Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Muffin karácsony után

Év végén nem szokásom fogadkozni és babonás sem vagyok, így újévkor lencse és malac helyett simán eszem csirkét és halat is, de a karácsony után megmaradt alapanyagokból minden évben meglepem szűkebb családomat az év végi névre szóló "szerencsesütijükkel".

0
Tovább

Váza és óralap üvegfestéssel

Az üvegfestés a legjobb példa arra, hogy egy kis gyakorlással elképesztően jó dolgokat lehet alkotni.

0
Tovább

Ceruzatartók

Egy egyhangú, személytelen irodában, ahol az egyforma asztalokon mindenkinek ugyanolyan naptár és tűzőgép jár, különösen nagy öröm egy kézzel készített kiegészítő, például egy ceruzatartó. Lehetőleg minél nagyobb, hogy az összes "kacat" kéznél legyen, de az igen hasznos funkción túl így a kolléganők is hamarabb észreveszik, megdicsérik, és már lehet is felvenni a rendeléseket.

0
Tovább

Karácsonyi díszdoboz

Ma befejeztem az ajándékvásárlást, hurrá! Nincs több tömeg, várakozás, kígyózó sorok, végre nem kell üzletek közelébe mennem. Már csak a csomagolás van hátra, és nekem ez legszebb része, imádok csomagolni. Elengedhetem a fantáziámat, ilyenkor hajtogatok, vágok, ragasztok, masnit kötök egész nap.

0
Tovább

Karácsonyi ötletek - hangulatos lámpás

A karácsonyhoz a meghitt fények, a gyertyák és a mécsesek éppúgy hozzátartoznak, mint a fenyő vagy a mézeskalács fűszeresen csábító illata... De a legszebben mégiscsak a saját kezűleg készített, egyedi ízlésünket és ötletességünket dicsérő lámpás fénye ragyog.

0
Tovább

Kusudama technika - csodálatos csillaggömb papírból

Tényleg csodálatos és közel sem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik...

0
Tovább

Adventi koszorú

Íme az idei adventi koszorúm. Sokat törtem rajta a fejem, csak abban voltam biztos, hogy pávatollat akarok hozzá használni, így kicsit nehezen, de végre elkészült!

0
Tovább

Puzzle karkötő - Peyote az alapoktól 3.

A peyote sorozat harmadik részben a "gyorspeyote-ot" szeretném megmutatni, a páros peyote gyorsított verzióját.

0
Tovább

Karácsonyi ötletek - flitterbe bújt angyalkák

"Az angyalok a Földre vágynak" énekelték Azok a fiúk valamikor '94 környékén, jelentem, hozzám meg is érkeztek, flitteres, csillogó ruhában, mosolyogva, ünnepi pompában.

0
Tovább

Gabikreatív

0
Tovább

Egyenlő szárú háromszögek, nem csak kockafejeknek! Peyote az alapoktól 2.

A páratlan peyote-os pávás karkötő után itt a páros peyote bemutatása is!

0
Tovább

Hópelyhek papírból

Íme néhány egyszerűen elkészíthető papír hópehely, icipici origami, néhány nyisznyasz és kész az ablakdísz!

0
Tovább

Expressz Mikulás

Hivatalosan holnap jön a Mikulás, de legtöbbünknél már ma este telepakolja a kiscipőket. Mutatok egy hipergyorsan elkészíthető gyöngymikulás mintát, ebből estig akár egy teljes karácsonyfadísz-kollekciót is össze lehet dobni. Hab a tortán, hogy gyerekek is könnyen boldogulnak vele, remek közös program, és garantált siker!

0
Tovább

Otthon, édes otthon

Alig vártam, hogy elkezdjem az ezévi mézeskalács sütést, minden évben több turnusban sütök, mert imádjuk, de szentestére így sem szokott maradni egy falat sem. Azért döntöttem elsőre a házikó mellett, hátha ezt nem lesz szívünk megenni az ünnepig.

0
Tovább

Más tollával...? Peyote az alapoktól 1.

Azt mondják, könnyű más tollával ékeskedni, hogy ez mennyire igaz? Remélem, hogy nagyon, mert az egyik kedvenc mintámat osztom most meg veletek, leljétek örömötöket mind elkészítésében, mind viselésében, ékeskedjetek!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek