Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pufifesték házilag

Biztosan sokan ismeritek a hőre domborodó 3D-s festékeket, talán használtátok is valamelyiket. A lányom például rajong érte, két másodperc alatt kivégez egy tubust. Találtam egy bombajó, és szuper egyszerű receptet a házilagos elkészítéshez, amelyet már le is teszteltem gyorsan, és jelentem, tökéletesen működik. Gyertek kotyvasszatok velem, délután ovi/suli után lehet is pingálni! Pedagógusok, óvónénik figyelmébe is szeretettel ajánlom, hiszen fillérekből kijön, és a srácok imádni fogják.

puffadó festék 3D-festék pufifesték pufifesték recept DIY

puffadó festék 3D-festék pufifesték pufifesték recept DIY

0
Tovább

Kreatív ötletek tojástartóból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A tojástartó egy nagyon sokoldalúan felhasználható, minden háztartásban megtalálható alapanyag. Nem is hinnétek, mennyi kreatív ötletet megvalósíthattok a felhasználásával. Ma ehhez mutatunk ötleteket.

0
Tovább

Emléktárgyak a babakorból

Az első kiscipő, egy édes rugdalozó, kórházi karszalag, egy sokat szorongatott plüssmackó... sorolhatnám még egy édesanya szívéhez közel álló tárgyakat, amelyeket talán ti is doboz mélyén őrizgettek. Mert ezektől bizony nem válunk meg, eltesszük emlékbe a babaillatú első hónapok, évek meghatározó darabjait. Ma arra mutatok ötleteket, hogy ezeket a fontos tárgyakat nem csupán egy doboz mélyén lehet gyűjtögetni, hanem kreatív módon csodaszép lakásdekoráció is lehet belőlük.

lakásdekoráció képkeret

0
Tovább

Az örök érvényű főzött gyurma receptje

Már régóta közkinccsé szerettem volna tenni ezt a receptet, mert amióta először kipróbáltuk, csak ilyet készítünk. Rengeteg érvet tudok felsorakoztatni mellette: először is olcsó, sőt lényegesen olcsóbb, mint bármelyik bolti változat. Nem hagy maradandó nyomot, ruhából kimosható, szőnyegről (megszáradva) simán felporszívózható. Nagyon jó buli a készítése is, és a picurok besegíthetnek, főleg a színezését élvezik majd. Bármilyen színt kikeverhettek, nem kell megmaradni a boltban fellelhető árnyalatoknál. Nem tartalmaz káros anyagot és hűtőben sokáig eltartható. Sikerült kedvet csinálnom?

házigyurma főzött gyurma gyurma recept

1
Tovább

Horgolt unikornis

A múlt hetet is horgolós bejegyzéssel indítottam, és a nagy sikerre való tekintettel mára is ilyen témával készültem. Le sem tagadhatom, hogy lányos anyuci vagyok, így nem is tudok ellenállni egy ilyen édes kis unikornisnak!

kézimunka kötés horgolás

0
Tovább

Letölthető sablonok papírálarcokhoz 2016

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Tavaly ilyenkor pont ugyebben a témában gyűjtöttem ötleteket, és ez ma sincs másképp. Beköszöntött a farsangi készülődés időszaka, ideje újratölteni az ötlettárat!

farsang álarc papírálarc sablon álarcsablon álarckészítés

0
Tovább

Tökéletes szaténrózsák

Az igazán szép szaténrózsa elkészítéshez kell egy kis idő, no meg türelem... de mint tudjuk, rózsát terem. Egy csokornyi szaténvirágot hoztam mára!

szaténrózsa virágkészítés szaténvirág varrás virág DIY csináld magad

0
Tovább

Kreatív megoldások tároláshoz

Akár szükségből -hely vagy anyagi lehetőségek szűkében-, akár a szárnyaló kreativitástól vezérelve, de szükségünk lehet ötletes, egyedi és látványos megoldásokra a tárolás terén. Hiszen rend a lelke mindennek, és miért is ne legyen ez a rend az egyéniségünket tükröző, különleges kivitelezésű? Mutatom is az ötleteket!

tárolás csináld magad

0
Tovább

Tüneményes kötött és horgolt mamuszok

Ezek a bájos kis gyermekmamuszok nem csak az apró talpakat, hanem a szíveket is melengetik arcunkra mosolyt csaló küllemükkel. A zord téli esték pedig remek alkalmat kínálnak egy kis horgolásra, kötögetésre.

kötés horgolás kézimunka mamusz mamusz horgolás kötésminta horgolásminta

0
Tovább

Pillangós falidíszek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mutattunk már régebben nektek pillangós díszeket, és bizony, igen népszerű téma volt. Ezzel a roppantul egyszerű technikával elképesztően látványos lakásdíszeket készíthetünk, nézzük csak!

dekoráció pillangó pritt faldísz papírdekoráció pillangós dekoráció

0
Tovább

Hópihés balerinák

Ez az igazán egyszerűen elkészíthető, elbűvölő kis balerina garantáltan a kislányok kedvence lesz. Készítsétek el minél többféle színben, sőt a szoknya mintája is változhat, és fűzzétek össze egy gyönyörű girlanddá! Az ötletet pedagógusok figyelmébe is szeretettel ajánlom!

papír papírdísz papírgirland girland

0
Tovább

Jelmezötletek 2016

A farsangi időszak az ügyes kezű anyukák egyik nagy kihívása. Nálam magától érhetődik, hogy saját kezűleg készítek jelmezt, el sem tudnám képzelni, hogy ne álljak neki a jelmezbarkácsolásnak. És mi tagadás, jól szeretnénk teljesíteni ezen a fronton, hisz a dicsérő szavakból azért az anyukáknak is jut majd a farsangi mulatságon. És az idő szűkét sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen a tuti jelmez elkészítéséhez idő kell, az anyagok és kellékek beszererzéséről nem is szólva. Tehát időben el kell kezdenünk a felkészülést, ehhez szeretnék ma segítséget nyújtani.

jelmez farsang jelmezkészítés

0
Tovább

Kötött epres kosár 

Az eperszezon sosem jöhet túl korán, terápiás jelleggel pedig felveszi a harcot a a januári szürkeséggel. Egy kis kötőtudomány elkel hozzá, de garantáltan üde színfoltja lesz a téli időszaknak.

kötés eper kötött eper

0
Tovább

Színpompás mobildísz origami madarakkal

A papírhajtogatáshoz kell némi türelem, de ha kitartóak vagyunk, káprázatos dolgokat készíthetünk.

papírhajtogatás origami daru mobildísz függeszték

0
Tovább

15+1 zseniális lakberendezési ötlet fából 

Fa, fa, fa... Az otthonomban központi szerepet kapnak a fa berendezési tárgyak. Ódon, kopottas, vagy épp tükörsimára csiszolt felületű, sok minden megtalálta már a helyét a ház különböző pontjain. Lécek, deszkák, ágak, farönkök, mind-mind jól hasznosítható alapanyagok, mint ahogyan egy-egy natúr fabútorból is csodákat hozhatunk ki.

fa lakberendezés DIY csináld magad

0
Tovább

Bájos ötlet: szívhez szóló üzenetek gyufásdobozban

A téli borongásban sokszor még felkelni is nehezünkre esik, a munkáról, napi rutinokról már nem is beszélve. Ne hagyjuk, hogy erőt vegyen rajtunk a kedvetlenség, inkább aranyozzuk be a környezetünk hétköznapjait, s meglátjátok, a kedvesség nem marad viszonzatlan. Ez a bájos kis semmiség igazán egyszerű ötlet, mégis sokkal több, mint elsőre látszik. Készítsétek el ti is a személyes jókívánságaitokat a számotokra fontos embereknek, mert egy gyufásdoboznyi szeretetre mindenkinek szüksége van!

gyufásdoboz üzenet DIY csináld magad

0
Tovább

Karácsonyi izzósorok új szerepben

Lehetnek aprók, vagy nagyobbak, színesek, vagy aranylón pislákolók, melengető fényük beragyogja az otthonunkat az ünnepek alatt. Mindig sajnálattal pakolom vissza a dobozukba, pedig tavaszig még találhatunk nekik új funkciót. Hiszen melengethetik még egy picit a lakást, kellemesebbé téve a zord téli estéket. Nézzetek csak, mire gondolok!

lakásdekoráció izzósor

0
Tovább

A legjobb pillanatok 2015/2

Tegnap már olvashattátok az év végi összegzésem első fejezetét, amelybe összegyűjtöttem a tavalyi év első felének legjobb pillanatait. Most következzen a második félév válogatása, fogadjátok szeretettel!

best of bestof válogatás

0
Tovább

A legjobb pillanatok 2015/1

Ilyenkor év elején sok blogger ír év végi összegzést, visszatekintő bejegyzést. Ti is szeretitek visszaolvasni a legérdekesebb írásokat, és bevallom, én is nagyon szeretem átrágni magam az elmúlt éven. Sokat tanulok belőle, és nagyon nagy ihletet is ad a folytatáshoz (ami a végtelenül hosszú és depis januárban bizony el is kel). Meg egyébként is méltó lezárása egy átdolgozott évnek, így áttekinthetem az elmúlt esztendőt, nálam így kerülnek helyükre a dolgok. Csapjunk is bele!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek