Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sajttál deszkavégből

Mire jó egy barkácsolásból megmaradt deszkavég? Készíthetünk belőle mondjuk stílusos sajtkínáló tálat az esti borozás mellé!

0
Tovább

Könyvajánló - Horgolt kiscipők

A legapróbb lábacskákra a legtündéribb, és gondos kezek által készült cipellők kívánkoznak. Ha ezzel az állítással egyetértesz, akkor feltétlen olvass tovább!

0
Tovább

Nyereményjáték eredményhirdetés

Kedves olvasóim, bizonyára emlékeztek rá, hogy a múlt héten egy közös nyereményjátékot hirdettünk a Cser Kiadó csodás könyvcsomagjaiért.

Elérkezett az eredményhirdetés pillanata, mostanra összegeztünk a névsorokat, és megtörtént a sorsolás!

0
Tovább

Őszi erdő egy cipősdobozban

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy nagyon bájos őszi ötletet mutatunk nektek. Egyetlen cipősdobozban igazi kis erdei világot teremthetünk, esténként egy forró kakaó mellett kedves mesét is szőhetünk köré.

0
Tovább

Fashion loomz - szövögessünk színes gumikarkötőt!

Idén óriási sláger a kicsinyke, mindenféle színű (neon, csillámos, pasztell stb.) gumigyűrűkből (rainbow loom, fashion loom) font karkötő. Amikor egy kedves kollégám sugallatára (mert ez tök menő, és ő is ilyet fon), és a kislányom kérlelésére megvettem az első csomagot, kicsit tanácstalanul néztem a rengeteg színes gumigyűrűre és a bizonytalan kinézetű fonóeszközre. Azóta persze beindult nálunk is a tömeggyártás.

0
Tovább

Őszi hangulatú díszítőfestés lépésről lépésre

Itt van az ősz itt van újra... Elővehetjük tehát azokat az őszi motívumokat, és színeket, amikkel a természetben találkozhatunk. Ilyenkor divatos az egyedi bortartók készítése, mi azonban most egy konyhai papírtörlő tartó dekorálását osztjuk meg veletek!

0
Tovább

Tudom, milyen sálat fogsz kötni idén télen!

Finom, puha, meleg, csajos, dekoratív, és a leejtett szemek technikáját is begyakorolhatod rajta. Kell ennél több? Ha a válaszod nem, akkor kösd meg Te is az Annás által tervezett Curly sálat.

0
Tovább

Őszi dekorációk papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra papírdekorációkat gyűjtöttünk nektek!

0
Tovább

Falburkolás raklappal

A raklapok lakberendezésben történő felhasználása soha ki nem apadó forrás. Számos ötletet mutattam már be nektek, hogy kis költégvetéssel mi minden varázsolható belőlük.

0
Tovább

Bájos kis fácskák filcanyagból

Amikor megláttam ezeket a tüneményes fácskákat, teljesen új megvilágításba kerültek a filcanyagok felhasználásának lehetőségei. Persze eddig is tudtuk, hogy rengeteg dologra használhatók, de hogy ilyen mesebéli élővilágot is teremthetünk, eszembe sem jutott!

0
Tovább

Kreatív könyvekből álló csomagot nyerhetsz!

A mai naptól egy szuper akciót indított útjára a Cser Kiadó, méghozzá igazán nekünk való, csábító könyvnyereményekkel! Nézzük is a részleteket gyorsan!

0
Tovább

Hokedliből kiskonyha

Ebben a bejegyzésben egy olyan ötletet mutatunk meg Nektek, amit egy kis kreativitással és ügyességgel minden kisgyerekes Anyuka elkészíthet csemetéjének. A saját kézzel barkácsolt kiskonyha kedves meglepetés a piciknek, érdemes kipróbálni!

0
Tovább

Készítsük el saját hóesésünket!

A 100 horgolt hópehely című könyv megjelenése kapcsán közös horgolásra invitálunk Benneteket. Horgoljunk hópelyheket! facebook-csoportunkba szeretettel várunk mindenkit, akinek segítségre lenne szüksége a hópelyhek elkészítéséhez, szívesen osztaná meg kész hópelyhes munkáinak fotóját, inspirációt gyűjtene másoktól, vagy egyszerűen csak úgy érzi, horgolni jó, de közösen horgolni még jobb.

Tarts velünk, a bejegyzés végén meglátod, hogy megéri.

0
Tovább

Gesztenye, a megunhatatlan őszi játék!

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Felénk már javában potyog a fáról vadgesztenye, és nem is tudom, hgy a gyerekek vagy mi felnőttek élvezzük jobban a gyűjtést. És annyi klassz figura készíthető belőle.

0
Tovább

Dobozok újratöltve

Sok esetben elkerülhetetlen, hogy különböző méretű műanyag dobozok kerüljenek be a háztartásunkba. Mi igyekszünk kerülni a fölösleges műanyag csomagolást, de olykor nálunk is bekerül a kosárba valami nagyobb műanyag csomagolású termék (családi jégkrém, mosókapszula, tisztítószer, nagy kiszerelésű akármi). Nekem ilyenkor már a sorban állás közben azon jár az eszem, hogy mi mindenre lehet majd használni később, ha kiürül.

0
Tovább

Hangulatos mécsestartók

Augusztus végén ugyan elbúcsúztattuk a nyarat, de szeptemberben még lehet az erkélyen vagy a kertben ücsörögni, esténként pedig egy pokróccal betakarózva jókat beszélgetni. A hangulatot pedig fokozhatjuk saját készítésű színes lámpásokkal!

0
Tovább

Könyvajánló: újra kapható a 100 kötött és horgolt virág

Újra megjelent a nagy sikerű és már régóta keresett 100 kötött és horgolt virág című kiadvány, ennek örömére kicsit virágba borítjuk a blogot is!

0
Tovább

Kollázskészítés - őszi minták

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai bejegyzés már az ősz jegyében született, könynen elkészíthető, őszi hangulatú kollázsok birodalmába kalandozunk!

0
Tovább

Zöldség- és gyümölcstároló a kamrába

A mai ötlet egy pár ügyes férfikéz segítségével úgy hiszem, elég könnyedén kivitelezhető. Nyakunkon az ősz, akinek pedig lehetősége van rá, lyenkor sok mindent elraktároz. A télálló alapanyagok tárolására itt a tökéletes megoldás.

0
Tovább

Ékszerdoboz 3D díszítéssel és decoupage technikával

Az ékszereknek, kiegészítőknek, vagy egyéb apróbb csecsebecséknek mindig kell egy doboz! Olyan, ami jól mutat a komódon, a fürdőszobában, vagy épp a szekrény polcán, amit szívesen nyitogatunk nap mint nap. Akár ajándékba adjuk, akár magunknak készítjük, a sikerélmény garantált lesz!

0
Tovább

Ingyenesen letölthető kötésminta: melengető őszi stóla

A kevesebb néha több, igaz ez a kötésben is, és mi sem bizonyatja ez jobban, mint Annás Szimpla V stólája. Mind a forma, mind a textúra minimalista, amit egy nemes alapanyagú fonallal tehetünk igazán különlegessé. A mohair és az alpaka szöszösségük miatt nagyon illenek hozzá, de más, vékonyabb fonalból is jól mutat. A fonalhoz ajánlott méretnél egy kicsit nagyobb tűvel kössük, ez szép esésű kelmét fog adni.


1
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek