Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pillangós óra

Az idő múlandódágát, megfoghatatlanságát is szimbolizálja ez a nagyon kreatív megközelítésben dekorált, amúgy eredetileg teljesen szimpla falióra. Nézzétek meg, hogyan készül!

0
Tovább

Szélforgó PET-palackból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Kellemes őszi délutánokon a napsugarak tancolni fognak egy ilyen vidám szélforgón.

windspirals_lead_jcurrie

0
Tovább

Tündéri díszpárnák

Az ősz a kucorgás, melegbe burkolózás, bújás időszaka is, ilyenkor annyira jól esik befészkelni egy nyugis sarokba egy fél órácskára. A gyermekeknek is öröm egy kedves kis párnával begubózni, főleg, ha saját kezűleg, személyre szabva készítjük el nekik. Ehhez gyűjtögettem ma ötleteket!

Elsőként a tündérlányos variációk!

Creative DIY Pillow Ideas

0
Tovább

Mókás gyerekjátékok bentre!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Az iskola/ovi kezdetével egyre fontosabbá válik, hogy a gyermekünkkel együtt időt hasznosan, mégis játékos formában töltsük el. Napsütéses idő esetén érdemes szabadtéri programot tervezni, de rossz idő esetén sem muszáj a tévé előtt ücsörögni.

20 fun crafts and activities your kids will love

0
Tovább

Őszköszöntő dekorációk befőttesüvegből

A legtöbb háziasszonyhoz hasonlóan én is gyűjtögetem a különböző méretű befőttesüvegeket. Ennek egyrészt praktikus oka van, hiszen a befőzési szezonban nagy hasznát vesszük a gondosan elraktározott üvegkészletnek. Másrészt pedig alkotói szemmel is tekintek rájuk, hiszen egy-egy különleges forma már önmagában is inspiráló, gondolatébresztő hatást gyakorol rám. Rájuk nézek és tudom, egyszer valamilyen kreatívságra fogom felhasználni őket. Például hangulatos őszköszöntő dekorációkhoz.

0
Tovább

Virágzó papírgömbök

Egy nagyon kedvelt technikát mutatok be ma nektek, virágzó papírgömböt készítünk. Többféle méretben elkészíthetitek, alkalmi dekorációként, otthondíszként, ajándékként is pazar!

0
Tovább

13 lenyűgöző őszi lakásdísz

Nagyon szeretem azt az érzést, amikor valamilyen saját kezűleg készített dísszel dekorálom az otthonomat, és a végén egyszerűen csak végignézek a szobán. Egy nagyon kellemes elégedettségféle ez, nehéz megfogalmazni, de jó átélni. Biztos ti is ismeritek ezt. Aztán meg alig várja az ember, hogy valamelyik családtag észrevegye, és megdicsérje. Ősszel különösen sokféle alapanyaggal remekelhetünk lakásdekoráció terén. Nézzük csak!

DIY-fall-decoration1-1024x764.jpg

0
Tovább

Őszi ajtódíszek, koszorúk

Lassan eljön az őszi dekorációk ideje, amikor színpompás meleg árnyalatokba öltöztethetjük környezetünket. Amíg a szeptemberi fuvallat kisöpri a nyár utolsó ritmusát a szívünkből, amíg be nem költözik helyére a bársonyos őszi hangulat, addig gyűjtsünk ötleteket, inspirálódjunk együtt.

berries side.jpg

0
Tovább

Szuper ötletek zseníliadrótból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai válogatásunkban a zseníliadrótra fókuszálunk, hiszen rengeteg nagyszerű ötlet megvalósításához használhatjuk!

0
Tovább

Tuningoljunk lámpaburát romantikus stílusban!

Én sokszor érzem úgy, hogy kissé unalmassá vált a környezetem, valamivel fel kéne dobni, vagy talán csak elkelne egy apró változatás. Ilyenkor nem kell feltételnül nagy átalakításokra, vagy netán bútorok cseréjére gondolni, elég egy új, látványos kiegészítő, hogy mindent más színben lássunk. Egy átlagos kinézetű, vagy éppen megunt, megkopott lámpaburát néhány látványos ötlettel teljesen újjávarázsolhatunk. Igy pedig ismét otthonunk meghatározó darabjává válhat. Ehhez gyűjtöttem ma ötleteket! (korábbi összeállításom e témában ITT találjátok).

0
Tovább

Kreatív Minyonok gyerekeknek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A suli első hete végén arra gondoltunk, valami olyasmivel lepjük meg a gyerekeket, amiért most igazán rajonganak. Jöjjenek a Minyonok!

Minion Crafts for Kids + More Minion Fun!

0
Tovább

50 kreatív lámpabura

A hagyományos, egyszerű lámpaburákat némi kreativitással egyedi stílusúvá tuningolhatjuk, sőt olyan alapanyagokat is újrahasznosíthatunk, amik először talán eszünkbe sem jutnának. A korszerű, energiatakarékos izzók korában pedig nem kell tartanunk a túlmelegedéstől sem, így bátran nyúlhatunk a papírhoz, műanyaghoz is. Hiszen dolgozhatunk

1. Diafilmekkel

205051_348395225258264_17481209_n.jpg

1
Tovább

Szeretgetni való barátok félpár kesztyűből/zokniból

Nektek is akad otthon néhány félpár kesztyű vagy zokni? Csináljunk belőlük szeretgethető kis barátokat!

PicMonkey Collage.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek