Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavaszi asztaldíszek

Tavaszvárásom következő fejezete az asztali dekorációk felé vezérelt. Az asztalra minden évszakban, illetve különféle jeles napokon is készítek az adott alkalomhoz illő dekorációt, így az étkezőbe lépve máris sokkal jobb kedvem lesz. Persze az is sokat számít, hogy szépen dekorált asztalnál étkezünk, s végezzük az egyéb napi tevékenységeinket, így mindig felemelő érzés lecsüccsenni egy kis időre.

tavasz tavaszi dekorációk

0
Tovább

Farsangi bál - így készült a páva-, delfin- és dínójelmez

Igaz, hogy az utolsó pillanatban, de sikerült idén is elkészítenem a megálmodott farsangi jelmezt. Mindjárt hármat is (nem csoda, hogy igyekeznem kellett), mert kislányom ikerbarátnőitől is komoly megbízásokat kaptam. Így a lányommal együtt tervezett pávajelmez mellé egy ijesztő t.rexet és egy bájos delfint is fabrikálni kellett.

farsang

0
Tovább

Tavaszcsalogató ajtódíszek

Bizonyára észrevettétek, hogy itt a blogon megszaporodtak a tavaszi témájú posztok, de gondolom, nem vagyok egyedül azzal, hogy már nagyon-nagyon várom a tavaszt. Itt-ott már kandikálnak a bájos hóvirágok, a idő egyre barátságosabb és a madarak szüntelen csivitelése is egyre közelebb hozza a tél búcsúját. Ez pedig annyira meghozta a kedvemet a tavaszi barkácsoláshoz, hogy nem győzök inspirálódni az ötletek között. Ma az ajtódíszeket vesszük górcső alá!

ajtódísz tavasz tavaszi ajtódísz tavaszi dekoráció

0
Tovább

Télbúcsúztató akció a Cser Kiadónál

Tagadhatatlanul közeledik a tavasz, ennek örömére a Cser Kiadónál most hatalmas készletkisöprő akció veszi kezdetét. Több mint 60 kreatív és kézimunka témájú kötet közül válogathattok, az egyedülálló akció ideje alatt 30-50 %-os kedvezménnyel. 

Az akció február 24-től március 5-e éjfélig, illetve a készletek erejéig tart.

Ízelítő az akciós kötetek közül: Hímzett virágok, Horgolt mandalák, Foltvarázslat, Hennafestés, Virágkötés, Gyöngyékszerek, Gyöngyből fűzött gyűrűk, 75 horgolt pillangó, Papírtündérek, Horgolt ékszerek, Lakásdíszek betonból, Kötött, horgolt táskák, 100 kötött és horgolt virág és még rengeteg érdekes könyv vár rátok! Ne feledjétek, a készletek végesek, most csapjatok le a vágyott könyvre!

A teljes akciós kínálatot IDE KATTINTVA nézhetitek meg.

0
Tovább

Virágzó tojáshéjak

A cím első hallásra talán picit furcsán hangzik, de pontosan erről van szó! A legutóbbi, tavaszváró blogbejegyzésem nem csak az én szívembe varázsolt igazi kikeketi hangulatot, hiszen nektek is tetszett, s én azóta is hasonlóan varázslatos képekben gyönyörködöm. A téma tehát most is a tavaszvárás, méghozzá igazán különleges köntösben.

tavaszi dekoráció

0
Tovább

Már rendelhető: Portréfestés pasztellel

Végre hírül adhatom: már rendelhető a Kis Műterem könyvsorozat legfrissebb tagja, a Portréfestés pasztellel című kötet.

Harsányi Zsuzsanna grafikus festőművész 1962-ben született Kecskeméten, az óta is ott él. A pasztellkréta szerelmese. Mióta rátalált, teljesen elvarázsolta. Így vall róla: „a pasztell finomsága, szívet melengető színhatása az, amellyel leginkább közvetíteni tudom érzéseimet. Munkáimban a nőiességet, líraiságot, harmóniát, humánumot szeretném átadni.” 
A könyvben részletesen beavat bennünket a pasztellfestészet titkaiba, az anyagok és eszközök ismertetésétől kezdve, a színelméleten át a portré részletes kidolgozásáig. Néhány kép születését lépésről lépésre nyomon követhetjük, így akár az alapok elsajátításával mi is bátran hozzáfoghatunk a festéshez. 
A kötetet 20 % kedvezménnyel már eléritek a Cser Kiadó webáruházában!

0
Tovább

Tavaszváró dekorációs ötletek

Habár a hőmérő higanyszála még nem tavaszi magaslatokban tetőzik, azért a napkorong már magasabban jár és később is nyugszik, a levegőben érződik már a kikelet közeledte és bizony a madarak beszédes csicsergése is reménykeltő.

tavasz tavaszi dekoráció

1
Tovább

Könyvajánló: Szabásminták használata

Ez a remek kötet segítséget nyújt a készen, kereskedelemben kapható szabásminták szakszerű használatához és pontos méretre alakításához, majd elmagyarázza, hogyan készíthetünk saját szabásmintát a könyvben található alapszabásminták felhasználásával.

Nagyszerű érzés magunknak varrni, hiszen amit a saját alakunkra készítünk, az tökéletesen fog passzolni, így már csak a tökéletes kiegészítőket kell megtalálnunk álmaink ruháihoz.

A könyv részletesen bemutatja az anyagokat, eszközöket, varrókellékeket, megtudhatjuk hogyan válasszunk anyagot, megismerkedhetünk a kereskedelemben készen kapható szabásmintákkal, megtanulhatjuk a szabásminta értelmezését, a méretek pontos levételét, a tűzést, a jelölést, a szabást, elsajátíthatjuk a szabásminták átalakításának és módósításainak mikéntjeit és saját szabásmintát is tervezhetünk. Emellett betekintést nyerhetünk a különféle fazonokba (legyen szó szoknyáról, ruháról, gallérról vagy zsebről) és a főbb varrástechnikákba is. Tényleg nagyszerű, hiánypótló kötet, magam is élvezettel forgatom, szívből ajánlom a ti figyelmetekbe is.

A kötetet 20 % kedvezménnyel webáruházunkból tudjátok megrendelni. 

0
Tovább

Könyvújdonság: Beszéljünk róla

A Beszéljünk róla! könyvsorozat a 3-7 éves korosztályt szólítja meg, az őket leginkább érintő történéseket, megrázkódtatásokat, izgalmakat veszi sorra remek képanyaggal kiegészítve.

 Fontos kiemelni, hogy a kötetek ulolsó oldalán részletes segítséget kap a szülő egy pszichológustól, hogy a címben feltett problémákat hogyan beszélje meg a gyermekkel. Szeretettel ajánlom hasonló korú gyermekeket nevelő  édesanyáknak és pedagósusoknak egyaránt.

A Beszéljünk róla! sorozat kötetei:

Elváltak a szüleim

Elvesztem

Vannak titkaid?

Anya is dolgozik

Megrendelhető a Cser Kiadó webázuházából 20 % kedvezménnyel.

0
Tovább

Gyöngyfűzős ötletek

Régóta nem hoztam már nektek ékszerkészítős, gyöngyfűzős ötleteket, de a közelgő tavasz az én kedvemet is meghozta a fűzögetéshez. Hogyha ti is szívesen készítenétek néhány egyedi, stílusos darabot, akkor ez a ti posztotok!

0
Tovább

Óralapos éjjeliszekrény 

Imádom az ilyen típusú bútorátalakításokat. Egy egyszerű, kopottas, hokedliszerű asztalkából különlegesen egyedi, új bútordarab született. Elég egy jó ötlet, egy pici barkácstudás és festék, s már neki is állhatunk!

bútorfestés DIY

0
Tovább

Trópusi paradicsom régi raklapokból

Egy-egy jó állapotú raklapból, maradék lécekből, deszkákból némi barkácstudással kellemesen rusztikus, mindemellett praktikus, szemrevaló bútorokat fabrikálhatunk. Képességeinkhez, lehetőségeinkhez, anyag- és eszközparkunkhoz mérten sokféle elképzelést megvalósíthatunk, vágjatok bele bátran!

raklap

raklap

0
Tovább

Szív küldi szívnek: egyedi ajándékötletek Valentin napra

Az ajándékozás sok alkalommal okozhat fejtörést, nincs ez másképp Valentin napon sem. Akik ünneplik, természetes, hogy valami igazán különlegessel, megismételhetetlennel szeretnének kedveskedni szívük választottjának. Olyasvalamivel, amit évek múltán is szívünkben örömmel, boldog perceket felidézve veszünk elő.

ajánló valentin nap

0
Tovább

Csodás új kötetek a Cser Kiadónál

A Cser Kiadó havi újdonságait nézegetve nem is tudom eldönteni, hogy melyik kötet tetszik a legjobban. Igazi ínyencségek következnek!

Szabásminták

könyvajánló

Saját méretünkre - blúzokhoz, szoknyákhoz, nadrághoz stb. - tökéletes szabásmintát készíthetünk e nagyszerű könyv alapján. 

Horgolt virágok

könyvajánló

A könyv lapjain - könnyen követhető ábrákkal és világosan felépített leírásokkal - 35 virág várja, hogy megszülessen munkánk nyomán. 
Egy horgolt virág önmagában is nagyon kedves ajándék lehet, de ruhadarabokat, kiegészítőket vagy lakáscikkeket is díszíthetünk vele. Több virágból csinos csokrot készíthetünk, sőt ha magával ragad az alkotás lendülete, akár egy egész virágoskertet is horgolhatunk. 
 

Horgolt hópelyhek

könyvajánló

A könyv lapjain 40 minta kapott helyet az egyszerű hópelyhektől az egészen bonyolultakig. 
A mintákhoz ábra és ehhez kapcsolódó világos, könnyen követhető, lépésről lépésre haladó leírás tartozik. Ezeket követve fokozatosan mélyíthetjük el horgolótudásunkat. A kész hópelyhekkel ruhadarabokat, kiegészítőket és lakáscikkeket díszíthetünk. 
 

Kis Műterem: Portréfestés pasztellel

ELŐKÉSZÜLETBEN (megjelenés: február 20.)

könyvajánló

Harsányi Zsuzsanna grafikus festőművész 1962-ben született Kecskeméten, az óta is ott él. A pasztellkréta szerelmese. Mióta rátalált, teljesen elvarázsolta. Így vall róla: „a pasztell finomsága, szívet melengető színhatása az, amellyel leginkább közvetíteni tudom érzéseimet. Munkáimban a nőiességet, líraiságot, harmóniát, humánumot szeretném átadni.” 
A könyvben részletesen beavat bennünket a pasztellfestészet titkaiba, az anyagok és eszközök ismertetésétől kezdve, a színelméleten át a portré részletes kidolgozásáig. Néhány kép születését lépésről lépésre nyomon követhetjük, így akár az alapok elsajátításával mi is bátran hozzáfoghatunk a festéshez. 

A kötetek webáruházunkban 20% kedvezménnyel rendelhetők meg.

0
Tovább

Csináld magad: csipkés tál

Levegőn száradó modellezőanyagból elképesztően gyönyörű tárgyakat készíthetünk. Végeredményében kerámia hatású, tartós, sima felületű dísztárgyat kapunk, amely natúr szépségben meghagyva vagy festve lakkozva is szemet gyönyörködtet.

levegőn száradó gyurma tál

0
Tovább

Szerelmetes szív alakú párnák

Ilyen, illetve hasonló párnák készítésébe alapszintű varrásismerettel is bátran belevághattok, a siker nem marad el. Olyan helyesek!

párna varrás párnavarrás csináld magad

1
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek