Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Origamizzunk: kusudama gömb

A kusudama technika az ámulatba ejtő látványossága ellenére roppant egyszerű. Az alaphajtás néhány lépésből áll, az így elkészült elemekből áll össze maga a gömb, amelyet többféle módon is felhasználhatunk különféle dekorációkhoz.

origami kusudama hajtogatás kusudama virág

0
Tovább

25+1 zseniális ötlet a kertbe

Mára egy könnyedebb témát hoztam, egy nagy csokornyi kertes ötletet, akad köztünk olyan, ami megvalósításért kiált, de persze olyan is, ami inkább csak vicces! Jó szórakozást, és kellemes pihenést a munka ünnepén!

csináld_magad diy kert

0
Tovább

Játékok tojástartóból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai ötletcsokorban tojástartóból készíthető játékokat mutatunk.

dekoráció festés ragasztás recycle tojástartó újrahasznosítás pritt

0
Tovább

Tavaszi és húsvéti dekorációk

A mai bejegyzésben összeállítottam nektek egy inspirációs galériát hangulatos húsvéti és tavaszi dekorációkból, asztaldíszekből, terítékekből, vidám kis apróságokból.

tavasz húsvét asztaldísz dekoráció

0
Tovább

Lélegzetelállító húsvéti tojás origami technikával

Mindig is csodáltam azokat, akiket ennyi türelemmel áldott meg az Úr, én sosem voltam elég kitartó egy ilyen munkához. Pedig alapvetően egyáltalán nem nehéz, inkább talán picit monoton, de kinek, mi számít annak. A végeredmény mindenesetre egészen lenyűgöző.

hajtogatás origami papír

0
Tovább

Báránykás ötletek húsvétra

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A húsvétra készülvén most egy báránykás válogatást állítottunk össze.

húsvét húsvéti bárány

0
Tovább

Tojásfestés lakkfilccel

Ma a tojásdíszítés egy nem éppen hagyományos, ám igazán látványos módját szeretném megmutatni nektek.

húsvét tojásfestés tojásdíszítés

0
Tovább

Minyonos tojások

Az elmúlt év egyik nagy mozisikere a Minions (Minyonok) volt. Taroltak tökfaragás idején is, és tarolnak most, a tojásfestős ötletek terén is. Egy egyszerű ötletet mutatok most a vidám minyonok festéséhez.

húsvét tojásfestés minions

0
Tovább

Hagyományörző tojásdísztítési technikák

Évről évre igyekszem bemutatni nektek a hagyományos tojásfestés termékeny, változatos és szemet gyönyörködtető világát, a természetes festőlevektől kezdve a különböző tájegységeken átívelő szimbólumkincsekig és díszítési technikákig.

húsvét tojásfestés tojásdíszítés hagyományőrzés hagyományos tojásfestés íróka írókázás viaszolt tojás berzselés berzselt tojás gyimes osztókör tojásírás metszett tojás áttört tojás tojásfaragás

0
Tovább

Jégvarázs tojások

A kislányok egyik nagy kedvencének, a Jégvarázsnak a köntösébe bújtatott húsvéti tojásokat hoztam mára. A fiúk se csüggedjenek, holnapra nekik hozok egy vidám ötletet!

húsvét tojásfestés

0
Tovább

Tojásfestés hangulatjelekkel

Ti is pontosan tudjátok, mennyire szeretem a hagyományos tojásfestést, a természetes festőlevelek és a népi motívumokat, hiszen az évek során rengeteget publikáltam a témában. Emellett persze a könnyedebb témákra is ugyanúgy fogékony vagyok, ezen tojások láttán pedig azonnal jobb kedvre is derültem.

húsvét tojásfestés

0
Tovább

Tojásfestés gyerekekkel

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A közelgő húsvét kapcsán nem is lehetne más témánk, mint a tojásfestés!húsvét tojásfestés pritt

0
Tovább

Minták és ötletek tojásfestéshez

Ebbe a blogbejegyzésbe összeszedtem nektek egy rakás tojásfestős ötletet, hogy egy helyre gyűjtve is megtaláljátok. Az elmúlt években jobbára a hagyományos tojásfestési technikákkal foglalkoztam, idén viszont egy kicsit modernebb mintákat is hoztam. Válogassatok kedvetekre!

húsvét tojásfestés

0
Tovább

Kacskaringó fonalfesztivál játék

2016. március 12-13-án (szombat-vasárnap) ismét megrendezzük a Kacskaringó fonalfesztivált! A helyszín a TEMI Fővárosi Művelődési Háza (1119 Budapest, Fehérvári út 47.), 10-től 18 óráig várjuk az érdeklődőket. Ennek kapcsán egy közös játékot indítunk a Cser kiadó, a Barka és a Színes ötletek Facebook-oldalain:

0
Tovább

Húsvéti mintaívek 2016

Eljött az ideje a szokásos mintaív-gyűjteményes posztnak, célkeresztben pedig az egyre aktuálisabb tavaszvárás és a húsvéti ünnepkör.

húsvét tavasz mintaív sablon

0
Tovább

Tavaszvárás: készítsünk gólyát!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A tavasz kezdetének egyik biztos jele, amikor megérkeznek a gólyák, már mi is izgatottan kukukcsálunk reggelente a gólyafészek irányába. Amíg pedig ideérnek a kelepelők, készíthetünk néhány kedves figurát!

pritt tavasz gólya

0
Tovább

40 szuper ötlet Kallax bútorból

Az Ikea egyik legnépszerűbb sorozata, a Kallax (elődje, a picit más méretű Expedit szintén nagy népszerűségnek örvendett) a végtelen egyszerűségéről a és meglehetős szögletességéről könnyen megjegyezhető. Sokan számára érthetetlen is, mitől ennyire népszerű eme túlontúl egyszerű bútorsorozat. Pedig a felhasználhatóság, és a továbbgondolhatóság szempontjától igazi kincsesbánya, meghozzá elérhető áron.

ikea kallax expedit ikea hack lakberendezés bútortuning

0
Tovább

Látnivalók, érdekességek a hétvégi Konyhakiállításon

Március első hétvégéjén, tehát ezen a héten péntektől vasárnapig ismét Konyhakiállítás a Papp László Budapest Sportarénában! A rendezvény idén már hetedik alkalommal várja a látogatókat, színes programokkal, rengeteg kiállítóval, sztárszakácsokkal és gasztrobloggerekkel! Most következő rövid interjúnkban a szervező Konsilo Kft. ügyvezetőjével, Fülöp Judittal beszélgettünk a Konyhakiállítás néhány műhelytitkáról. A cikk végén pedig azt is megtudhatjátok, kik nyerték a családi belépőket!

0
Tovább

A legédesebb húsvéti bárányka

Ez a bárányka tényleg a legédesebbek közül való, hisz ellenállhatatlanul bájos. Egyszerű elkészíteni, és igazán örömteli tevékenység is, nekem folyton mosolyognom kellett közben, szinte éreztem, hogy tavasz költözik a szívembe. Szeretettel ajánlom nektek, készítsétek ti is el, szerezzetek vele örömet valakinek, vagy éppen saját magatoknak.

húsvét bárány dekoráció húsvéti dekoráció húsvéti bárány

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek