Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Best of 2014 - a legnépszerűbb bejegyzések a blogon

Elérkezett az év végi összegzések, visszatekintések ideje. Én, ahogy minden évben, most is összeszedtem nektek az idei év legjavát, a legnépszerűbb, legérdekesebb blogbejegyzéseket. Szemezgessetek, inspriálódjatok velem, és ha tetszik, amit képviselek, szeretettel várlak jövőre is!

0
Tovább

Mi mindenre jó az akrilfesték egy gyerekszobában?

Most egy olyan gyerekszobát mutatunk, amiben nagyon jópofa ötletek kerültek megvalósításra, és a dizájn ellenére a szoba átalakítása abszolút költséghatékony volt! Hogy mi kell ehhez? Megfelelő alapanyagok és néhány nap kitartó munka...

0
Tovább

Last minute karácsonyi díszek

Az utolsó karácsonyi hajrában, mutatunk Nektek egy egyszerű ötletet, ami nemcsak a fenyőfán mutathat jól, de ajándéknak is remek! Holnapig, még elkészülhet.

0
Tovább

A nagy íróasztal-felújítás

A kislányom (leendő) íróasztalát még az ősszel kezdtük el felújítani, de csak mostanra sikerült blogbejegyzésbe önteni az eseményeket. Tulajdonképpen ez az első olyan igazi bútorfelújítós vállalkozásom, úgyhogy nagy várakozások és izgalmak előzték meg a munkálatokat. De lássuk is akkor szép sorjában...

0
Tovább

Kössünk kesztyűt az egész családnak!

Bár nem szeretek kesztyűt sem kötni, sem hordani, a muszáj nagy úr, a kezem pedig fázós, így az ember kénytelen beadni a derekát, és kesztyűt húz. A kezet és a lelket egyaránt melegítő kesztyű pedig kézzel készül.

0
Tovább

Tüneményes fadíszek karácsonyra

Natúr fából készített fadíszekkel, fadísz-alapokkal egy kis kreativitással megfűszerezve varázslatos szép, szolidan elengáns és ízléses karácsonyfadíszeket készíthetünk.

0
Tovább

Óriás hóember

Egy nagyon jópofa hóembermintát találtam, teljesen odavagyok érte. Ha már igazit mostanában nem készíthetünk, egy ilyen mókás emberkét helyette befogadnék. És ő nem olvad el, mint jeges haverja, ráadásul időtálló darab.

0
Tovább

Ajándékcsomagolás: óriásmasni egyszerűen

Tegnap már mutattam egy gyönyörű és elegáns papírmasnit (sablon is jár hozzá!), ma pedig egy dús, látványos masnit hoztam nektek. Aktuális téma, lassan-lassan már elkezdhetjük csomagolni az ajándékokat, ugye?

0
Tovább

Egyszerű és tökéletes papírmasni - sablonnal

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal papírmasnit készítünk!

0
Tovább

Tüneményes hóember madzagból

A madzagtekerős ötletek tavaly és idén is nagy slágertémák itt a blogon. Mutattam már nektek világító karácsonyfát és picuri hóemberkét és lámpaburát is ezzel a technikával. Most nagyobb hóembert mutatok nektek, lenyűgözően látványos, ilyet nekem is kell készítenem!

1
Tovább

Pritt Kreatív Klub különkiadás – Kézműves Karácsony Pályázat

Kedves Kreatív Klubosok!

Többen jeleztétek, hogy szeretnétek még egy pályázatot az év végén. Reméljük, örömötökre szolgál, hogy a kérésetek most teljesül. Hamarosan itt a karácsony, és valószínűleg már mindenki nagyban tervezgeti, kinek és mit ajándékoz majd. Ajándékba számos dolgot adhattok, de abban talán mindannyian egyetértünk, hogy az egyik legszebb dolog, amikor mi magunk készítünk szeretteinknek valami olyat, amit senki mástól nem kaphatnak meg.

0
Tovább

Így készíts angyalkás képeslapot!

Nagyon szép karácsonyi képeslapokat lehet venni, de egyik sem ér fel azzal, amit saját magunk készítünk el. Szánjunk rá néhány nyugodt órát és merüljünk el a mixed media technika világában, ahol papírok és a hobbyalapanyagok találkozásából csodás dolgok születhetnek!

0
Tovább

Készülődj az Ünnepekre a Barkával!

A karácsonyi készülődést megkönnyítendő, összegyűjtöttük Nektek a Barka leckéi és mintái közül azokat, amelyek ezen időszakban jó szolgálatot tehetnek.

0
Tovább

3D-s karácsonyfa papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy látványos háromdimenziós karácsonyfát készítünk!

0
Tovább

Mézeskalács inspirációk

A mézeskalácsok sütésének nálunk nagy hagyománya van. Egyrészt szeretjük, másrészt imádjuk díszíteni, mindenféle formákat megvalósítani. Készítettünk már házikót, koszorút, karácsonyfadíszeket, számtalan kedves figurát, és internet pedig kimeríthetetlen ihletforrás. Az idei szezonra szemezgettem a mai gyűjteményben.

1
Tovább

Karácsonyi koszorú különleges technikával

Tudtátok, hogy egy vastagabb irattartó fóliára dekupázsolva akár 3D-s formákat is készíthetünk? Egy nagyon érdekes technikát mutatunk most Nektek, amihez csak egy mécsesre lesz szükség!

0
Tovább

Mikulássapkás mobiltok

Akár okos, akár nem, ha egy használati tárgy annyira szerves része az életünknek, mint a mobiltelefon, akkor megérdemli, hogy ünneplőruhát kapjon. Segédletünkkel készítsd el te is ezt a vidám mikimobiltokot Barka Malom fonalunkból, garantáltan mosolyt csalsz vele mindenki arcára az ünnepek alatt.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek