Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bemutatkozik az Artisan vizes olajfesték

Az Artisan olajfesték egy speciálisan kifejlesztett olajfesték. A hagyományos olajfestékektől a benne lévő olaj tulajdonságai különböztetik meg, így ennek köszönhetően vízzel keverhető. Nem szükséges irritáló szagú oldószereket használni, az alkotó kellemesebb, vegyszermentesebb környezetben dolgozhat. Ez főleg a kicsi, zárt térben dolgozókat, érintheti, illetve iskolákban, egyéb intézményekben is sokkal bátrabban használhatjuk.

5_2.jpg

0
Tovább

Egri Mónika egyedülálló mesevilága kifestőkön

Egri Mónika illusztrátor neve talán ismerősen csenghet, találkozhattatok vele többek között Fésűs Éva Mesebeszédének, valamint Sopotnik Zoltán A Fahéjas kert című mesekönyvének oldalain is. Összetéveszthetetlen, sokszor humorral fűszerezett rajzai gyorsan belopják magukat az emberek szívébe. Munkái már akvarellfestékkel kifesthető íveken is elérhetők az alkotni vágyók számára.

PicMonkey Collage_3.jpg

0
Tovább

Szokatlan, vicces karácsonyfák a nagyvilágból

Karácsony alkalmával nem csak élő, egykoron élő vagy éppen műfenyő díszítheti otthonunkat. Néhányan egész különleges megoldásokkal rukkolnak elő, készült már karácsonyfa párnákból, könyvekből vagy éppen sörösdobozokból is.

unusual-diy-christmas-tree_03.jpg

0
Tovább

Kötött kiegészítők – a férfiakra is gondolunk!

Reméljük, első két cikkünk kapcsán ismét kedvet kaptál a kötéshez! Schachenmayr logó.jpg

"Új területre evezünk", hiszen a Schachenmayr original kötőfonalaink segítségével nem csak a hölgyek, de az urak számára is mutatós és színes ruhadarabok készíthetőek!

RZ_MyMountain_Booklet_Ansicht-3.jpg

0
Tovább

Szikrázó és különleges: Swarovski ékszergyurma (X)

Az egyedi csiszolású, ragyogó fényű Swarovski gyöngyöket, kristályokat senkinek sem kell bemutatnom. Én is nagy rajongójuk vagyok, hiszen a hobbi szintű ékszerkészítéshez is hatalmas választékban hozzáférhető. A címben említett különleges Swarovski Elements Ceralun ékszergyurmáról azonban most hallottam először. S mivel Swarovski kristályokkal kapcsolatos, rögtön utána is néztem, mi ez a csodakellék.

anillo cuadrado ceralun.jpg

0
Tovább

Karácsonyi terítékek

Közeledik a szenteste, gondolom, lassan összeáll a fejekben a menüsor, íródnak a végtelen hosszú bevásárlólisták is. Az ünnepi falatok pedig a gyönyörűen megterített asztalon foglalják majd el méltó helyüket. Ehhez hoztam ma nektek egy kis segítséget, némi inspirációt.

3.jpg

0
Tovább

Csodaszép karácsonyi gömbök régi izzókból

Egyik legkedvesebb témám így karácsony környékén a régi izzók újrahasznosítása. Egyrészt mert híve vagyok az újrahasznosításnak, másrészt ezek igazán szépen, igényesen kivitelezett tárgyak, amelyeket büszkén akaszthatunk fel a karácsonyfára.

1425362_447439322045392_1399818899_o.jpg

0
Tovább

3D-s karácsonyi képeslap saját kezűleg

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mi nem szeretnénk ha a kézzel készített és megírt hagyományos képeslapok teljesen a feledés homályába vesznének, ezért most mutatunk egy csodaszép ötletet a készítésükhöz. Épp ideje is nekilátni, hogy a címzettek időben kézhez kapják!

DIY-Strips-Paper-Christmas-Card1.jpg

0
Tovább

Hópehely quillingtechnikával lépésről lépésre

A quillingtechnika minden évszakra, minden alkalomra tartogat szépséges alkotnivalót, így van ez karácsonykor is. E kecses, elegáns hópihe szépen mutat az ablakban és a karácsonyfán is.

DIY-Quilling-Snowflake-1.jpg

0
Tovább

Dekoráljunk fahéjjal!

A karácsonyi illatok egy legfontosabb tagja a fahéj, akinek a legjobb illatbarátai a narancs, a fenyő és a szegfűszeg. Ezeknek az illatos, ízletes fűszereknek, gyümölcsöknek a nevét nem csak a konyhában áldjuk, hiszen dekorációs célra is nagyon hasznosak. Varázslatos narancsos ötleteket már mutattam (IDE kattintva csekkolhatjátok), most a fahéjon a sor.

44262008807273949Xrcz17Toc.jpg

0
Tovább

Karácsonyfadíszek süthető gyurmából (X)

Süthető gyurmából nagyon sokféle dolgot készíthetünk, erre már sok jó példát láthattatok itt a blogon. Karácsony közeledtével sem érdemes elpakolni, hiszen karácsonyfadíszek készítéséhez is kiváló alapanyag.

1.jpg

0
Tovább

Korcsolyás karácsonyfadísz gemkapocsból

Mára egy gyorsan elkészíthető, nagyon vidám kis ötletet hoztam! Karácsonyfára is akaszthatjátok, de ajándékkísérőnek, dekorációnak a terítékhez szintén jól mutat!

0.jpg

00.jpg

1
Tovább

Bájos só-liszt gyurma angyalkák

Épp valami teljesen más után kutattam, amikor szembe jött ez a tüneményes angyalsereg a Pinteresten. A formájuk nagyon el van találva, nem az a cukorhabos, csillámporos csicsamicsa, mégis olyan kedves, bájos imádnivaló mind. Minimális költségvetéssel is egy egész halom ilyen angyalkát készíthettek, amelyeket aztán lehet ajándékba is adni, de persze a dekoráláshoz is jól jönnek, akaszthatjátok a fára is (ha nem túl nehezek). Nézzük, hogy készülnek!

angels.jpg

0
Tovább

20+ lélegzetelállító ünnepi ablakdísz

Szerintem, az adventi koszorú elkészítésén kívül a legtöbben örömmel gyártunk több-kevesebb ajtó- és ablakdíszt is. Hiszen annyira látványos, mosolyt csak a saját és a kintről befelé kíváncsiskodók arcára is. Ezért mára ablakdíszítéshez gyűjtöttem nektek ötleteket. Remélem, mindenki talál kedvére valót!

14.jpg

0
Tovább

Kötött kiegészítők – a sor nem a sapkával zárul!

Reméljük, első cikkünk kapcsán kedvet kaptál a sapkakötéshez, Schachenmayr logó.jpgmost, hogy már a nappalok is egyre hidegebbé válnak, s visszavonhatatlanul közelednek a téli napok. A Schachenmayr original kötőfonalak segítségével sok-sok színt és derűt csempészhetsz az említett napokon túl a ruhatáradba is.

Bravo Big Color körsál fotó.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek