Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tökbuli

Bebizonyosodott, amit úgyis sejtettem tegnap. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a tökök beszerzését. Nem lehetetlen, de nem is túl kellemes. Fél napos bicajozás a városban (felváltva az emberemmel), és hurrá, van is három használható példány a konyhaasztalon.

Akkor vágjunk is bele!

0
Tovább

Különleges dekorációk tökből

Kitaláltátok már, milyen dekorációval készültök Halloweenra? Nekem már szépen körvonalazódik a tervem, csak még tököt nem volt időm beszerezni. Úgyhogy drukkoljatok, hogy holnap még sikerüljön kifognom egy last minute akciót a szupermarketben, és legyen készleten legalább kettő nem túlságosan elrohadt tököcske (ma a zöldségesnél már csak ilyen példányokkal találkoztam). Addig is, gyűjtöttem pár ötletes, vidám variációt inspirációképpen. Nektek melyik jön be leginkább?

0
Tovább

Villámgyors őszi koszorú

Ha nincs túl sok időd az őszi dekorációval bíbelődni, de azért legbelül ott motoszkál a gondolat, hogy mégis összedobnál valamit, ráadásul a szemednek is jól esne egy az évszakhoz illő hangulatos kis dísz, akkor ezt a csecse koszorút neked találták ki.

0
Tovább

Programajánló: Könyvbemutató és vásár

Portrérajzolás Koroknai Zsolttal

Időpont: 2011. október 25., kedd, este 6 és 10 között

Helyszín: NoMade Galéria, 1061 Budapest, Anker köz 2-4.

A foglalkozáson a részvétel ingyenes, a szervezők alapanyagot is biztosítanak!

0
Tovább

Türkiz hullámok: DIY nyaklánc szalagból és pár szem gyöngyből

Kétségtelenül beköszöntött az nagybetűs ősz, de nálam a türkiz minden évszakban sláger. Egyszerűen nem tudom megunni. És bár az első gondolatom nekem is egy ősziesebb árnyalatú nyakék volt, de végül meggyőztem magam: nem csak én szeretem a türkizt, talán ti is fogjátok.

0
Tovább

Vágj bele: Tökdísz régi könyvekből

Filléres őszi dekoráció tökrajongóknak, illetve nem csak nekik. Szerintem, egyszerűen zseniális, ha akad otthon néhány könyv, amit nem sajnáltok feláldozni a cél érdekében, feltétlenül érdemes belevágni (szó szerint).

bookpumpkin9.jpg

0
Tovább

Sünicsalád flitterekből

A flitterek közkedvelt díszítőelemek. Széles színskálában kaphatók, csillogók, és könnyű velük dolgozni. Általában ruhaneműk, táskák, kalapok stb. díszítéséhez használják. Sokoldalú felhasználhatóságukat az is tükrözi, hogy akár kedves figurákat is készíthettek belőlük egy egészen egyszerű technika segítségével.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek