Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Emeletes virágtartók gyűjteménye

Pompás, szikrázó májusbúcsúztató időnk van, csalogat a természet, a balzsamos koranyári napsugarak, a csicsergő madarak. Bár picike kertem van, de imádok kertészedni, virágokkal borítani a környezetemet. A kreatív, szokatlan, merész ötleteket pedig egyenesen imádom, jöjjenek hát a formabontó, kreatív virágtartók!

kert nyár tavasz ültetés kertészkedés

0
Tovább

Nyárköszöntő kreatív játékok

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Már nem sokat kell várnunk a vakációra, ideje kreatív ötletekkel is is feltöltekeznünk a nyári napokra!

nyár kreatív játék DIY

0
Tovább

Hangszerkavalkád a júniusi Mizo-Pöttömkerten

Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye ismét koncertek sorát kínálja a nyár folyamán, azonban nem csak a felnőttek, de az apróságok számára is nyújt szórakozást. Június 5-én, idén második alkalommal lesz Mizo-Pöttömkert a Parkban, ahol a kreatív kézműves foglalkozásoktól, a gyerekjógán át a gipszszobrászkodásig számtalan program várja a csöppségeket.

programajánló

0
Tovább

Letölthető fűszercímkék

A befőzős címkék sikerén felbuzdulva (és persze a sok-sok kérésnek is eleget téve) nekiálltam elkészíteni egy fűszercímkés kollekciót is. Először csak a legfontosabb, legtöbbet használt fűszereket pakoltam bele, de ahogy körülnéztem a konyhámban (elég nagy fűszerrajongó vagyok), egyre csak bővült a listám. Végül 48-nál sikerült megállnom, így a gyűjteményben helyet kapott nagyon sok minden. Egy szép, színes kis társaságot sikerült összeverbuválnom, remélem, nagy hasznát veszitek!

fűszercímke letölthető címke

22
Tovább

Zseniális ötletek parafa dugókból

A parafa dugó, mint kreatív alapanyag, már számtalanszor bizonyított. Ma egy igazán különleges ötleteket tartalmazó válogatással készületem.

parafa parafa dugó

0
Tovább

Baglyok gombokból

Mozaikozni nem csak a szó klasszikus értelmében lehet, apró gombokból is kirakózhatunk! A sokunk által kedvelt bagolymotívumok remek lehetőséget kínálnak ehhez a hobbitevékenységhez.

0
Tovább

Katicabogárkák facsipeszből

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Mára egy frappáns tavaszi dekorációs ötletet mutatunk, amellyel vidámabbá tehetjük a hátköznapjainkat, de egy gyerekzsúr díszítésében is helyet kaphat!

papír papírdísz katicabogár

0
Tovább

Készítsünk fűfejet!

Biztosan nektek is volt már ilyen vicces figurátok, egyszer, jó régen én is kaptam a nagyimtól. Akkor még nem tudtam, hogy házilag is el lehet készíteni, pedig csak néhány egyszerű alapanyag szükséges hozzá. A fűhaj néhány nap alatt hajtani kezd, és hamarosan lehet tervezgetni az első frizurát is!

csináld_magad dekoráció diy fűfej kert

0
Tovább

Csodálatos álomkertek

Ha nincs is kertünk, vagy éppen csak picurka méretű, olykor jól esik kicsit álmodozni, inspirálódni, képzeletben elutazni csodás helyek felé. Arra gondoltam, folytassuk ezt a hetet egy csokornyi csodálatos álomkert világában.

kert

0
Tovább

Pünkösd hétfőre

Egyik kedvenc virágom a pünkösdi rózsa, peónia, vagy bazsarózsa. Mindegy is, hogyan nevezzük, szerintem a boglárkafélék családjába tartozó virágok egyszerűen bámulatos teremtmények, vitathatatlanul a május legszebb ajándékai közé tartoznak. A pünkösdi hosszú hétvége örömére álljunk meg egy percre, és töltsük meg a szívünket ezekkel a gyönyörűségekkel.kert peónia

kert peónia

0
Tovább

DIY pünkösdi rózsák

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A pünkösdi ünnepkör kapcsán ma a május egyik legszebb ajándékával, a pünkösdi rózsával fogunk foglalkozni természetes kreatív megközelítésben.

pünkösdi rózsa papírvirág pritt DIY

0
Tovább

Süni szabásmintával

Egy imádnivaló, tüneményes sünbarátnak ki tud ellenállni? És még csak nem szúrós fajta. Nézzük meg, hogyan készül!

szabás varrás plüssfigura sün

1
Tovább

Bámulatos ötletek zsalukőből

A zsalukő alapvetően természetesen építési alapanyag, de legtöbb esetben megmarad néhány darab, amelyeket aztán a szárnyaló kreatív fantázia bizony remekül felhasznál. Szögletes formája alapján kellemes, modern darabok létrehozásáért kiált, mutatok most néhány ihletadó ötletet.

kert zsalukő DIY

0
Tovább

Csináld magad: 2in1 homokozó-piknikasztal 

Akinek kisgyermeke van, és olyan szerencsés, hogy kertes házban él, az tudja, mekkora öröm egy saját, külön bejáratú homokozó. Ez az imádnivaló ötlet egy ügyes kezű ferfiú által kivitelezhető, s egész nyárra remek kikapcsolódást nyújt majd gyermekeinknek.

csináld magad homokozó raklap

0
Tovább

Lélegzetelállító kerítések - fantázadús ötletek

A kerítéseknek jól meghatározott funkciójuk van: védenek, és takarnak. Pénztárcánk vastagságától függően persze sokféle elképzelés megvalósítható, azonban most nem erről lesz szó. Sokkal inkább az elképesztő kreativitásról, a fantázia szárnyalásáról, arról, amit csak beleképzelhetünk ebbe a témába!

kerítés

2
Tovább

Ötletek gyermeknek a Madarak és Fák napja alkalmából

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd.Hazánkban minden év május 10-e a Madarak és Fák napja. Ez a nap immár 110 éve a természet és az élővilág védelmének napja Magyarországon. Környezetünk védelme mindannyiunk közös feladata, hiszen már kis lépéseken is sok múlhat, ezért fontos, hogy mindenki figyelmét felhívjuk e jeles napra, és a természetvédelem fontosságára. Ezen a héten e jeles nap apropóján válogattuk a kreatív ötleteket!

0
Tovább

Szívmintás faldekoráció

Ez az ötlet annyira megkapó, látványos, csak úgy vonzza a szememet! Először írtó bonyolultnak tűnt, de ahogy jobban szemügyre vettem, kiderült, hogy közel sem olyan nehéz elkészíteni. Bakancslistás ötlet következik!

papírdísz fali dísz

0
Tovább

Bútorok zöldségesládákból

A zöldséges és gyümölcsös ládák igen népszerű kiegészítők a lakberendezésben. Ha sikerül néhány masszív darabra szert tennünk, érdemes kicsinosítani, otthonunk egyedi darabjaként kezdhet új életet.

láda lakberendezés újrahasznosítás bútorátalakítás

0
Tovább

Pompás virággömb papírból

A papírvirágok készítéséről számtalan ötletet mutattam már nektek, mára pedig egy igazi különlegességet találtam! Nem csupán szimpla virág, hanem egy egész csokornyi, méghozzá meseszép, látványában szemet gyönyörködtető kompozíció.

papír tavasz papírvirág

2
Tovább

Nyereményjáték a Barka Fonalnál

A mai naptól egy szuper akciót indít útjára a Barka Fonal, méghozzá igazán nekünk, kézügyeseknek való, csábító ajándékutalványokért! Nézzük is a részleteket gyorsan!

A játék menete

A mai naptól 2016. május 8-ig tartó akció keretében 10000 Ft értékű ajándékutalványok várnak gazdára. A nyereményjátékban mindenki részt vesz, aki a Barka hírlevelére újonnan iratkozik fel, azaz a megadott játékidőn belül. 

A hírlevélre ide kattintva lehet feliratkozni: Barka hírlevél

Megjegyzés:

Kérjük, figyeljetek az adatok pontos megadására! Hibás e-mail cím megadása esetén a visszaigazoló e-mailt nem tudják elküldeni, és a regisztráció érvénytelen lesz!

A hírlevelekből rendszeresen értesülhetünk a fonalbolt újdonságairól és akcióiról. A Barkát pedig ugye nem kell bemutatnom senkinek? Fonalas, kötős, horgolós, kézimunkázós területen megkerülhetetlenek, ezek mellett hatalmas választékban kínál szakirodalmat a kötés, horgolás és kézimunka szerelmeseinek.

A nyereményekről

A játékidő alatt feliratkozott új olvasók között egy 10000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki, amely a Barka üzletében levásárolható,  illetve a rajta található kuponkód felhasználásával a webáruházon keresztül is használhatók. Az érvényessége pedig a kiállítás dátumától számított egy év.

Bónusz

A már meglévő, régi hírlevél-feliratkozókról sem feledkeznek meg, az akció végén közöttük is kisorsolnak egy nyertest, aki ugyanúgy egy 10000 Ft-os ajándékutalvánnyal lesz gazdagabb.

Nekem most már nincs más dolgom, mint minden blogolvasómat bíztatni az akcióban való részvételre, ilyen pompás nyereményekért igazán megéri!

A nyerteseket a Barka e-mailben értesíti, illetve itt a blog felületén megosztjuk az eredményhirdetést!

Ha tetszett és a bejegyzés, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is értesülhessenek róla!

0
Tovább

Tematikus akció a Cser Kiadónál: Gyerekek hete

Hétről hétre más témák kerülnek fókuszba a Cser Kiadó A hét témája akció keretein belül. Ezen a héten a gyermekekre helyezik a hangsúlyt,  most minden róluk szól!

 

A rovatban szereplő könyvek 30%-os kedvezménnyel rendelhetők, ezen a héten nevesítve a következő kötetek kerültek bele a válogatásba:

  • Ikreink lesznek
  • Varrjunk babacipőt!
  • Varrjunk babasapkát!
  • Praktikus horgolt babaholmik
  • Színezd ki - vágd ki - ragaszd össze

A köteteket IDE kattintva rendelhetitek meg!

0
Tovább

Ötletek régi hordókból

Az újrahasznosítás, az újrafelhasználás visszatérő téma a blogon, rengeteg témában olvashattok már ide vonatkozó hasznos tippeket és ötleteket. Egy hordó, amelyet már rendeltetésének megfelelően nem tudunk/akarunk használni, még számos területen bizonyulhat kiváló alapanyagnak. Nézzük csak:

Virágtartó

újrahasznosítás csináld magad bútor lakberendezési ötletek hordó

1
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek