Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A 100 legmenőbb tökfaragós ötlet 4. rész

Aki rendszeres olvasóm, az tudja már jól, hogy a tökfaragós ötleteket évről évre alaposan körüljárom, és igen sokféle ötletet gyűjtök nektek össze. Elérkeztünk az idei válogatáshoz, amelyben egyből 100 tuti ötletet válogattam össze nektek. Az utolsó 25 ötlet következik, a korábbiakat itt, itt és itt találjátok.

tökfaragás halloween

0
Tovább

A 100 legmenőbb tökfaragós ötlet 3. rész

Aki rendszeres olvasóm, az tudja már jól, hogy a tökfaragós ötleteket évről évre alaposan körüljárom, és igen sokféle ötletet gyűjtök nektek össze. Elérkeztünk az idei válogatáshoz, amelyben egyből 100 tuti ötletet válogattam össze nektek. A harmadik 25 következik (az első részt itt, a másodikat pedig itt találjátok), itt kifejezetten a híres személyekre kerestem rá:

tökfaragás halloween

0
Tovább

A 100 legmenőbb tökfaragós ötlet 2. rész

Aki rendszeres olvasóm, az tudja már jól, hogy a tökfaragós ötleteket évről évre alaposan körüljárom, és igen sokféle ötletet gyűjtök nektek össze. Elérkeztünk az idei válogatáshoz, amelyben egyből 100 tuti ötletet válogattam össze nektek. A második 25 következik (az első részt itt találjátok):

halloween tökfaragás

0
Tovább

A 100 legmenőbb tökfaragós ötlet 1. rész

Aki rendszeres olvasóm, az tudja már jól, hogy a tökfaragós ötleteket évről évre alaposan körüljárom, és igen sokféle ötletet gyűjtök nektek össze. Elérkeztünk az idei válogatáshoz, amelyben egyből 100 tuti ötletet válogattam össze nektek. Az első 25 következik:

tökfaragás halloween

0
Tovább

Meseszép tökdíszek otthonra

A héten tovább folytatom az őszi, halloweenes dekorációparádét, a mai alkalommal a tök, mint dekoralapanyag kerül a fókuszba. Most nem a halloweenes, rémisztős oldalról hozok ötleteket, sokkal inkább a dekoratőrök megközelítéséből. Fogadjátok szeretettel.

ősz tök tökdekoráció dekoráció lakásdísz halloween

0
Tovább

Szellemes falatok halloweenre

Ha terveztek valamilyen összejövetelt halloweenre, akkor most kifejezetten nektek szól ez a poszt, ha pedig nem, akkor alkalom nélkül is ki lehet próbálni ezeket a recepteket, a gyermekeknél garantált a siker, de a felnőttek arcára is simán mosolyt csaló ötletek következnek.

halloween recept

0
Tovább

Világító töklámpások befőttesüvegből

Töklámpást természetesen tökből is lehet faragni, ma azonban egy egész más, ugyanakkor látványos technikát mutatok be nektek lámpáskészítéshez. Főszerepben az egyik kedvenc újragondolható alapanyagom, a befőttesüveg!

töklámpás ősz halloween tökfaragás lámpás

0
Tovább

Tökös ajtódíszek, koszorúk

Leginkább a békesség kedvéért kezdem a következőkkel minden évben a bevezetőt: az egész halloween ünnep elég megosztó téma hazánkban, s én már többször állás is foglaltam e kérdésben. Eszerint, attól hogy kreatív megközelítésben vidáman, örömteli módon alkotunk, tököt faragunk, dekorálunk, sütögetünk, ünneplünk most éppen halloween alkalmával, még maximálisan tiszteletben tarthatjuk a saját hagyományainkat, a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást. Nem tartom "Amerika-majmolásnak", eretnekségnek, más nemzetek kultúrájának és hagyományainak megismerését, és megismertetését a gyermekeinkkel, hiszen ezáltal is tágul a világról alkotott képünk. Évről évre örömmel és lelkesen gyűjtögetem és osztom meg veletek a halloweenes ötleteket, vidám tökölődést kívánva nektek. Az első tökös egyvelegemben ajtódíszeket és koszorúkat gyűjtöttem csokorba.

halloween koszorú ajtódísz tökfaragás

0
Tovább

Ötletek Ikea Kallax bútorhoz

Az Ikea egyik legnépszerűbb sorozata, a Kallax (elődje, a picit más méretű Expedit szintén nagy népszerűségnek örvendett) a végtelen egyszerűségéről a és meglehetős szögletességéről könnyen megjegyezhető. Sokan számára érthetetlen is, mitől ennyire népszerű eme túlontúl egyszerű bútorsorozat. Pedig a felhasználhatóság, és a továbbgondolhatóság szempontjától igazi kincsesbánya, meghozzá elérhető áron.

kallax ikea ikea hacks expedit

0
Tovább

Horgolt baglyocskák

A hűvösebb őszi napokon kellemes időtöltés kötögetni, horgolni egy kis apróságot. Ezek a helyes kis baglyok ajándéknak szánva, vagy csupán a saját örömünkre elkészítve is szívet melengető meglepetés.

horgolás kézimunka kötés ősz bagoly

0
Tovább

Hímzőkészletek webáruházunkban

A közelmúltban új termékcsoporttal bővült webáruházunk kínálata, méghozzá keresztszemes hímzőkészletekkel.

A készletek tartalmazzák a leszámolható mintaívet, a hímzővásznat (Zweigart), a hímzőfonalat (Anchor) és a hímzőtűt is. 

Többféle témakörben válogathattok a különféle készletek között, a klasszikus keresztszemes képek mellett találtok könyvjelzőket, képeslapokat, párnákat és gyógynövényes zsákokat is. Akár magatoknak, akár ajándékba adva, de mindenképpen szeretettel ajánlom nektek ezeket a különleges készleteket.

 A hímzőkészleteket IDE kattintva nézhetitek meg.

0
Tovább

Melengető őszi fényözön

Egyre hűvösebbek az őszi napok, estére (sőt, nekem már a nap bármelyik szakaszában) jól esik egy forró teával a gyertyafény mellé kucorodni. A gyertyákat persze őszi stílusú köntösbe is öltöztethetjük.

ősz gyertya

ősz gyertya

0
Tovább

Virágcsokrok falevéllel

Az őszi színkavalkádban nem győzök gyönyörködni a meseszép, tarkabarka falevelekben. Alkalmi dekorációkhoz kitűnő, természetes alapanyag, akár virágcsokrot is köthetünk belőlük. Nézzétek csak!

ősz falevél koszorú

0
Tovább

Gesztenyekoszorúk

Nem múlhat el ősz gesztenyés bejegyzés nélkül itt a blogon, hiszen nem csak én, hanem a lányom is bolondul ezekért a fényes barna gombócokért. Ahogy elkezdenek potyogni a fáról, mi indulunk is gyűjtögetni, hogy aztán vidám dekorációkat készíthessünk belőlük. A jól ismert vidám figurák mellett ajtódíszként, koszorúként is pompázatosan mutat.

ősz gesztenye dekoráció ajtódísz koszorú

0
Tovább

Hangulatos tökgyertyák

Egyre hűvösebbek az őszi napok, estére jól esik egy forró teával a gyertyafény mellé kucorodni. A klasszikus gyertyák mellett különleges, kézzel készült darabokat is készíthetünk, kifejezetten az évszak hangulatához szabva.

ősz dekoráció tök tökgyertya

0
Tovább

Őszi almakoszorúk, ajtódíszek 

Sokféle őszi ötletet mutattam már nektek az idén, mára ropogós, almás ötleteket hoztam.

ősz ajtódísz koszorú dekoráció

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek