Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karácsonyfadíszek sütiszaggatóból

Csillag alakú sütiformákra, színes papírokra, apró díszekre és némi fantáziára lesz szükséged ezeknek a díszeknek a megvalósításához. Lehet belőlük karácsonyfadísz vagy ajándékkísérő is.

0
Tovább

Nemes szövettel borított karácsonyfák

Meseszép, kecses karácsonyfák nemes szövettel borítva, amelyek gyönyörű látványelemei lehetnek az ünnepi dekorációnak. És elkészíteni sem olyan ördögi, lássuk csak, hogyan kell:

0
Tovább

A tökéletes masni titka

Ti tudtok olyan masnit kötni, ami egy mozdulattal lágyan leomlik a dobozról, és mindemellett tökéletesen komponált, arányos, guszta és kecses? Én nem. De megtaláltam, hogyan kell csinálni!

0
Tovább

Karácsonyi gömbök új köntösben

Neked is van olyan díszed, amit már meguntál, esetleg sose tetszett de sajnálod kidobni? Ezeket a karácsonyfadíszeket is fel lehet újítani, és néhány ötletes fortéllyal szebbek lesznek, mint valaha.

0
Tovább

Karácsonyi ajándékötletek - tündérfenyő

Ajándéknak szántam, de lehet, hogy a mi asztaldíszünk marad ez a tündérfenyő (így neveztem el), annyira beleszerettem készítés közben.

0
Tovább

Stílusos ötletek ajándékcsomagoláshoz

Vajon eleve egymásnak van rendelve a jellegtelen nátronpapír és páratlan szépségű selyemvirág? A válasz egyszerű, IGEN!

0
Tovább

Tündöklő karácsonyi gyöngycsillagok

Idén a karácsonyfánkra gyöngycsillagok is fognak kerülni, már a dobozban lapulva várják, hogy elfoglalhassák helyüket egy-egy ágon. De emellett még más dolgokra is használhatók, függeszthetitek az ablakba, vagy a teraszra, lehetnek az ünnepi teríték részei, vagy a csomagolás díszei is.

0
Tovább

Decemberi pályázat értékes nyereményekért: karácsonyfadíszek új köntösben

 Ezennel útjára indítom decemberi diy pályázatunkat, részletek a plakáton.

Legújabb témánk: karácsonyfadíszek új köntösben. Neked is vannak olyan karácsonyfadíszeid, amelyek sosem tetszettek, vagy már egyszerűen meguntad őket?

Varázsold újjá bármilyen kreatív technikával, és küldd el nekünk a szinesotletekblog@gmail.com címre! A legjobb alkotásokat most is díjazzuk!

 

0
Tovább

Adventi pályázat - eredményhirdetés

Elérkezett a várva várt pillanat, megszülettek az eredmények a pályázaton.

Ma összeültem zsűrizni a Cser Kiadó szerkesztőivel, és kiválasztottuk a mi kedvencünket. Hát, nem könnyítettétek meg a dolgunkat. Tényleg nem is számítottunk ekkora sikerre, hiszen rengeteg szebbnél szebb pályamunka érkezett. Ember legyen a talpán, aki tudna ilyen pazar választékból egyet választani, bár mi igyekeztünk több szempontot figyelembe venni, mégis nagyon nehéz volt. Végül persze -ha nehezen is- sikerült döntenünk, a választásunk pedig Jokán Kata fehér-ezüst koszorújára esett!

A zsűri kedvence: Jokán Kata alkotása

0
Tovább

Karácsonyfadíszek só-liszt gyurmából

A só-liszt gyurmázás sokkal több lehetőséget rejt, mint amire óvodáskorunkból emlékezhetünk. Ajánlom nektek is, mert egyrészt pillanatok alatt össze lehet dobni házilag, másrészt egészen komoly, "felnőttes" dolgokat is ki lehet belőle hozni, én egyre jobban szeretem! Eljött az ideje, hogy megdézsmáljuk a gyerkőcök készletét!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek