Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Könyvújdonság: Mikromakramé, 25 csodálatos ékszer

Végre kapható az általam is nagy várakozással kísért Mikromakramé könyv. A könyv csodálatos ékszereket felvonultató gyűjteményén keresztül felfedezhetjük a mikromakramé fantasztikus világát. Ezzel a technikával bámulatos darabokat alkothatunk, legyen szó karkötőről, nyakláncról, függőről vagy fülbevalóról. A minták között mindent megtalálunk - az egyszerű csomózott ékszerektől a szebbnél-szebb gyöngyök és zsinórok játékából felépülő bonyolultabb darabokig.

könyvajánló

könyvajánló

0
Tovább

Kristálycsillár fillérekből

Bár kifejezetten taszítanak, otthonom nemélyik helyiségében a mai napig ufó-lámpa fantázianévre keresztelt burák gondoskodnak a világításról. Utálom, de akkoriban kompromisszumos megoldásnak megfeleltek. A praktikus barkácsötletekért, az értelmes újrahasznosításokért viszont rajongok, most pedig találtam is egy igazán zseniális ötletet elegáns csillár saját kezű megvalósítására. Nézzétek csak!

diy csináld magad csillár lámpabura

0
Tovább

Programajánló: workshopok a Kacskaringó Fonalfesztiválon

2016. október 8-9-e között újra megrendezésre kerül a Kacskaringó Fonalfesztivál, amelynek keretében sokféle izgalmas workshopon is részt vehettek.

programajánló workshop

Íme a részletes menetrend:

programajánló workshop

További részleteket az esemény oldalán ITT találtok. 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, én is ott leszek ám, ha ráértek, gyertek, fessetek velem kavicsokat!

programajánló workshop

programajánló workshop

programajánló workshop

0
Tovább

Őszi lakásdekorációk

Már több ősz ihelette bejegyzés született itt a blogon ebben a gyönyörű szeptemberben, faleveles és gesztenyés ötleteket is gyűjtöttem. Ezúttal nem az alapanyagok irányából közelítjük meg a témát, hanem az otthonunkra fókuszálok.

ősz

0
Tovább

Dulux EasyCare: egyedülálló falfesték a makulátlan falakért

Egészen egyedülálló újdonság robbant be nem rég a hazai festékpiacra. A Dulux EasyCare különlegessége a vízlepergető, foltálló és tisztítható felület, amely megoldást jelent az időtálló, tartósan szép falak megőrzéséhez.

0
Tovább

Az ősz csodája

Az ősz néha nyirkos, sokszor vizes és szeles sőt, olykor bizony még hűvös is, egyvalamiben mégis verhetetlen. A színei mámorítóak, betelni velük lehetetlen. Szeretem a szunnyadásra térő természet változásait, a levelek suhogását, fonnyadozó szépségét, ahogy a csillanó dér megül rajtuk, ahogy szép lassan leveti nyári pompáját minden fa és bokor . Ihletet ad, inspirál, feltölt, átlendít egy-egy holtponton. Olykor muszáj megállni -még a kreatív kezeknek is-, és egyszerűen csak körülnézni a természetben, feltöltődni a sápadt napsugarakban, magunkba szívni az évszak összetéveszthetetlen illatát, és gyönyörködni minduntalan. Szívemnek kedves őszi képkockákból válogattam nektek.

0
Tovább

Falevelezzünk!

Minden évben csodálattal szemlélem a természet őszi változásait, az aranyló falevelek hullását, a sápadt napsugarak utolsó szikráit, a kopogó vadgesztenyék játékát a járdán. Imádok belegázolni az illatozó, ropogós avarba, és csokorba gyűjteni a legszebb darabokat. Kislányommal szabad délutánjainkon pedig kiélhetjük kreativitásunkat, és színpompás őszi dekorációkat készítünk.

ősz

0
Tovább

Gesztenyefigurák - ötletek, tippek, inspirációk

Nem múlhat el ősz gesztenyés bejegyzés nélkül itt a blogon, hiszen nem csak én, hanem a lányom is bolondul ezekért a fényes barna gombócokért. Ahogy elkezdenek potyogni a fáról, mi indulunk is gyűjtögetni, hogy aztán vidám dekorációkat készíthessünk belőlük.

ősz gesztenye gesztenyefigura

0
Tovább

Óriási őszi leárazás webáruházunkban

A mai naptól óriási őszköntöntő akcióval kedveskedünk nektek webáruházunkban! A Színes Ötletek minden (!) kötetére 40 % kedvezményt adunk egészen 2016. szeptember 25-ig!

ajánló

Az akciós köteteket IDE kattintva nézhetitek meg, de siessetek, mert a készleteink gyorsan fogynak.

Az akció a Színes Ötletek sorozat köteteire 2016. szeptember 15-től  szeptember 25-ig, a készletek erejéig érvényes. 

0
Tovább

Színpompás őszi ajtódíszek

A színpompás ősz ezernyi árnyalatát csempészhetjük be az otthonunkba természetes alapanyagokból összeállított dekorációkkal. Egy kellemes séta (és gyűjtögetés) közben gyönyörködhetünk az ősz bámulatosan elegáns ruhatárában, este pedig egy forró kakaó mellett indulhat a barkcsolás.
ősz ajtódísz koszorú

1
Tovább

Őszváró sünikék

Hűvösebbre fordult az idő, s bár a természet még viseli dús nyári ruháját, bizony itt kopogtat a küszöbön az ősz. Nekem ez a kedvenc évszakom, nem tudok betelni a színeivel, illatával, múló, fakuló szépségével. Egy picit már hangolódhatunk az őszi dekorációkra, és készíthetünk ilyen bájos kis tobozsünikéket.

ősz DIY csináld magad lakberendezés dekoráció sün Süni

0
Tovább

Gombaházikók süthető gyurmából

Süthető gyurmákkal már foglalkoztunk itt a blogon, készíthetünk belőle ékszereket, kulcstartókat, fityegőket, díszfigurákat, állatkákat is. Ma egy egészen új megközelítést mutatok nektek, ezek a bámulatosan helyes gombaházikók ajándékozási céllal készítve is csodásak, hiszen mindenki arcára mosolyt csalnak.

fimo süthető gyurma

0
Tovább

Színezd újra ékszertartók

Kissé régimódi konyhai kínálótálakat gondolt újra Jennifer Rizzo, a képen látható ékszertartók megalkotója. Zseniálisnak tartom a végeredményt, legfőképp azért, mert eredeti funkciójukban az otthonom küszöbét sem léphették volna át ezek a kis tálkák, így viszont irigylésre méltó remekműveket látok.

ékszertartó festés akrilfesték ékszertartó festés akrilfesték

0
Tovább

Őszindító dekorációk

Ma reggelre már nem csak a naptár szerint, hanem az időjárás tekintetében is igazi őszi napra ébredtünk. A kedvenc évszakom ugyan, mégsem esett jól az esős hűvösség. A gumicsizma esőkabár kombót is tartogattam volna még egy darabig a szekrényben, de ha már így alakult, nem kesergek tovább, hanem újult erővel keresem az adott időszak szépségeit. Hiszen az ősz a bús esős szürkeség mellett melegséggel, színekkel teli ragyogó évszak, a mai inspiráló galériámban is épp ezt szeretném hangsúlyozni.

ősz lakásdekoráció

0
Tovább

Varázslatos tüll-labdák saját kezűleg 

A mai bejegyzésben egy hihetetlenül látványos, pofonegyszerűen elkészíthető dekorációt mutatok nektek, amely rendezvényeken, céges bulikon, esküvőkön, no meg persze baráti összejöveteleken és lakásdekorációként is fantasztikus látványelem lehet!

lakásdekoráció tüll

0
Tovább

Programajánló: szeptemberben is vár a Pöttömkert

A gyermekek fellegvárává változik ismét a Budapest Park szeptember 4-én, ahol a csemeték Apacuka koncerten rophatják, készülhetnek az őszre egy szüreti mulatsággal, festhetnek, sőt ők maguk is "átváltozhatnak" arcfestészek segítségével. Mindemellett, játszik a Batyu Színház, lesz napindító jóga és tudományos kísérletek, egy igazi mentő autót is szemügyre vehet az aprónép, sőt tengerimalac simogató is lesz a szeptemberi Pöttömkertben.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek