinni a rücskös, durva felületre. Végül megtaláltam a megoldást a lehető legolcsóbb (590 Ft, 100 Ft-os bolt), szőnyegszerűen puha, lábtörlő személyében.

0
Tovább

Sárkánybébi zokniból

Különböző zokniból, kesztyűből készíthető helyes kis kabalákat időről időre mutatok nektek, hiszen ti is szeretitek, és én sem tudok ellenállni nekik. Ez a sárkánybébi is ilyen!

0
Tovább

Sulikezdés - inspiráló ötletek gyermekszobákhoz

Hamarosan újra kinyílnak az iskolák és óvodák kapui, búcsúzik nyár. Nálunk ez az utolsó egy-két hét általában a kinőtt ruhák szortírozásáról (és újak beszerzéséről), és persze a gyerekszoba kisebb-nagyobb átrendezéséről, alakítagásáról szól. Játékok, könyvek, tárgyak jönnek, majd mennek, mindig kell a hely valami újnak. Szóval ilyenkor én is bújom a netet, valami használható, látványos, praktikus és kivitelezhető megoldást keresve. Ma ehhez hoztam inspirációkat, korsztályt tekintve pedig az ovis, kisiskolásokra fókuszálva.

0
Tovább

Lakásdekoráció: mandalák régi cédékből

A régi, megkarcolódott cédék újrahasznosításáról már többször esett szó itt a blogon, a mozaikozástól kezdve sokféle látványos dolgot készíthetünk a felhasználásukkal. Ma egy különleges lakásdekorációt mutatunk, amelyhez csupán jó minőségű, jól fedő akrilfestékre lesz szükség.

0
Tovább

Öreg komód, nem vén komód - bútorfestés saját kezűleg

Sokféle olyan hobbitechnika létezik, amivel öreges, kopottas hatást tudunk elérni különféle felületeken. A Pentart repedést előidéző termékei lehetőséget adnak a választásra, hogy kisebb, nagyobb, szabályos, vagy szabálytalan repedést szeretnénk-e létrehozni. Az antikolópasztáknak köszönhetően pedig a repedések is különféle árnyalatokban emelhetők ki.

0
Tovább

Így készíts cserépfigurát! 2. rész

Egy vidám, mosolygós cserépfigura nem csak a kert, hanem az erkély vagy a terasz dísze is lehet. Virágzó frizuráját egész évben csodálhatjuk, ha tavasszal jácintot vagy tulipánt, nyáron folyton nyíló korallvirágot vagy begóniát, ősszel pedig krizantémot ültetünk bele.

0
Tovább

Kölyökmatek játékosan

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpgA Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma már kicsit az iskolakezdés felé kacsintgatunk, persze igazán játékos és szerethető formában!

Az alábbi szemléletes kezescsék segítségével játékos, vidám formában vezethetjük be gyermekünket a számolás, a számok világába. Az ötlet innen származik, de további hasonló ötleteket találtok erre a linkre kattintva.

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub !

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!

0
Tovább

Hűtőmatrica saját kezűleg

Egy nagyon egyszerű módszerrel rendkívül látványos külsőt varázsolhatuk a hűtőszekrényre. Készülhet óriási méretben is, és egy mozdulattal nyom nélkül el is távolítható. Ugye most már téged is érdekel?

0
Tovább

Nyári divatékszerek saját kezűleg

Nemrég mutattunk Nektek egy különleges, ugyanakkor nagyon egyszerűen elkészíthető karkötőt, aminek dekorgumi alapját sablonnal és pasztákkal díszítve rézhatású felületet kaptunk. Erről ITT olvashattok.

Most egy egészen más stílusú, ugyanakkor szintén egyszerű és mutatós karkötő díszítési technikát hoztunk.

0
Tovább

Aligátor papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma aligátort készítünk papírból!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek