Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Március idusa

Közeleg a tavasz legfontosabb nem vallási ünnepe, az 1848-as forradalom kitörésének évfordulója. Sokan ilyentájt beugranak egy rövidáruboltba nemzeti színű szalagot vásárolni, vagy előveszik a ládafiából az évek óta ott tárolt, és csak ebben az időszakban használt kokárdájukat. Persze olyanok is akadnak - szép számmal - akik maguk készítik el a kokárdájukat. Az alábbi írással ehhez szeretnénk segítséget nyújtani.

0
Tovább

Tavaszi és húsvéti könyvek - készletek feltöltve

Örömmel ajánlom figyelmetekbe a Színes Ötletek könyvsorozat tavaszi és húsvéti ötleteket bemutató köteteit, amelyek segítségetekre lehetnek, hogy tavaszi/húsvéti pompát teremtsetek otthonotokban saját kezűleg készített dekorációkkal.

Ne feledjétek, amennyiben webáruházunkból rendelitek meg a könyveket, úgy természetesen a 20% állandó kedvezmény továbbra érvényes! 

0
Tovább

Műanyag flakonból irattartó

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal az újrahasznosításé a főszerep, egy olyan ötletet mutatunk, amelyet nem csak az otthonunkban hasznosíthatunk, hanem iskolák, óvodák polcain is jó szolgálatot tehet. Nem csupán gyakorlati haszna van, hiszen gyermekeink alkotás közben ismerkedhetnek meg a környezetvédelem és az újrahasznosítás fontosságával!

0
Tovább

15 szuper ötlet fotók elhelyezéséhez

Kedvenc fotóinkat sokféleképpen elhelyezhetjük az otthonunkban. Nem csupán egy szimpla keretben a falra vagy a komódra téve, hanem sokkal kreatívabb, látványosabb módon is. Erre mutatok ma ötleteket!

Elsőként rögtön az egyik kedvencem, a régi ajtóból lett képtartó:

0
Tovább

Kreatív ötletek tojástartóból

A tojástartó az egyik legsokoldalúbban újrahasznosítható alapanyag a kézművesek körében. Készítettünk márképkeretet,vidám gyerekjátékokat, húsvéti pipiket, Valentin-napi szívet, tojástartó kakast cikláment, virágcsokrot és még világító füzért is. Most egy tavaszi összeállítással készültem nektek!

0
Tovább

Minden, amit a Dekor Paint Softról tudnod kell!

Már többször mutattunk be a blogon dekorfestékkel átvarázsolt bútorokat, de mivel igen nagy az érdeklődés a festék iránt, ezért most csokorba gyűjtöttük azt a sok hasznos információt, ami a festék helyes használatra vonatkozik és így a szép végeredményt garantálja.

0
Tovább

Csillogás, fény, és az elmaradhatatlan kézimunka...

Az alkalmi viseletek remek kiegészítői lehetnek a finom mintájú, csillogó fonalból kötött/horgolt holmik. A tél utolsó időszakában gyönyörködhetünk még a természet hihetetlen változatosságában, abban a csodában, amit a hópihék csodálatos ragyogása ad. Ebből a csillogásból mi is kivehetjük a részünket.

0
Tovább

Gumikarkötő mánia

A vidám és színes gumikarika ékszerek újszerűségükön kívül talán annak is köszönhetik a népszerűségüket, hogy filléres alapanyagokból, rövid idő alatt elkészíthetők. A minták és a színek variálásával szinte mindenki megtalálhatja köztük a kedvencét.
A színes gumikarikákból készülhet nyaklánc, karkötő, gyűrű, kitűző, hajpánt, szemüvegtartó lánc, díszíthetünk velük csatokat, strandpapucsot. A legegyszerűbb szövéssel már az óvodások is megbirkóznak, biztos a sikerélmény, a gumikarikák rugalmasak, így a szövés szép egyenletes lesz.

0
Tovább

Tavaszcsalogató ötletek gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ahogy peregnek a februári napok, egyre többször csillan meg a szürke felhőréteg alól a melengető napsugár, s ilyenkor már egyre jobban várjuk a tavaszt. Szabad délutánjainkon jólesik egy-egy tavaszcsalogató projekttel készülni a jóidőre, ehhez hoztunk ma néhány ötletet!

0
Tovább

Fessünk csipkével!

A csipkemintás kiegészítők, bútorok romantikus világa bájos, szívet melengető látvány, és szerencsére otthon is egyszerűen elkészíthető. ma megnézzük, hogyan!

0
Tovább

Szecesszió ihlette falióra

A szecessziós (Art Nouveau, Jugendstil) képzőművészetben megjelenő jellegzetes organikus, kígyózó motívumok, lágy, gömbölyded formák mindig is közel álltak a szívemhez. Ezt a faliórát a szecesszió iránti rajongásom jegyében készítettem, s bár eredetileg ajándéknak szántam, azt hiszem, itthon marad velünk, a férjemmel együtt már mindketten marasztaljuk.

0
Tovább

Konyhatrend találkozó a 6. Konyhakiállításon

Létezik szerelem első látásra? A Konyhakiállításon biztosan, hiszen itt mindenki megtalálhatja azt, ami számára a tökéletes konyhát jelenti, legyen az új konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye.

0
Tovább

Csipkemintás rózsa horgolása

Egy nagyon látványos horgolásmintát hoztam mára az egyszerűbb fajtából. Sokan kerestetek mostanában horgolt virágmintát a blogon, így máris hozom az inspirációt az alkotáshoz!

0
Tovább

Pony érdekességek – kötést, horgolást segítő kiegészítők

A nagy múltú Pony cég kínálata régóta ismert a magyar kézimunkázók körében. Közkedveltek a teflonbevonatú kötő- és horgolótűik, amelyek széles választékban kaphatók a Barkában is.

0
Tovább

Könyvajánló kézműveseknek, bloggereknek, webáruház-tulajdonosoknak

Megjelent egy olyan fotóskönyv, amelyben pont azokra a kérdésekre kaphattok választ, ami egy kézműves alkotót érdekelhet. A szerző maga is kézműves, vagy de fotózást is tanult, ezért tapasztalatból tudja, milyen hibákat követnek el a kezdők, ezeket hogyan lehet elkerülni, hogyan lehet otthon összeállítani fénysátrat, fénydobozt, állványt, végtelenített hátteret...

termekfot2_nyitokep_blog.jpg

0
Tovább

Szívecskés girland

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ez a tényleg bájos szívecskés füzér nem csupán Valentin-nap alkalmából aktuális, hiszen összejövetelek, szülinapi bulik jellegzetes kellékéül is szolgálhat!

0
Tovább

Kép szerelemmel feltöltve

Valentin-napi meglepinek is felérő, szerelmet hirdető, LOVE feliratos festős projektet hoztam nektek most egyenesen Orsitól, a BorsaBox portájáról, aminek elkészítése szó szerint gyerekjáték, hiszen nem is maga a bloggerina, hanem a két tüneményes kisgyermeke alkotta.

0
Tovább

Kerti pad ágykeretből

Pár héttel ezelőtt mutattam nektek egy gyönyörű bútorátalakítást, amelyben két régi székből készült egy pad. Ez is hasonlóképpen szemet gyönyörködtető ötlet, tökéletes példa arra, hogy miért is ne mondjuk le feltétlenül régi bútorainkról.

Ez a bútor persze klasszikusn ágykeretként is gyönyörű, de sokszor hozhatja úgy az élet, hogy bármilyen szép is egy bútor, egyszerűen fölösleges, nincs elég hely, ám a szívünknek kedves tárgytól mégsem szeretnénk megválni. Ebben az átalakításban is pont az tetszik, ami a múltkoriban is, hogy sikerült a bútor stílusát megőrizni, más funkcióval új életre kelteni, megfelelő környezetbe helyezni. 

Gondolatébresztő, inspiráló formájú lett, és a színe is fantasztikus. Aki bútorfestésben, bútorátalakításban gondolkodik, azoknak ez az ötlet is hasznára válhat.

A kopottas külsőt sötét színű wax segítségével vagy visszacsiszolással is elérhetjük, én az utóbbi technikában nagyobb örömömet lelem. A lényeg talán pont az, hogy az ágykeret szépsége tovább ragyoghat egy újragondolt bútoron belül, ezért ne mondjuk le a régi régi bútorainkról, csodákat lehet műveli velük.

Bútorfestéshez ajánlom nektek a vízbázisú Dekor Paint Softmagyar fejlesztésű festéket, amely elérhető áron, garantált minőségben minden igényt kielégít az otthoni kisbútorok festéséhez, dekorálásához.

Forrás: fab art

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Színes Ötletek Facebook-csoportjához, hogy a következőről se maradj le.

Ha még több ötletre szomjazol, kövess minket a Pinteresten is.

0
Tovább

Teásdobozból díszdobozka

A téli időszakban általában több teát fogyasztunk, és ezzel együtt gyorsabban ürülnek ki a teásdobozok is. Vannak nagyon jól záródó darabok is, ezeket ne dobjuk ki, inkább hasznosítsuk újra!

0
Tovább

Kössünk tű nélkül a karunkon - videóval!

Tű nélkül kötni? Lehetséges? Hát persze, hogy igen! Nézzétek csak!

0
Tovább

Könyvajánló: Fakanálfigurák

Fakanalakból nem csupán a sokak által ismert fakanálbábok készíthetők el, ezen kívűl számos területen bevethetők. Ehhez mutatok most néhány igazán kreatív ötletet. Szomorkás téli estéken remek elfoglaltság egy-egy ilyen ötlet megvalósítása.

0
Tovább

Last minute farsangi ötletek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A nagy érdeklődésre való tekintettel még egy farsangi összeállítással jelentezünk, fogadjátok szeretettel!

0
Tovább

Díszítsünk kávébabbal - újabb ötletek

Egy nagy maréknyi kávébabból csudaklassz dolgokat lehet művelni, ha van egy kis szabadidőtök rá. Méltó dísze lehet a konyhátoknak, és ajándékötletnek is remek. Nézzétek csak!

0
Tovább

Lámpások konzervdobozból

pentart lámpás újrahasznosítás konzervdoboz

Régóta foglalkoztatott ez a téma, mindig is szerettem volna ilyen lámpásokat készíteni. A hosszú téli estéken újra előszedtük kislányommal a témát, és azonnal kedvet is kaptunk az alkotáshoz.

pentart lámpás újrahasznosítás konzervdoboz

0
Tovább

Horgolt szélcsipkék, szegélyek

Legtöbbünk ruhatárában található néhány olyan holmi, amelyeket korábban nagyon szerettünk, de már kicsit unjuk őket, mégsincs szívünk megválni tőlük. Egy kis trükkel ezek a darabok újra szerepet kaphatnak a mindennapi öltözködésünkben, ismét kiegészítői lehetnek mindennapjainknak.

0
Tovább

Dekoratív váza régi üvegpalackból

A különlegesebb formájú üvegeket (jellemzően olívaolajos, szószos) én rendszerint elteszem kreatív célú felhasználásra. Amikor hirtelen támad egy jó ötletem, mindig jó ezekből csemegézni. Ez az egyszerű, ám igen dekoratív váza is egy ilyen üvegből készült, amiben valaha talán valamilyen különleges olaj csillogott.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek