Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mókás ötletek halloweenre gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Október utolsó napjaiban sokan készítünk tökös és szellemes dekorációkat gyermekeink legnagyobb örömére. Bár az angolszáz hagyományokat nem követjük, néhány vicces, jópofa és egyszerű alkotást érdemes közösen megvalósítani, mert nagyszerű kikapcsolódás!

0
Tovább

Kicsit őszi, kicsit téli ajtódísz

Most van az az időszak, amikor már olykor belekukkantok a télies ötletekbe, amikor már előszedtem néhány téli alapanyagot is, bár a szívemet még az ősz gyönyörűsége tölti ki. Most találtam ez a gyönyörű ajtódíszt, amely tökéletes átmenet a színpompás ősz, és a kopogós téli időszak között. Nézzétek!

0
Tovább

Festett tökök halloweenre

A tökfaragás a kislányom születése óta hagyomány nálunk, hihetetlenül élvezzük a vicces, ijesztő tökpofák faragását, rendkívüli élmény a számára, nekem meg nagyszerű kikapcsolódás. Idén valami újdonságot is akartam a faragáson kívül, így jött a tökfestés ötlete.

0
Tovább

Horgolt karácsonyfadíszek - ingyenes minták

Az utóbbi napokban (nagy örömömre) sokat írtatok, hogy szeretnétek karácsonyi horgolt mintákat látni a blogon. És talán elsőre ez picit korainak tűnhet, de bizony ezeket el is kell készíteni, így időben résen kell lennünk, nem késlekedhetek én sem a minták felkutatásával.

0
Tovább

Mandalák őszi levelekekből

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Közeledik október vége, manapság pedig egyre többen készítünk különféle tökös, illetve falaveleves dekorációkat. A múlt héten dekupázsolt tökdekorációkat készítettünk, ezúttal a falevelek kreatív felhasználhatóságát mutatjuk be.

0
Tovább

Bloggertalálkozón jártam, csodákat láttam....

A hétvégén egy különleges bloggertalálkozóra voltam hivatalos a Pentart termékek főhadiszállására. Nagy izgalommal készültem az eseményre, főképp, mert ilyen megtiszteltetés még sosem ért, és nem is igazán tudtam, hogy mire számítsak... Aztán ami történt, azt minden várakozásomat felülmúlta. Tényleg olyan volt az egész, mintha Tibi bácsi pöttyös labdája ezúttal nálam landolt volna.

0
Tovább

Te írsz naplót, de olyan igazi kézzel írottat, szépséges könyvecskébe?

Az internet világában egyre ritkább a papírra vetett gondolat, a személyes, titkos naplóírást kiszorítják a nyílt, online blogbejegyzések, amiken keresztül akár több ezer emberrel is megoszthatjuk gondolatainkat. Sőt, már a füzetbe írogatott vagy ragasztott ételreceptek helyett is egyre inkább az online receptes könyveket bújjuk.

0
Tovább

Indul a sapkaszezon

Vége lassan az indián nyárnak, és a hűvösebb, borongósabb napok beköszöntével elindul az idei sapkaszezon. Hogy a családban egyetlen buksi se maradjon fincsi, puha és meleg fejfedő nélkül, összeállítottunk Nektek egy kis válogatást a magyar nyelven elérhető sapkamintákból.


0
Tovább

Különleges tökdekoráció gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Közeledik október vége, manapság pedig egyre többen készítünk különféle tökös dekorációkat. Ha a halloween hagyományát nem is szükséges átvenni, gyermekünk alkotói készségét remekül kibontakoztathatjuk ennek alkalmából!

0
Tovább

Csináld magad: baglyos tűpárna (szabásmintával)

Hozzám hasonlóan olyan sokan szeretitek és keresitek a különféle baglyos ötleteket, hogy nem is volt kérdés, megmutassam-e ezt a tüneményes baglyos tűpárnát itt a blogon!

0
Tovább

Tedd különlegessé fotóalbumod oldalait!

Többféle olyan ötletet megosztottunk már - akár posztban, akár videóban - amiben a 3D por és szerepelt valamilyen formában. Most egy új felhasználási területen mutatunk alkalmazási technikákat, ami nem más, mint a scrapbook.

0
Tovább

Kötött babanacik - ingyenes minták

Olyan édes kötésmintákat találtam babanadrágokhoz, nem is tudok hirtelen választani. Ráadásul ingyenesen letölthető mind! Csemegézzünk!

0
Tovább

Letölthető őszi minták, sablonok

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai bejegyzésben remek őszi témájú sablonokat, mintákat gyűjtöttünk össze!

0
Tovább

Színpompás horgolt sál

Mára egy gyönyörűséges, színpompás sál elkészítési útmutatóját hoztam nektek. Ezt a sálat bátran ajánlom kezdőknek is, mert ez elkészítése roppant egyszerű, s bár kissé monoton, a végeredményért mindenképpen megéri!

0
Tovább

Tündérkertek ősszel is

Ültetni jó. A virágzó kert, akármilyen picike is, szemünket és lelkünket egyaránt simogatja. A hagyományos kaspók és cserepek helyett választhatunk újrahasznosításra váró tárgyakat is ültetőedénynek. Mert egy törött cserép sem szemét!

0
Tovább

Csináld magad: otthoni munkaállomás

Igen praktikus, ha van az embernek otthon egy külön dolgozószobája, de annak sem kell elkeserednie, akinek nincs. Az otthoni munkaállomás ugyanis lehet a nappali vagy a háló része is akár, és egyáltalán nem kell irodai hangulatot tükröznie, sőt!

0
Tovább

Könyvespolc zöldségesládákból

Pompázatos kis könyvespolcot (vagy éppen éjjeliszekrényt) varázsolhatunk egyszerű zöldségesládákból, amely nem csak otthonunk méltó dísze, hanem funkcionális darabja is lehet!

0
Tovább

Bea Zoknitanodája

Ha már kacérkodtál a zoknikötés gondolatával, de túl bonyolultnak érezted, elriasztott a sok szám és a sok új technika, akkor feltétlen olvass tovább, mert Bea zokniját Te is meg fogod tudni kötni. Ha eszedbe sem jutott soha zoknit kötni, akkor meg azért kukkants be Bea zoknitanodájába, hidd el, neked is kedvet csinál.

0
Tovább

Origami falevél

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai bejegyzésben gyönyörű origami faleveleket készíthettek az ősz mesés színárnyalataiban, amelyekből akár koszorút is készíthettek!

0
Tovább

A legtündéribb horgolt takaró - ingyenes minta

A kötés, horgolás napjainkban sokunk örömére ismét virágzik, tobzódhatunk az ötletekben és alapanyagokban egyaránt. Az őszi-téli időszakban még inkább előtérbe kerül e kellemes délutáni, hétvégi elfoglaltság, amely igazán hasznos tevékenység is.

0
Tovább

20+1 gyönyörű őszi dekoráció

Az ősz a színekben leggazdagabb évszak, ez vitathatatlan. Ilyenkor szinte mindenki megpróbál becsempészni az otthonába belőle egy darabkát, s ez nem is csoda. Soha ennyit nem sétálok, mind a lombhullás idején, ilyenkor pedig az emberen eluralkodik a gyűjtögethetnék, és nap mint nap kincsekkel tér haza. Ezekből pedig fantasztikus otthondíszeket varázsolhattok ti is.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek