Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pöttömkert - Milyen programok lesznek vasárnap?

Most vasárnap, június elsején debütál a Budapest Park családi rendezvénye, a Pöttömkert. Kreatív foglalkozások, meseolvasás, játszóház, gyerekjóga és más izgalmas programok várják a látogatókat délelőtt 10 órától. A Pöttömkert 18 éven aluliak számára ingyenes, felnőtteknek 500,-Ft. A felnőttbelépőkből befolyt összeg egyben jótékonysági adomány a Bátor Tábor részére. A következőkben néhány Pöttömkertes programot ajánlunk figyelmetekbe.

0
Tovább

Esküvői nyakék saját kezűleg

A nyári időszak sok más esemény mellett az esküvői szezon legfőbb terepe, ezért időről időre igyekszem dekorációs, és sok más egyéb ötletet megosztani a nagy napra, hiszen sokan vagyunk, akik szeretnek ez alkalomból is alkotni, barkácsolni. Most az ékszer kerül terítékre.

0
Tovább

Csodálatos makramé virág

A nyári öltözékeinkhez bátran viselhetünk vidám, színes kiegészítőket, és ez különösen igaz a saját kezűleg készített darabokra, amelyeknek nagy előnye, hogy színűket és stílusukat is tökéletesen a ruhánkhoz passzíthatjuk. A most bemutatásra kerülő gyönyörű virágot használhatjuk kitűzőként, medálként, táskadíszként vagy ahogy az eredeti forrás említi, poháralátétként is.

0
Tovább

Könnyű nyári táskák szabásmintával

A hirtelen jött nyár örömére egy táskaszabásmintát hoztam, anyagtól és vállhossztól függően készülhet bevásárlószatyor vagy akár válltáska is belőle, kinek hogy praktikusabb. Az alapmintát kicsit variálhatjátok igény szerint, kerülhet rá zsebecske, patent, gomb vagy egy díszítő masni/virág is.

Forrás: usefulDIY

Webáruházunkban széles választékban talál fa és bambusz táskafüleket!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.


0
Tovább

Ha nyár, akkor gelato!

Nagyon hirtelen köszöntött ránk a nyár, amit persze cseppet sem bánunk! Jöhet a vízpart, a bikini, a fagylalt, és hogy a hobbyzást is a szezonhoz igazítsuk, bemutatjuk fagyiszíneinket! Ezek az árnyalatok egy fagyizó kínálatában is megállnák a helyüket, persze fogyasztásra nem alkalmasak, annál inkább festésre!

0
Tovább

Pöttömkert – Családi nap a Budapest Parkban

Egy új programsorozatot indít a Budapest Park azzal a szándékkal, hogy egy új, szélesebb közönség felé nyissa ki kapuit. Színes, izgalmas, kreatív gyermekfoglalkozásokkal, a szülőket is bevonva szeretnénk érdekes és aktív pihenést biztosítani a családosok számára.

0
Tovább

Vidám, színes fonott karkötők

A nyári öltözékeinkhez bátran viselhetünk vidám, színes kiegészítőket, és ez különösen igaz a saját kezűleg készített darabokra, amelyeknek nagy előnye, hogy színűket és stílusukat is tökéletesen a ruhánkhoz passzíthatjuk. Eljött a tarka karkötők készítésének és viselésének az ideje!

1
Tovább

15 famotívumos ötlet szobafestéshez

A nyár közeledtével egyre többen szövögetünk otthonszépítő terveket, készülünk kisebb-nagyobb felújításokra is. A falfestés/tisztasági meszelés tipikusan olyan munka, amelyet mi magunk is elvégezhetünk (a kezdeti bénázások után egyre nagyobb rutinnal). Aki nem elégszik meg a meszeléssel és az egyszínű falakkal, bizonyára eljátszott már a gondolattal, hogy valamilyen mintát is pingáljon egy-egy szabad falfelületre. A famotívumot rendkívül népszerűek, hiszen közelebb hozzák a természetet, melegséget sugároznak, és nagyon sok lehetőséget adnak a kreativitásunk kibontakoztatására!

0
Tovább

Repessz és antikolj!

Tárgyak felületét öregíteni, kopottan patinás hatásúvá tenni többféleképpen is lehet. Most egy olyan repesztési és antikolási technikát mutatunk, amelynek eredményeképpen a tárgy felületén finom, hajszálrepedéshez hasonló rajzolat alakul ki.

1
Tovább

Origamizzunk: kusudama virág hajtogatása

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy látványos, ugyanakkor könnyen elsajátítható technikát mutatunk be, a kusudama hajtogatást.

0
Tovább

Virágtartó régi felniből

Gondoltátok volna, hogy ez a mozaikberakással díszített gyönyörű virágtartó valójában egy rozsdás felni? Pont ez a legcsodásabb az újrahasznosításban/újragondolásban, hogy egy-egy kidobásta szánt, ütött-kopott, haszontalannak tűnő tárgyba új életet lehelhetünk saját kezünk munkájával. Ne is vesztegessük az időt, nézzük, hogyan készül!

0
Tovább

Dekoráció szárazbabból

Nem is olyan régen mutattam nektek ötleteket kávébabbal díszített tárgyakhoz, azóta pedig többen is kértétek, hogy mutassak még hasonló ötleteket. Nos, az egyszerű szárazbab is remek dekorációs alapanyag, mutatom is mire használható.

0
Tovább

Scrapbookozd egyedire noteszed!

Egy sima, egyszerű fedőlapos noteszt könnyedén izgalmassá varázsolhatunk! Ehhez nem kell mást tennünk, csak a megfelelő színeket, anyagokat és technikákat ötvöznünk.

0
Tovább

Virágoskert farönkben

Régóta dédelgetett vágyam ennek a farönkbe vájt virágoskertnek a megvalósítása. A megfelelő alapanyagot még keresem, de addig is mutatom az elkészítés lépéseit!

0
Tovább

A tojáshéjas mozaik és a szalvétatechnika találkozása

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy különleges és nagyon látványos ötletet mutatunk, amely két technika, a tojáshéjas mozaik és a dekupázsolás ötvözéséből született.

0
Tovább

Selyemfestés kezdőknek

Aki még sosem próbálta a selyemfestést, annak most kedvet hozunk a videónkkal! Olyan egyszerű, kezdőknek szóló technikát mutatunk be, amit gyakorlatilag nem lehet elrontani, sőt nem is kell órákon át pepecselni vele.

0
Tovább

Virágláda kartondobozból

Indítsuk a hetet egy szuper újrahasznosítós ötlettel. Készítsünk kartondobozból látványos és praktikus viragtartó ládát.

0
Tovább

Csináljunk szivárványt otthonra!

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a tavaszi ötletgyűjteményt bővítjük egy újabb taggal, hiszen melyik kisegyermek ne szeretné a szivárványt?

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek