Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Best of 2012 – az én kedvenceim tőletek

Csupán két nap van hátra ebből az esztendőből, így nem maradt más hátra, mint hogy visszatekintsek az óévben történt eseményekre, kreatív ötletekre, a veletek töltött pillanatokra. És ezekben nem volt hiány, hiszen csak durván számolva is az évnek majdnem a felét itt a blogon és a Facebook közösségünkben töltöttem. És minden percét élveztem. Az év végi válogatásposztokat több részre bontottam, ebben az elsőben olyan alkotásokat szeretnék megmutatni, amelyeket én kaptam tőletek. Engedjétek meg, hogy ezúttal egy szubjektív válogatást készítsek, azaz a szívemnek legkedvesebb alkotásokat mutassam meg, olyanokat, amelyeket irigykedve, ugyanakkor elismeréssel telve csodáltam.

1.jpg

0
Tovább

Eredményhirdetés: legkreatívabb karácsonyfa játék

Elérkeztünk karácsonyi nyereményjátékunk eredményhirdetéséhez. Szabival, a Furdancs blog szerkesztőjével ketten zsűriztünk, és meg kell mondanom, nem könnyítettétek meg a dolgunkat! Először szeretném megköszönni a sok-sok fotót, és mindenkinek szeretnék gratulálni, mert a végeredménytől függetlenül egytől-egyig mind igazán ötletes és szép karácsonyfa lett!

A nyertes fa fotóját Szeker Bernadetttől kaptunk, így Bernadett választhat tetszés szerint három Színes Ötletek kötetet a Színes Ötletek webáruház kínálatából. Szívből gratulálok, a nyertessel email-ben vesszük fel a kapcsolatot.

ribbon_bow.jpg

A kép illusztráció, nem fedi teljes kínálatot!

0
Tovább

Schachenmayr – az egyediség vonzereje: Újévi trendek 2013! (X)

Schachenmayr logó 2010.jpgJavában tart még a tél, a kötés is reneszánszát éli, ám az új esztendőben hamar elindul a készülődés a tavaszi szezonra! A Schachenmayr márka fejlesztőcsapata is ennek szellemében dolgozik, így joggal mondhatjuk - készen állunk 2013-ra!

0
Tovább

Szokatlan karácsonyfák

Ebben a blogbejegyzésben furi, de ugyanakkor vicces, és mindenképpen rendhagyó karácsonyfákat nézegethettek. Némelyik távolról sem fa, nemhogy közelről, sőt, a szó klasszikus értelmében egyik sem az. Mégis akad köztük olyan, amely nem csupán megmosolyogtatja az embert, hanem egy bevállalósabb családban akár meg is valósítható.

Létrás megoldások:

enhanced-buzz-18854-1354132537-1.jpg

0
Tovább

Nyereményjáték – keressük a legkreatívabb karácsonyfát!

Csak, hogy a két ünnep között se unatkozzatok, ezennel útjára indítunk egy kis játékot! Keressük az idei év legkreatívabb karácsonyfáját! Az elbírálásnál figyelembe vesszük az ötletességet, az egyediséget, a stílust az összhatást, és persze a kreatív megoldásokat.   

Kép forrása: mandielane 


A feladat mindössze annyi, hogy küldjetek egy fotót a karácsonyfátokról a szinesotletekblog@gmail.com címre. A játék ebben a pillanatban indul és 2012. december 27-e éjfélig tart. A nyertest email-ben értesítjük, és itt a blogon is közzétesszük a végeredményt.

A nyeremény

A legötletesebb karácsonyfa beküldője három tetszőleges kötetet választhat az új Színes Ötletek könyvsorozatból. A nyereményt postán juttatjuk el a nyertesnek. Addig is, IDE kattintva megnézhetitek, hogy pontosan melyik kötetekből választhattok.

ribbon_bow.jpg

A kép illusztráció!


A döntés meghozatalához segítségül hívtam a Furdancs Blog házigazdáját, Szabit, akivel együtt fogom kiválasztani a nyertes fát.  

Szóval Kedveseim, hajrá, nagyon várjuk a képeket!

A nyereményt a Színes Ötletek Webáruház ajánlotta fel! Köszönet érte!

0
Tovább

Schachenmayr – az egyediség vonzereje: Kössünk „játékosan”! (X)

Schachenmayr logó 2010.jpgA kötés kedvelői jól tudják, hogy nem csak klasszikus- és divatos ruhadarabokat és ruházati kiegészítőket lehet a szebbnél-szebb fonalakból készíteni - de őket is meg lehet lepni!

Schachenmayr márkánk fonalkínálatához minden szezonban egyedi ötletek is társulnak - ezúttal egy olyanra hívjuk fel figyelmed, mellyel szinte bármelyik gyermeknek örömet okozhatsz!

PicMonkey Collage.jpg

0
Tovább

Különleges ajándékcsomagolási technikák (X)

Elérkeztünk sorozatunk utolsó bejegyzéséhez, amelyben különleges ajándékcsomagolási technikákat gyűjtöttem nektek. Aki esetleg lemaradt a korábbi bejegyzéseimről, azoknak emlékeztetőül (az elolvasáshoz katt. a szövegre): Csináld-magad ajándékdobozok, és Masnitrükkök csomagoláshoz.

gift wrapping.jpg

Kisebb méretű gömbökkel nagyon látványossá tehetitek a csomagolást, egy egyszínű papírral tökéletes párost alkotnak.

0
Tovább

Ajándékcsomagolás: masnitrükkök villával

Folytatom az ajándékcsomagolós posztsorozatot, az első posztban saját kezűleg készíthető ajándékdobozokat mutattam nektek (ITT tudjátok elolvasni). Ebben a második részben a masnikötés titkait próbálom kibogozni. Nem sikerül szép (vagy legalább elfogadható) masnit kötnötök? Ismerek egy trükköt, és csak egy villa kell hozzá! Szépséges, tökéletesen egyforma masnikat köthettek ezzel a módszerrel. Kis masnihoz normál villát, nagyobb masnihoz nagyobb (pl. hússzúró) villát válasszatok. Saját készítésű képeslapokhoz, ajándékcsomagoláshoz, karácsonyfadíszekhez, bármihez.

Jó kötögetést!

6a01053696840e970b015431ec5b1d970c-800wi.jpg

Forrás: pinterest

instantlife.jpg

Forrás: our instant life

További karácsonyi blogbejegyzések:

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is!

0
Tovább

Csupagömb ajtódísz villámgyorsan

Az internet tele van szebbnél szebb gömbökkel díszített koszorúkkal, ajtódíszekkel, amelyek valóban szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. És elkészíteni sem különösebben nehéz, nézzétek csak!

1_1.jpg

0
Tovább

Karácsonyfa újságpapírból fonva

A papírfonás technikáját már megmutattam nektek ősszel, és az egyik legnagyobb sikert aratott téma volt az idei évben. Ezt a környezetbarát (hiszen egyszerű újságpapírt használunk) kézműves technikát karácsonykor is bevethetitek, hiszen bármilyen formájú és méretű kosárkát készíthettek az ünnepi alkalomra (ajándékba vagy a saját otthonotokba). És ha már a kosárkészítésbe belejöttetek, hoztam mára egy igazi különlegességet, mégpedig egy papírfonással készíthető karácsonyfát.

81164252_large_dsc00310.jpg

0
Tovább

Ajándékdobozok saját kezűleg (X)

Lassan a karácsonyi készülődés hajrájához érkezünk, azaz eljött többek között az ajándékok becsomagolásának is az ideje. Ha ebben is egyedi szeretnél lenni, valami különleges, saját kezűleg készített kreációval lepnéd meg a szeretteidet, akkor jó helyen jársz. Ma csináld magad ajándékdobozokat mutatok, de a hét során lesznek még ötletek ajándékcsomagoláshoz, és a tökéletes masnit is megpróbáljuk elkészíteni.

snowflakebox1.jpg

0
Tovább

Készíts kreatív képeslapot a Nikon segítségével

A Nikon célja az idei karácsony alkalmával az, hogy új fényt adjon a karácsonyi ünnepnek és felelevenítse a nyomtatott üdvözletek homályba vesző, mégis igazán meghitt hangulatát. Egy polcról leemelt könyv illata pótolhatatlan, és egy békésen sercegő bakelit élménye is utánozhatatlan. Ilyen romantikus hagyomány egy kézzel írt, személyes képeslap is. A családunk és barátaink számára pedig a legértékesebb lapok azok, amik rólunk szólnak, amit tőlünk kapnak.

PP_Xmas blogkép.jpg

0
Tovább

Az egyediség vonzereje - A 2012–13-as őszi-téli szezon sztárjai 2. rész (X)

Schachenmayr logó 2010.jpgSchachenmayr márkánk kínálatából nem kizárólag az Argentina, Argentina Color és Frilly (ezekről ITT olvashatsz bővebben) sálkötő fonalakra hívnánk fel a figyelmedet, hanem a hosszú évek óta, szezonról-szezonra megújuló formában kínálatunkat gazdagító Bravo fonalcsaládra is. A Bravo és Bravo Color töretlen népszerűségnek örvend a kezdő és a haladó kötők táborában is, köszönhetően remek minőségüknek, hatalmas színválasztékuknak és kedvező áruknak.

Bravo Big modell2.jpg

0
Tovább

Hópiheminták papírból

Többen kértetek tőlem papírból kivágható hópehelymintákat, persze a kicsit bonyolultabb és látványosabb fajtából. Sikerült egy egész szép gyűjteményt összeállítanom, remélem, hasznosnak találjátok!

snowflake collage.jpg

Kép forrása: Bon temps beignet

0
Tovább

Csináld magad karácsonyfadíszek (X)

Egyszerű, a háztartásban is fellelhető hétköznapi alapanyagokból is készíthető gyönyörű karácsonyfadísz. Persze néhány nélkülözhetetlen eszközre és alapanyagra is szükség lesz (csillám, jóféle ragasztó, anyagmaradékok, újrahasznosítható dolgok stb.), de az eredmény dicséretet érdemel majd. Tartsatok velem ma is!

1. Villanykörte díszek

249598004319739870_S0gbi4Nm_c.jpg

0
Tovább

Arcképes hógömb saját kezűleg

Tavaly már készítettünk hógömböt eská, abba mindenféle apróságot tettünk (ha nem olvastátok, ITT megtehetitek), de ez most sokkal izgalmasabb! Most kiderül, hogyan készíthettek otthon, saját kezűleg fényképes hógömböt.

t-in-globe-21.jpg

0
Tovább

Ajándék letölthető karácsonyi mintaívek

Elérkezett az idő, hogy egy kis karácsonyi ajándékkal lepjelek meg titeket. Készítettem öt különböző karácsonyi mintaívet, amelyeket tetszés szerint felhasználhattok üvegfestéshez, papír ablakdíszek készítéséhez, üdvözlőkártyákhoz, vagy bármilyen kézügyeskedéshez. A mintákat ingyenesen letölthetitek PDF-formátumban a Színes Ötletek webáruház Mintaívek/Karácsony fülecskéje alatt. Vagy egyszerűen csak kattintsatok az alábbi képre.

PicMonkey Collage.jpg

Korábbi, ingyenesen letölthető mintaívek:

Halloween sablonok

Üvegfestő sablonok

Vidám ünnepi készülődést kívánok!

0
Tovább

Gyertyadíszítés egyszerűen

A hétköznapi tömbgyertyákat otthon is különlegessé varázsolhatjuk egészen egyszerű módon. Nézzétek, mit hoztam mára!

IMG_0659.JPG

0
Tovább

Karácsonyi kosárkák (X)

Egy kosárkát karácsonyi díszítéssel ellátni szinte már rutinfeladatnak számít, de ha a kosarat is magatok fonjátok, nem győzitek majd bezsebelni a dicsérő szavakat. Ráadásul egyáltalán nem nehéz elkészíteni, egy kisebb méretű kosárkához mindössze 15 perc szükséges! És nem csupán asztali dekorációként funkcionálhat, hiszen ajándékba is adható.

Csipkésszélű kiskosár2.jpg

0
Tovább

Ablakdíszek karácsonyra (X)

A karácsony közeledtével egyre nagyobb a kísértés, hogy előszedjük a szekrény mélyén lapuló díszeket, és ünnepi pompába öltöztessük otthonunkat. Az adventi koszorú már elkészült, talán egy dekoratív ajtódísz is a helyére került, szerintem, ablaknál érdemes folytatni a dekorálást. Ezzel nem szaladunk nagyon előre, mégis az ünnepre hangolódunk, és nem mellesleg a gyerkőcök is segíthetnek a készülődésben. Hiszen saját kezűleg is készíthetünk csodálatos és különleges ablakdíszeket.

Origami-Christmas-Stars-Step-9.jpg

0
Tovább

Schachenmayr – az egyediség vonzereje (X)

Márkatörténelem

coats logo2.gif

A Coats Crafts egész Európában ismert és kedvelt kötőfonal márkája, Schachenmayr, hosszú és sikeres történelemre tekint vissza. 1817-ben járunk, amikor a németországi Salachban, Johann G. Kolb elindította a fonalak gyártását üzemeiben - Salach napjainkban is a Schachenmayr márka, a termékfejlesztés és európai marketing, központja.

1.jpg

0
Tovább

Nosztalgiagömbök vintage stílusban

Képzeljétek, az a megtiszteltetés ért, hogy szerepelhetek a Blikk Nők Otthon és Kert magazin e havi, decemberi számában. A Kreatív zóna rovatban kaptam helyet, és vintage stílusú angyalkás karácsonyfadíszeket készíthettek velem. Ide a blogra pedig elhoztam az angyalkák testvérgömbjeit, amelyeket Télapós mintával dekoráltam.

DSCF5911.jpg

0
Tovább

Foltos angyalkák (X)

Különböző, egyébként önállóan is használható natúr fadíszekből egy pici fantáziával nagyon édes figurákat készíthettek. Ilyen ez az angyalka is, amelynek a teste egy karácsonyfa, a szárnya egy szív, a feje egy fagolyó, a kis cipellői pedig fagombok. És nem utolsó sorban gyerekjáték elkészíteni.

fa angyal sok2.jpg

0
Tovább

Karácsonyi filcdíszek

Filcanyagból annyi mindent lehet készíteni az ünnepek közeledtével. Most az apró mütyürökre koncentrálok, amelyeket akaszthattok a fára, használhatjátok a csomagolásnál, de ajándékba is adhatók, és persze annyira szerethető, gyömöszölhető kis mindegyik, hogy néhány darabnál nehéz lesz leállni a gyártással.

210472982556809034_z6LD3xe2.jpg

0
Tovább

Fókuszban a gyöngyfűzés

A Facebookon már a napokban megosztottam az olvasókkal az én kis titkomat, most pedig itt a blogon is részletesen elmesélem, hogy miről van szó. Hosszú hónapok erőfeszítésének és gyöngyfűzéssel átvirrasztott éjszakáinak a végére tettünk nemrég pontot. A napokban megvalósult Martos Csillával (a társszerzőmmel) közös álmunk, ugyanis megjelent a Csodálatos gyöngyékszerek című könyvünk. Szóval most végtelenül boldogok vagyunk.

A könyvünkről részletesebb paramétereket a képre kattintva olvashattok:

gyongyekszerek banner.jpg

És tettem egy másik ígéretet is a Facebookon, így most bepillantást nyerhettek egy kicsit a könyvbe. Először is megmutatok néhány fotót a könyvben szereplő kedvenc ékszereimről.

DSCF4291.jpgVénusz világa

282726_1447975856250_4894512_n.jpgTündöklő harmatcsepp

És itt az utolsó ékszer, a Datolyavirág, amelynek az elkészítését is megosztom veletek. Ez egy különleges, térbeli alakzat, amely elsőre talán őrületesen bonyolultnak tűnhet, a valóságban azonban több, háromszöges peyote fűzéssel készült kis háromszögből áll, és egyáltalán nem nehéz elkészíteni. Remélem, élvezni fogjátok az elkészítést, vágjatok bátran bele. Adhatjátok ajándékba is, de a magatok örömére is megfűzhetitek. A teljes leírás megtekintéséhez kattintsatok a képre! 

DSCF4296 2 másolata.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek