Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

10 DIY ötlet adventi naptárhoz

Még majdnem négy teljes hetünk van advent első napjáig, de már bizony sokan kértetek ötleteket adventi naptár készítéséhez. És igazatok is van, mert idejében el kell kezdeni gyűjteni az ötleteket, hogy az alapanyagok beszerzésére és a megvalósításra is legyen elég idő. Kezdjünk is hozzá!

1. Kettő az egyben megoldás

advent-calendar-wreath.jpg

0
Tovább

20 csodálatos adventi koszorú

Célegyenesbe ért az adventi készülődés, aki saját kezűleg szeretné elkészíteni a koszorút, ajtódíszt, annak ideje iparkodni. Ehhez szeretnék ma segítséget nyújtani, ezzel az inspirációs galériával.

0
Tovább

Hógömb a saját ízlésedre szabva

Valószínűleg szinte mindenkinek van otthon hógömbje. És még ha nem is saját ötlettől vezérelve vetted meg, kaphattad ajándékba vagy éppen a gyerek nyaggatott miatta. Ha viszont adni szeretnéd, pár lépésben elkészítheted magad is, így nem csupán egy újabb porfogó kerül a fa alá, hiszen belecsempészheted az ajándékozott ízlését, és persze a sajátodat is.

1
Tovább

Karácsonyfasablonok, karácsonyfaminták

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik.

Mára egy nagy csokornyi karácsonyfamintát gyűjtöttem össze. Használhatjátok asztali dekorációk készítéséhez, a kisebbek pedig egyszerűen csak színezésre. Készülhet kartonpapírból, filcanyagból, vagy akár falemezből is.

paper-christmas-decorations.jpg

0
Tovább

Fekete péntek - kihagyhatatlan akciók a Cser Kiadónál

Ha eddig csak szemezgettél az áhított kreatív könyvekkel, akkor most érdemes a tettek mezejére lépni! Fekete péntek alkalmából tényleg kihagyhatatlan kedvezmények várnak rátok az ország legnagyobb kreatív könyves kiadójánál! Nézzük csak:

A lényeg - és ezzel mindent el is mondtam- minden, azaz minden könyvre 40% kedvezmény jár november 28-án (péntek) 0 órától éjfélig!

Az összes Színes Ötletek kötetre:

A szép kivitelű, keménytáblás kézimunkás kötetekre:

És ezeken kívül természetesen az összes témakörre is vonatkozik a kedvezmény!

Kertészeti szakkönyvekre:

Barkács és mestermunka kötetekre:

Gasztromóniai könyvekre:

Kis Műterem sorozat köteteire:

A kötetekkel magatoknak vagy szeretteiteknek is kedveskedhettek, a karácsonyfa alá is kerülhetnek.

És mindezt itt találjátok: CSER KIADÓ WEBÁRUHÁZ

0
Tovább

Hóemberkés mécsestartó

A mai szupergyors ötletem egy befőttesüveges mécsestartó hómbernek ötlöztetve.

0
Tovább

Csináld magad: járólap festése saját kezűleg

Többször olvastam már erről a "járólap lefestére" témáról érintőlegesen, és foglalkoztat is a kérdés, sőt ti is sokszor érdeklődtetek felőle, de eddig nem találtam ennyire jól összeszedett, átfogó és hasznosítható leírást, mint most.

0
Tovább

Dombormintás karácsonyfadíszek házi porcelángyurmából

Korábban már megismerhettétek a házi porcelángyurma receptjét, és azt is, hogy mi mindent készíthetünk belőle. Ami most leginkább aktuális, az természetesen a karácsony és az ünnepi témakör. Én ezt a sokoldalú alapanyagot a különleges gélpasztával házasítottam és csillámporral fűszereztem, most pedig részletesen megmutatom, hogyan készültek a saját tervezésű, egyedi karácsonyfadíszeink!

karácsony karácsonyfadísz porcelángyurma házigyurma gélpaszta pentart

0
Tovább

Kössünk mikulászsákot!

Ha szívesen segédkeznél a Télapónak, akkor idén készítsd el saját kezűleg azt a zsákot, amiben a piros almán és mogyorón kívül más meglepetést is találhatnak azok, akik igazán jók voltak. Ingyenes kötésmintát ajánlok a figyelmetekbe!

0
Tovább

Ajtódísz villámgyorsan

Rövid idő alatt, kevés alapanyagból is lehet nagyon látványos, dekoratív ajtódíszt készíteni, aki pedig hozzám hasonlóan kedveli a csillogást, annak kötelező darab!

0
Tovább

Hópelyhek muffinpapírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra egy gyönyörű és egyszerűen elkészíthető hópihés ötletet hoztunk!

0
Tovább

Pingponglabdás izzósor

Egy nagyon egyszerű módszert hoztam mára a sima, egyszerű ledes izzósorok feltuningolásához.

4
Tovább

Díszkandalló rejtett rekeszekkel, polcokkal

E gyönyörű díszkandalló már önmagában is fantasztikus látványt nyújt, csodálatosan díszíthető, de emellett minden eleme funkcióval bír, rekeszeket, polcokat rejt, ahol sok-sok mindent tárolhatunk is.

0
Tovább

Kontúrozott gömbök

A szétnyitható, többféle méretben is kapható műanyag gömböket sokféleképpen lehet dekorálni. Mutatunk egy nagyon elegáns megoldást, amihez mindössze kontúrozóra, csillámporra, tollakra és szalagra van szükség, viszont annál több kézügyességre!

0
Tovább

Horgolt karácsonyi csizmácskák, pici zoknik

Az ünnepi készülődés során a Mikulást várva sok-sok kis- és nagycsizmát fényesítünk ki, sok esetben pedig zokniba rejtve érkezik a meglepetés. Ehhez mutatok most egy bájos ötletet.

0
Tovább

Mesebéli lámpások ingyenes sablonokkal

Olyan gyönyörű lámpásmintákra bukkantam, hogy hirtelen felindulásból ki is nyomtattam az összeset. Igazi, hamisítatlan téli hangulatot csempésznek minden ablakba, én már érzem is a frissen hullott hó illatát...

lámpás mécses papírlámpás karácsony

4
Tovább

Programajánló: Kreatív alkotóműhely és börze

Tavaly indult útjára a budaörsi Kreatív Alkotóműhely és Börze, amelyen két nap alatt több mint 1.000 elégedett látogató tekintette meg 32 kiállítónk termékeit és foglalkozásait. Ennek folytatásaként rendezzük meg idén november 22-23-án a harmadik Kreatív Alkotóműhely és Börzét, télköszöntő, advent-váró témakörben.

0
Tovább

Nyereményjáték: karácsonyi, téli könyvcsomagok várnak!

A mai nappal egy szuper akciót indít útjára a Cser Kiadó, méghozzá igazán nekünk való, csábító kreatív karácsonyi és téli témájú könyvnyereményekkel! Nézzük is a részleteket gyorsan!

0
Tovább

Mintaív- és sablongyűjtemény karácsonyra

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A múlt héten már gyűjtöttünk nektek egy csokornyi ünnepi foglalkoztatót, színezőt, most megérkezett a folytatás!

0
Tovább

Házi porcelángyurma karácsonyi díszekhez

A házigyurmákat imádjuk, számos receptet bemutattam már nektek itt a blogon. Ez a porcelán hatású, hófehér, csillogó és elegáns, selymes, egységes textúrájú gyurma fillérekből elkészíthető, és nincs az a mennyiség, amelyet ne lehetne felhasználni az ünnepi készülődés során. Készüljenek belőle hófehér, csillogó díszek, vagy bájos angyalkák, mind olyan lesz, akár a frissen hullott puha hó, szóval nincs mese, ezt egyszerűen ki kell próbálnotok!

karácsony karácsonyfadísz gyurmarecept házi gyurma porcelángyurma porcelángyurma recept

1
Tovább

Díszkandalló fillérekből kartondobozból? Igen!

Egy nagyszerű ötletet találtam az imént, azonnal mutatom is nektek, engem teljesen lenyűgözött!

3
Tovább

Csillogó karácsonyi tányér

Még csak november közepe van, de ez bizony azt is jelenti, hogy hamarosan itt a karácsony. Ilyenkor sok helyen előkerülnek az ünnepi hangulatot idéző kiegészítők, asztaldíszek, mécsesek és gyerták. Sokan már most beszerzik az ajándékokat vagy éppen nekiállnak a saját készítésű ajándékok és dekorációk gyártásának.

0
Tovább

Tündéri báránykás párna

Most bukkantam rá erre a tüneményes ksi párnára, mutatom is gyorsan horgolni tudó olvasóim örömére.

0
Tovább

Ingyenes mintaívek, foglalkoztatók gyermekeknek az ünnepi időszakra

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra összegyűjtöttünk egy csokornyi színezőt, mintaívet, amelyeknek nagy hasznát vehetitek az elkövetkezendő hetekben.

0
Tovább

Lámpások narancshéjból

Bizony derekasan az őszben járunk, ilyenkor már jólesik a meleg tea/kakaó, vágyunk egy kicsit pokrócba burkolózni, és élvezzük a melengetőn pislákoló fényeket. Gyújtunk gyertyát, mécsest, és miert ne fűszereznénk meg mindent egy kis aromaterápiával is?

0
Tovább

Csináld magad: bútorfestés Dekor Paint festékkel

Emlékeztek, nemrég meséltem, hogy bloggertalálkozón jártam a Pentart termékek bázisán. Kaptam néhány fantasztikus festéket is kipróbálásra. Közülük számomra a legérdekesebb, legcsábítóbb a Dekor Paint Soft névre keresztelt újdonság.

0
Tovább

Hóemberke egyujjas kesztyűből

Két nappal ezelőtt előkerestük a kesztyűket a szekrény mélyéről, mert a lánykámnak fázott reggelente a kis keze. A gondosan gombócba párosítva elpakolt kesztyűk között mi sem természetesebb, akadt félpár. Biztos a zoknifaló szörny mászott ki a mosógépből, más nem lehetett... A gombócok felét pedig időközben is nőtte a kis hölgy, úgyhogy lett egy jópár fölös kis kesztyűnk. A lényeg, hogy ez alkalmoból keresgettem ötleteket a félpár és kinőtt kesztyűcskék felhasználására. Ezt a cuki hóemberkét választottuk kifli és levendulától!

0
Tovább

Kötős játék: köss valamit szuper nyereményekért!

Nagy örömmel mutatjuk be nektek a Barka legújabb saját márkás fonalát, a Malmot! Ezt a nagyon kellemes fonalújdonságot nektek is meg kell ismernetek!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek