Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Levendulabuzogány lépésről lépésre

Levendulaszezon van. Szeretjük az illatáért, gyógyhatásáért, de a gasztronómiában is hasznosítjuk. Illatozó, látványos buzogányt is fonhatunk belőle, most megmutatom hogyan!

Fusi-di-Lavanda,a 2.png

0
Tovább

Csináld magad: strandszoknya téli kendőből, sálból

Egy rém egyszerű, varrás nélküli strand- vagy flangálós szoknya elkészítését mutatom most meg képekben, egyetlen dologra azért nem árt figyelni: a kész művet tűzzétek meg a biztosítótűvel.

drapedskirt-2.jpg

0
Tovább

Csináld magad: mécsestartó csipkéből

Elsőre olvasatra talán szokatlanul hangzik, pedig nagyon is helytálló a megfogalmazás, ezúttal csipkéből készítünk mécsestartót, nem is akármilyet!

bloglaceholders10.jpg

0
Tovább

Fonalmánia

Van az úgy, hogy az emberen elhatalmasodik valamilyen mánia. Van az úgy, hogy több ilyen ember egymásra talál, beszélgetni kezdenek, kérdeznek, tanácsokat adnak egymásnak a neten. Van az úgy, hogy már személyesen is találkoznak. És van az úgy, hogy világgá kürtölik a mániájukat, mert rögeszméjükké válik, hogy másokat is mániákussá tegyenek.

IMG_9435.JPG.

0
Tovább

Csináld magad: Csipkeszegélyes tál

A levegőn száradó modellezőanyag számtalan jópofa dologra használható, apró figurák készítésétől a nagyobb tárgyakig. A mai dísztálka az utóbbi kategóriába tartozik, de amilyen látványos, olyan egyszerű az elkészítése.

1.jpg

0
Tovább

Esküvői szezon: terítéken a romantika

Költségkímélő, ugyanakkor őrülten látványos megoldás esküvői/ünnepi terítékhez, amelyben a romantika kapja a főszerepet. A két uralkodó szín (hófehér és sötét pink) varázslatos látványt nyújt, harmonikusan keveredik, és bár nem az a kifejezetten szolid dekoráció, mégis finom ízlésről árulkodik.

PicMonkey Collage.jpg

0
Tovább

Festés Washi Tape dekorszalaggal

Egy nagyon egyszerű technikát szeretnék mutatni, amellyel a Washi tape (azaz a dekorációs rizspapír-szalag) egy új funkcióját is megismerhetitek. Hiszen amellett, hogy rengeteg mindent dekorálhattok vele, maszkolásra is használható, így pedig modern stílusú geometrikus képet készíthettek.

170512 (5) - Kopi.JPG

0
Tovább

Festett kavicsok

Ti is gyakran tértek haza nagyobb mennyiségű kavicszsákmánnyal egy nagy séta után, vagy a nyaralásból, esetleg egy kirándulásról? De persze a gyerekek is imádják gyűjtögetni, nem csak a felnőttek. Azonkívül, hogy nyilvánvalóan porfogók, mégis sok emlék köt hozzájuk, és nem szívesen válunk meg tőlük. Ismerős?

stones hearts.jpg

0
Tovább

Csináld magad: Variációk asztali lámpára

Erre a hétvégére az Ikea Hackers-en találtam néhány pazar ötletet. Ugyanaz az egyszerű lámpa (Grönö asztali lámpa 1510 Ft-ért) a kiindulási alap minden esetben, az eredmény viszont meglehetősen sokféle lehet.

Retró hangulatú, régi negatívokkal díszítve:

page.jpg

0
Tovább

WC-papír guriga újrahasznosítás: Lakásdíszektől a művészeti alkotásokig

Sokszor visszatérő kérdés, hogy meddig érdemes elmenni az újrahasznosítással, illetve, hogy egy-egy nagy kreatív rohamunkban mi mindennek essünk neki, de úgy gondolom, ez a téma igenis megér egy posztot. Nézzétek meg, hogy nem csupán lakásdíszek hanem figyelemreméltó művészeti alkotások is készülnek WC-papír gurigákból.

cats.jpg

0
Tovább

Esküvői szezon: ötletek virágdíszek készítéséhez

Beindult az esküvői szezon, és egyre többen kértek tanácsot saját készítésű dekorációk készítéséhez. A virágdíszeknek több fronton is hasznát vehetitek , hiszen csodásan mutat a meghívókon, de a partidekorációnál is látványos lehet. Nem beszélve arról, hogy ez a megoldás teljesen egyedi, és a saját igényeiteknek megfelelően készíthetitek el. Egy-két csajos délután alatt (pl. közösen a leendő koszorúslányokkal) szuper dolgokat dobhattok össze.

1. Pompás pasztellárnyalatú virágok

6323338489_8ca9e92e0a_b.jpg

0
Tovább

Fociláz: dekorálj söröskupakkal!

Elindult a 2012-es Európa-bajnokság, no meg a szurkolás és nagy sörözések időszaka is. A kupakokat azonban ne dobjuk a szemétbe, mert egy csomó klassz dologra használhatók.

1. Padló, járólap

trashhouseflooring.jpg

0
Tovább

Csináld magad: asztal sablonfestéssel, pácolással

Festősablon segítségével nagyon sokféle felületet dekorálhatunk (fal, bútor, agyagcserép, stb.), igazán egyedi új külsőt adva ezzel egy talán már unalmasabb tárgyunknak. Ez a helyzet ezzel a teljesen hétköznapi asztallal is. A gyönyörű Paisley-mintát egy mély tónusú dió árnyalatú páccal hangsúlyozta a készítő. Nézzük meg lépésenként, hogyan készült.

IMG_1733W.jpg

0
Tovább

Nyári papucstuning

Miért költenél vagyonokat évről évre az épp aktuális trendeknek megfelelő, divatos papucsokra, nyári cipellőkre? Egy kis kreativitással magad is készíthetsz igazán egyedi és stílusos lábbelit, méghozzá otthon is hozzáférhető anyagokból, maradékokból, gyöngyszemekből stb.

1. Romantikus, gyöngyös

052012-beaded-flip-flops-feature01.jpg

0
Tovább

Újrahasznosítás: mihez kezdjünk az újságokkal, magazinokkal?

Régóta foglalkoztat ez a téma, és egy ideje már gyűjtögetem az ötleteket. Persze ezek a projektek nem igényélnek ipari mennyiségű papírt, mégis érdemes kísérletezni, mert (ahogy látni fogjátok) például a különböző papírdíszek ugyanolyan jól mutatnak újságpapírból is, nem kell feltétlenül a legszebb papírokat beszerezni hozzá. De még az is kiderül majd, hogy egész pofás kisbútorat és lakberendezési kiegészítőket dobhatunk össze feleslegessé vált napi- vagy hetilapjainkból. Ezeken kívül egy-két szokatlan mégis különleges darab is helyett kapott az összeállításban.

1. Képkeret

colorstory-designs-frame-gradient.JPG

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek