Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal már a szünidő felé kacsintgatunk, hiszen egy remek ötletet hoztunk a szabadidő kreatív elktöltéséhez!

A vízpart, a tenger és persze ezek élővilága (legyen az valóságos vagy inkább mesebeli) ilyenkor kiemelten érdekes gyermekeink számára, miért is ne készíthetnék el a saját kis vízivilágukat saját kezűleg? 

Szükség lesz egy nagyobb kartondobozra (szupermarketekből ingyen elhozható), színes papírokra, egy pohárnyi homokra/apró kavicsra (ez helyettesíthető pl. egy marék müzlivel is), sok-sok színes ceruzára/festékre, ragasztóra (Pritt Pen, Pritt Universal, Pritt Sulifix), damilra és egy nagy adag kreativitásra.

A dobozt fessük kék színűre, a többi a fantázián múlik... A tengerfenékhez a doboz alját kenjük be ragasztóval (pl. Pritt Sulifix) és szórjunk rá homokot/apró sódert vagy esetleg müzlit. Ezután az akváriumot megtölthetjük tengeri lényekkel, édesvízi halakkal, vagy éppen kedvenc mesehőseinkkel is. 

IDE kattintva számtalan vízi figura/élőlény nyomatatható mintája tölthető le. 

Kellemes szórakozást kívánunk!

Forrás: krokotak

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub !

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!