Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyári játékötletek kislányoknak: tarka pillangók

Pritt_KK_0208_Fejlec_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A múlt héten a fiúk kedvében jártunk a papírrepülős bejegyzéssel, ezen a héten a lányok vannak soron!

tower bflies.JPG

0
Tovább

Vállfák szalvétatechnikával dekorálva

Még pár évvel ezelőtt ajándékba (lakásavató) készítettem hasonlókat, és az ajándékozottak mondhatom, nagyon örültek. Lehet, hogy nem éppen fényűző ajándék, viszont roppant egyedi és kedves, talán épp a szerénysége annyira meggyőző. Itthonra is készítettem belőle, sőt még monogramokkal is elláttam őket (de csak mert ki kellett próbálnom a kalligráfia tollamat), és mai napig öröm rájuk nézni. Sokféle stílusban készíthető (hisz szalvétából hatalmas a választék), örömmel ajánlom nektek is!

DIY-Handmade.jpg

A vállfákat fehér festékkel (alapozó vagy akril) kenjétek be, ez ideális alapot nyújt a szalvétatechnikázáshoz. A szalvétából (papírból) kivágott/kitépett mintát dekupázsragasztóval rögzítsétek. A végén lakozzátok igény szerint. Repesztőlakkal antik (vintage) stílust is idézhettek.

Forrás a képre kattintva.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletre szomjazol, kövess a Pinteresten is!   

0
Tovább

Divatos nyári fülbevaló pár perc alatt

A korallszín az egyik kedvencem ezen a nyáron, úgyhogy azonnal megakadt a szemem ezen a fülbevalón. Szeretem a szokatlan anyagválasztást, amitől egy bizsu is elegáns és különleges lesz.

jeszcze-nie-probowalam-ale-nie-wyda_1.jpg

0
Tovább

Hangulatvilágítás konzervdobozból

Kiürült konzervdobozokat sokféleképpen újrahasznosíthatjátok, többek között a kerti lámpások egyik legjobb alapanyagaként kezdhet új életet!

lit lanterns.jpg

0
Tovább

Nyári játékötletek kisfiúknak: csináljunk papírrepülőt!

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésben a kisfiúknak kedveskedünk egy szuper, könnyen elkészíthető repülőgéppel. Jövő héten a lányok következnek!

18.jpg

210.jpg

0
Tovább

Kagylóhéjjal, csigával díszítve...

Nyaralásból gyakran térünk haza kagyló- és csigahéjakkal, rajtam is úrrá lesz ilyenkor a gyűjtőszenvedély. Tavaly is mutattam már hasonló kagylóhéjas ötleteket (ITT megnézhetitek), idén pedig bővítem a gyűjteményt!

5fecceb2b30d7e1e5b59644ca9171a48.jpg

0
Tovább

Shamballa karkötő készítése

Talán már hallottatok a Shamballa ékszerekről, amelyek most igen népszerűek. Hírességek, sportolók, zenészek is viselik, én is egyre többször találkozom ezzel az elnevezéssel. Kicsit csodálkoztam eleinte, hogy miért van ilyen furcsa neve, hiszen nekem első ránézésre egyszerű csomózott (makramézott) ékszernek tűnik.

how-to-make-a-shamballa-bracelet.WidePlayer.jpg

0
Tovább

Régiből újat: ötletek fürdőruhák csinosításához

Többen kerestetek fürdőruha-felújítós, -csinosítós ötleteket, ma ezekből csemegézünk!

3680179270_9aec0cd160_o.jpg

3679375011_d461c69133_o.jpg

0
Tovább

Cuki zokniszörnyike

Zokniból vagy harisnyanadrágból is elkészíthetitek ezt a szeretetreméltó szörnyikét. Képbejegyzés következik:

PAPSACHECRISCORREA.jpgForrás: meangatoys

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következő ötletről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

Mókás legyezők gyerkőcöknek

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésben tekintettel a nyári forróságra, olyan ötletetek mutatunk, amelyeket nem csak elkészíteni lesz öröm, hanem utána használni is!

PicMonkey Collage_2.jpg

0
Tovább

Nagyon nyári karkötők csomózással, fonással

A nyári öltözékeinkhez bátran viselhetünk vidám, színes kiegészítőket, és ez különösen igaz a saját kezűleg készített darabokra, amelyeknek nagy előnye, hogy színűket és stílusukat is tökéletesen a ruhánkhoz passzíthatjuk. Remélem, találtok kedvetekre valót!

knotted-cord-bracelet-collage.jpg

0
Tovább

Bútor újrahasznosítással: szekrény újságpapírból

A papírfonás hasznosságát, érdemeit és a benne rejlő lehetőségeket nem győzőm hangsúlyozni, szerelmese is vagyok a technikának. Most is valami hasonlót szeretnék mutatni, hiszen újságpapírból készül, de ez nem kosár, hanem egy szekrény!

popularpix1.jpg

0
Tovább

Quillingformák haladóknak

A quillingtechnika csodálatos, a lehetőségek tárháza végtelen, s aki már az alapokat ismeri, szinte bármit megvalósíthat. A mai posztom a nekik, a haladóknak szól, akik már tudják, hogy a kis papírcsíkok miként elevenednek meg a kezünk alatt.

ella1_edited-1.jpg

0
Tovább

Elvarázsolt villamos - gerillakötés Budapesten

Csütörtökön volt a Nyilvános Kötés Világnapja, ami már eleve mókásan hangzik, ennek megfelelően vicces akcióval rukkoltak elő a hazai gerillakötők: összehorgoltak, -kötöttek egy 49-es villamost Budapesten.

IMG_9312.JPG

0
Tovább

A virágorigami alapjai

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Mindenkit, aki szereti a papírhajtogatást, elvarázsol majd a virágorigami, hiszen nagyszerű tevékenység, és a lehetőségek tárháza végtelen.

viragorigami_magyar_1-32-16.jpg

0
Tovább

Ötletek falfestéshez - famotívumok

Itt a nyár, ilyenkor sokan vágnak bele saját kezűleg kisebb-nagyobb felújításokba a házon belül és körülötte is. A falfestés/tisztasági meszelés tipikusan ilyen munka, mi is magunk végezzük (a kezdeti bénázások után ma már egyre nagyobb rutinnal). Aki nem elégszik meg a meszeléssel és az egyszínű falakkal, bizonyára eljátszott már a gondolattal, hogy valamilyen mintát is pingáljon egy-egy szabad falfelületre.

10597_543969475666649_46906500_n.jpg

0
Tovább

Bútortuning vintage stílusban

Ebben a bejegyzésben megismerkedhettek a stílus alapvető jellemzőivel, és megtudhatjátok, hogyan varázsolhattok decoupage technika segítségével nosztalgikus hangulatúvá egy kisbútort.

lorihanson-1024x680.jpg

0
Tovább

Mit csináljuk spatulából?

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésben már a nyári szünidőre készülődünk, összegyűjtöttünk néhány remek spatulás ötletet!

111.jpg

0
Tovább

Házszám mozaikkal

Régóta dédelgetett vágyam volt, hogy a régi, rozsdás házszámunkat lecseréljem egy saját készítésű mozaikkal kirakott darabbal. Hétvégén volt egy kis időm, így a tervezgetés után gyorsan neki is veselkedtem.

2013-05-20 14.31.50.jpg

0
Tovább

Kössük színesebbé a világot!

2005 óta június második csütörtöke a Nyilvános Kötés Világnapja. Kicsit furcsának tűnik, hogy ennek a nőies sportágnak is van saját ünnepe, de miért is ne lehetne? Ha jobban belegondolunk, egy csomó ember vígan eszik, iszik, olvas, hangosan telefonál, sőt időnként szeret is az utcán, villamoson, bevásárlóközpontban, de csodabogárnak számít az, aki köt, horgol vagy hímez köztéren.

01.JPG

0
Tovább

Dolgozószoba szekrénybe rejtve

Ti, akik olvassátok a blogomat, hozzám hasonlóan talán rendelkeztek egy kis sarokkal (jó esetben szobával), ahol teret engedhettek a barkácsolásnak, hobbizásnak, varrásnak, azaz a kézügyeskedésnek. Ha elég bátrak vagytok, és nem riadtok vissza egy pár napos barkácsolástól, akkor vágjatok bele!

557078_480948595280991_127800917_n.jpg

0
Tovább

Origamizzunk: kagylómotívumos üdvözlőlap

Ez a látványos kagylómintás üdvözlőlap az egyszerűbben elkészíthetők közé tartozik, még nekem sem okozott gondot a hajtogatás, úgyhogy ezen felbuzdulva készítettem nektek egy lépésről lépésre fotókkal illusztrált bejegyzést. Nagyjából egy perc alatt elkészül, nagyon kedves kis darab és bármilyen alkalomra adható. Elegáns pauszpapírból vagy pasztell tónusú színes lapokból ízlés és alkalom szerint készíthető, és persze továbbdíszíthető csillámmal, bélyegzővel, quillingtechnikával stb.

IMG_1884.JPG

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek