Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Last minute ötletek halloweenre

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Itt van a halloween, néhány last minute ötletet hoztunk az utolsó pillanatra!

Quick decoration - spiderweb on a pumpkin

0
Tovább

Papírmasé tök lépésről lépésre

Ahogy megláttam ezt az ötletet, azonnal felkiálltottam, hogy ezt most azonnal megcsináljuk! Nem bonyolult (bár időigényes), és fantasztikusan látványos. És ami még nagy előny: nem romlandó, jövőre, újra elővehetjük! Nézzük is, hogyan készül!

DIY Papier Mache Pumpkins

1
Tovább

Ajtódíszek halloween-re

A halloween-hét átcsúszik még erre a hétre is, mert annyi remek témát találok, hogy nem lehet elmenni mellettük. Mára látványos ajtódíszeket hoztam nektek!

A collection of 25 Halloween wreaths to inspire you for your Halloween decor! { lilluna.com }

0
Tovább

Sötétben világító töklámpások, ahogy nem is gondoltátok volna!

Folytatódik a halloween-hét, immáron a harmadik ötlettel jövök. Nagyon jópofa ötlet a mai, világító töklámpás ilyentájt nem mondható újdonságnak, de ebben a megközelítésben még én sem próbálkoztam!

1
Tovább

Tökfaragás gyerekmódra mintaívekkel

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A közelgő halloween kapcsán ma a fő témánk természetesen a tökfaragás lesz!

Страшни къщи от тикви

0
Tovább

Töklámpások - faragott tökök 2015

Minden évben a kedvenc posztjaim között vannak a töklámpásos válogatások. Annyi de annyi jópofa faragni- illetve festenivalót találtam idén is, hogy utánfutóval kell majd a tököket hazaszállítanom! Tegnap a festett tököket vettük sorra, ma pedig következnek a faragott fejek!

0
Tovább

Őszi készletkisöprés a Cser Kiadónál

A hosszú hétvégén sokan épp a falveleket, a Cser Kiadó pedig a könyveket söpri ki, hogy még karácsony előtt újakkal tölthesse fel a raktárát. Aki elég gyors, most hihetetlenül jó áron juthat hozzá többek között kreatív, művészeti, gasztró, barkács, kertészeti, sport, vagy éppen életmód könyvekhez, de akár már karácsonyi ajándékokat is találhattok.

A 70-93 %-os kedvezménnyel kapható könyveket IDE KATTINTVA találjátok. Az akció október 22-től november 1-ig, ill. a készlet erejéig tart, szóval siessetek!

További részletek itt.

0
Tovább

Töklámpások - festett tökök 2015

Minden évben a kedvenc posztjaim között vannak a töklámpásos válogatások. Annyi de annyi jópofa faragni- illetve festenivalót találtam idén is, hogy utánfutóval kell majd a tököket hazaszállítanom! Ebben a bejegyzésben a festett tököket vesszük sorra, utána pedig következnek a faragott fejek!

0
Tovább

Sablonok tökfaragáshoz

Az utóbbi napokban nagyon sokan kerestetek sablonokat tökfaragáshoz, íme elkészült a gyűjtemény. Szemezgessetek kedvetekre!

Scary Pumpkin Faces

1.számú gyűjtemény (klasszikus tökfejek, horror mozikarakterek)

2. számú gyűjtemény (elsősorban gyermektémák, mesehősök, több mint 700 minta)

3. számú gyűjtemény  (Disney karakterek)

0
Tovább

Varázslatos lámpások

Folytatódik a halloween-hét itt a blogon! Befőttesüvegekből egészen elképesztő lámpásokat készíthetünk, persze egy kis türelemre szükség lesz hozzá, de megéri!

Varázslatos Halloween lámpások: Kapcsolja Mason üvegekkel Lámpások és fedezd Light Gyermekek

0
Tovább

Mókás receptek halloween-re

Leginkább a békesség kedvéért kezdem a következőkkel a bevezetőt: az egész halloween ünnep elég megosztó téma hazánkban, s én már többször állás is foglaltam e kérdésben. Eszerint, attól hogy kreatív megközelítésben vidáman, örömteli módon alkotunk, tököt faragunk, dekorálunk, sütögetünk, ünneplünk most éppen halloween alkalmával, még maximálisan tiszteletben tarthatjuk a saját hagyományainkat, a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást. Nem tartom "Amerika-majmolásnak", eretnekségnek, más nemzetek kultúrájának és hagyományainak megismerését, és megismertetését a gyermekeinkkel, hiszen ezáltal is tágul a világról alkotott képünk. Évről évre örömmel és lelkesen gyűjtögetem és osztom meg veletek a halloween-es ötleteket, vidám tökölődést kívánva nektek.

halloween recept

0
Tovább

Falaveles papírdíszek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A múlt héten bájos almamotívumos papírdíszeket mutattunk nektek, ma a falaveleken a sor!

Autumn paper leaves

0
Tovább

Bemutatkozik a Mákvirág Szappanműhely

Nem tagadom, szívügyem ez a téma is, hiszen tudjátok, mennyire fontos szerepet kap a blogon a környezetvédelem, az újrahasznosítás, és a tudatos életmód kreatív, kézműves szemszögből való megközelítése. Ha tisztálkodásról van szó, a természetes alapanyok használata a mindennapokban ugyanilyen fontos számomra, pláne, ha a kézművességhez is szervesen kapcsolódik. A közelmúltban ismerkedtem meg a Mákvirág kézműves szappanokkal, és félretéve a mindenféle hangzatos, üres butítást, én egyszerűen csak szeretném bemutatni az alapanyagokat, pontosan, tényszerűen, mellébeszélés nélkül.

0
Tovább

Kényeztető kézműves szappanok - szappantörténelem  

Napjainkban ismét fénykorukat élik a természetes, házi/kézi készítésű szappanok. A 20. század közepétől a vegyipar kiszorította a fahamut, sziksót, zsírszódát, a legtöbb helyen addig használt tisztítószerek helyét a szintetikus termékek vették át, amelyek nehezen bomló vegyületekkel terhelik azóta is a környezetet, az emberi szervezetet sem kímélve. De vajon miért jöttek újra divatba ezek a természetes anyagból készült tisztálkodószerek?

0
Tovább

Gyönyörű horgolt falidísz 

A kötés, horgolás napjainkban reneszánszát éli, az őszi és téli időszakban pedig különösen hangsúlyos szerepet kap. S nem csupán a praktikus, meleg viseletek kapcsán, hanem mert az szürke, borongós napokon remek kikapcsolódás készíteni valamit, ami akár egy látványos lakásdísz is lehet. Ma ilyeneket mutatok nektek, méghozzá ragyogó színösszeállításokban!

DIY Lovely Crochet Flowers Canvas with Free Pattern-2

0
Tovább

Lótuszvirág mécsestartó

Borongós, esős napok szomorítanak minket a héten, ilyenkor különösen jól esik a szemnek, s a léleknek egy kis melengető fénysugár. Gyújthatunk gyertyát, kortyolhatunk forró teát egy plédbe burkolózva, és persze mindezt összeköthetjük egy kis kreativitással is.

DIY Paper Lotus Candlestick

0
Tovább

Almamotívumos őszi díszek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Az ősz a legtermékenyebb évszak a természetes dekorációk palettáján, de ilyenkor is bátran nyúlhatunk a megszokott, legegyszerűbb alapanyagokhoz. Gondolunk itt a sima színes papírra.
Simple Apple Craft
0
Tovább

Alkossunk együtt a természet kincseiből!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Az ősz a legtermékenyebb évszak a természetes dekorációk palettáján, hiszen a természet ajándékai ilyentájt a lábunk előtt hevernek. A gyerekeknek a legizgalmasabb talán a gesztenyegyűjtögetés, de azért mutatok ám mást is.

DIY-chestnut-animations-1

1
Tovább

Régi farmerek új szerepben

A farmer, akár nadrág, akár szoknya, akár ing vagy épp kabát, az farmer, időtlen, örökké szívemnek kedves darab. A régi megkopott kedvencek közül több is lapul a szekrényemben, csak mert nagyon szerettem, és emlékként megtartottam. És igen, talán egyszer új szerepben még előveszem egyszer. Na, ma épp ehhez gyűjtögettem ötleteket!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek