Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mesebeli csipkefák

Ma szeretném nektek megmutatni az egyik legbájosabb asztaldíszt (ami szuperül mutat ablakpárkányon is), amivel mostanában találkoztam. Filléres büdzséből megvalósítható, és tényleg mesebeli hangulatot áraszt!

papírdísz

0
Tovább

Karácsonyi girland és angyalka muffinpapírból

Muffinpapírból már készítettünk hópelyheket, de még sok más dologra is használhatjuk dekorációk terén. Ez a kis apróság párszáz forintos kiadás csupán, sokféle színben és mintával beszezerhető, és a sütésen kívül bizony kreatív ötletekhez is nagyon jól használható!

karácsony papírdísz girland muffinpapír

0
Tovább

Ablakdíszek karácsonyra

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Egy-egy látványos ablakdísz tökéletessé teheti otthonunk ünnepi dekorációját, pláne, ha a gyermekeink is segíthetnek az elkészítésében.

pritt karácsony ablakdísz papírdísz

0
Tovább

Karácsonyi könyvajánló

Kedvenc kiadónk, a kreatív könyves Cser Kiadó ünnepi újdonságaiból készítettem nektek egy kis kedvcsináló összeállítást!

könyvajánló karácsonyANAPTÁR

0
Tovább

Apró karácsonyfák tobozból

A fenyőtoboz a karácsonyi ünnepkör legjellegzetesebb természetes díszítőalapanyaga. Köthetjük koszorúra, készülhet belőle füzér, karácsonyfadísz és még megannyi apróság. Például aprócska karácsonyfa is, amelynek elkészítésében a gyerekek is kivehetik a részüket és kiélhetik alkotóvágyukat.

karácsony karácsonyfa toboz csináld magad

0
Tovább

Hófehér karácsony

Megoszlanak a vélemények a műfenyők létjogosultságától, sokan úgy tartják, hogy igazi fenyő, és fenyőillat nélkül bizony nincs karácsony. Hiszen gyerekkorunkban magunkba szívtuk a fenyőgyanta, a csillagszórók, a gyertyák és a mézeskalács illatának varázlatos, semmivel fel nem érő egyvelegét, természetes, hogy nehezen mondunk le róla.karácsony karácsonyfa fehér karácsonyfa dekoráció inspiráció

0
Tovább

Csodálatos karácsonyfadíszek házi porcelángyurmából

Tavaly már igazán népszerű téma volt itt a blogon a házi porcelángyurma receptje. Emlékeztek még? Ez a porcelán hatású, hófehér, csillogó és elegáns, selymes, egységes textúrájú gyurma fillérekből elkészíthető, és nincs az a mennyiség, amelyet ne lehetne felhasználni az ünnepi készülődés során. Készüljenek belőle hófehér, csillogó díszek, vagy bájos angyalkák, mind olyan lesz, akár a frissen hullott puha hó, szóval nincs mese, ezt egyszerűen ki kell próbálnotok!

karácsony karácsonyfadísz csináld magad DIY porcelángyurma házi porcelángyurma házi gyurma gyurma recept

karácsony karácsonyfadísz csináld magad DIY porcelángyurma házi porcelángyurma házi gyurma gyurma recept

0
Tovább

Karácsonyi mintaívek gyűjteménye

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mára egy szuper sablongyűjteményt készítetttünk nektek, így az ünnepek közeledtével nagy hasznát vehetitek az alkotótevékenységek során!

karácsony mintaív sablon karácsonyi sablon karácsonyi mintaív

0
Tovább

Mesés koszorú/ajtódísz potpourriból

Egy csodásan egyszerű ötlettel ihletett meg a napokban Judit, a Juditu blog szerzője. Potpourriból készített koszorút, amit egyszerűen zseniálisnak tartok. Én is szeretem ezeket az illatozó válogatásokat, az illatukat vesztett csomagokat is mindig elteszem, hiszen nagyszerű dekorációs alapanyagok. Még az ősszel vettem ezt a lila F&F potpourrit, s bár az illata már elszállt, a színei és formái miatt nem pakoltam el. Jó volt nézegetni.

karácsony advent koszorú adventi koszorú ajtódísz

0
Tovább

Varázslatos narancsok, édeskés fahéjrudak, illatozó lakásdíszek

Ahogy a narancs varázsos illata elkezd keveredni a fahéj, a szegfűszeg, a fenyőgyanta, a tobozok és a csillagszórók összetéveszthetetlen illatával, tudom, hogy közeledik az ünnep. Koszorú, ajtódísz készül, s szerencsés esetben akár hóesésben is gyönyörködhettünk. Az ünnepi készülődést átjárja az izgalom, s ehhez az én fejemben elválaszthatatlanul társulnak ezek a jellegzetes illatok. Ezek az illatok kézzel foghatók, otthonunk pompás díszei lehetnek. Tegyünk róla!

A narancshéj és a szegfűszeg jó barátságot ápolnak!

advent csináld_magad dekoráció karácsony lakásdekoráció narancs tél illatgyertya

0
Tovább

A legnagyobb hópehelyminta-gyűjtemény

Papírhópelyhet nagyon egyszerű készíteni, nem igényel különösebb kézügyességet, elegendő, ha kellő mennyiségű papír és egy hegyes, éles papírvágó olló áll a rendelkezésre. Tapasztalatból mondom, hogy az első sikerek után nagyon nehéz abbahagyni, az ember legszívesebben a lakás minden pontjára szemet gyönyörködtető hópihéket akasztana...

csináld_magad dekoráció díszítés diy hópehely karácsony papír

csináld_magad dekoráció díszítés diy hópehely karácsony papír

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek