Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Letölthető címkék iskolakezdésre

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Becsöngettek, kinyíltnak is iskolakapuk, s nekünk szülőknek is nagyon sok a teendőnk, gondoljunk csak a tankönyvek csomagolására és címkézésére. Ma ehhez nyújtunk egy kis segítséget.

forrás: innen

0
Tovább

Kertünk díszei: virágtartó favonat

Néhány régi, kopott zöldséges ládából vagy éppen farönkökből különleges, egyedi virágtartót készíthetünk. E látványos, kreativitással megfűszerezett ötlet mindent udvar ékéve válik.

How to Build a Train Made Out Of Old Crates

How to Build a Train Made Out Of Old Crates

DIY Wooden Train For Your Garden tutorial

0
Tovább

Szőnyegkészítés régi pólóból házilag

Ez a téma nem ismeretlen teljesen itt a blogon, hiszen korábban már mutattam nektek hasonlókat. Most ez lett lett az aktuális kedvencem, mert ebben a kicsit borongós időben olyan nagy kedvvel állnék neki legyártani, a színei meg oly vidámak, máris mosolyt csaltak az arcomra.

DIY-Old-T-shirt-Crochet-Rug1.jpg

0
Tovább

Papírfonás: fürdőszobai tárolókosár

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Sok egyéb mellett fürdőszobai kosarat is fonhatunk így!

0
Tovább

Kedvcsináló ötletek sulikezdésre

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Hamarosan ismét kinyílnak is iskolakapuk, ideje kicsit - egyelőre persze játékos, kreatív formában - ráhangolódni a tanévkezdésre.

10 of the best DIY back to School ideas. Awesome ways to stay organized and get ready for back to school. the36thavenue.com

Back to School via chasethestar.net #backtoschool #DIY

0
Tovább

Pólók újrahasznosítva

A kreatív újrahasznosítás témakörét már nagyon sok irányból megközelítettem itt a blogon (PET-palack, tetrapak, újságpapír, műanyag flakon, karcos cédék, üvegpalack és folytathatnám még a sort), ma a régi, elnyűtt pamutpólókon a sor.

40+ Creative Ideas to Repurpose and Reuse Your Old T-shirts

0
Tovább

Készítsünk szappanfelhőt!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai napra egy látványos, kísérletezős játékot hoztunk!

0
Tovább

Szerelemfa quillingezve

A quillingezés bámulatos lehetőségeket rejt, a szemet györöködtető aprólékos motívumok elkészítése ugyan türelmet igényel, a végeremény ugyanakkor egyedi és megismételhetlen eredménnyel kecsegtet.

0
Tovább

Kössünk spatulával

A különféle kötős, fonós ötletek minden alkalommal nagy sikert aratnak itt a blogon, ezért időről időre igyekszem mutatni nektek érdekességeket e témakörben. A körmöcske névre hallgató fonóeszközt sokan ismerjük, ma egy alternatívát mutatok a házilagos elkészítésre.

DIY Popsicle Stick Knitting Loom

0
Tovább

Sötétben világító homok

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mára egy igazi különlegességet tartogattunk, ami garantáltan a gyermekek kedvence lesz!

Make your own glow in the dark sand for sensory play, arts and crafts, glow in the dark sand art, magic melting sand art, and MORE! So easy to make and so many ways to play!

0
Tovább

Káprázatos rózsacsokor

Nem vagyok egy nagy papírvirág-készítő, de az igényes, szépen megkomponált munkák lenyűgöznek. Ebbe a csodába egyetlen pillantás alatt beleszerettem, elképszetően igényes, ízléses alkotás. Szóval ennek az elkészítésébe gondolkodás nélkül bele fogok vágni, ha lesz egy szusszanásnyi időm. S talán páran most felszisszentek, hogy micsoda porfogó, hogy nem lehet takarítani, de ezért a szépségért vállalom, mert néha kell ám ilyen is!

Tissue_Paper_Roses_DIY

0
Tovább

Kreatív ötletek plüssfigurák tárolásához

Gyermekeink szobájában idővel bizony áthevetik a hatalmat a plüssfigurák. Rengeteget mi is ajándékba kaptunk, de persze sok darabot a gyermek könyörgött ki, és egyre csak gyűlnek. Egy-egy szűk polcra, hálós tárolóba bezsúfolás helyett kreatív ötletkeben is gondolkodhatunk.

20+ Creative DIY Ways to Organize and Store Stuffed Animal Toys

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek