Ha már kacérkodtál a zoknikötés gondolatával, de túl bonyolultnak érezted, elriasztott a sok szám és a sok új technika, akkor feltétlen olvass tovább, mert Bea zokniját Te is meg fogod tudni kötni. Ha eszedbe sem jutott soha zoknit kötni, akkor meg azért kukkants be Bea zoknitanodájába, hidd el, neked is kedvet csinál.

Kenyó Bea egy olyan kompakt leckét állított össze a zoknikötés alapjairól, amiben minden lépés részletesen, képekkel illusztrálva megtalálható, olyan könnyen érthetően és követhetően, hogy az egy ujjgyakorlatnak tűnik.

Ha máris kapnál a tűk után, hogy életed első pár zokniját megkössed, de nincs hozzá alapanyagod, illetve eszközöd, zoknifonalakat széles választékben, és kiváló minőségű Addi zoknitűket a Barkánál beszerezhetsz.

Zoknifonalak, -tűk:

Gyapjúfonalak Drops-fabel

Gyapjúfonalak Drops-delight

Gyapjúfonalak Drops-big fabel

Noro-Silk garden socks

Zoknitűk

Ha Bea zoknija után kedvet kaptál további zoknik kötéséhez, Haris Márta Kössünk zoknit című könyvét ajánljuk figyelmedbe.


Ha pedig valami oknál fogva a lecke alapján mégsem sikerülne elkészíteni a zoknidat, vagy egyszerűen csak a személyes oktatás híve vagy, gyere el a Barkába Kenyó Bea egyik zoknikötős tanfolyamára, ahol minden trükköt elleshetsz.

Ha kérdésed lenne Beához, egy kis közösségben szeretnél zoknit kötni, vagy a kész Bea zokniddal eldicsekedni, gyere Bea Zoknitanodája facebook csoportunkba, kössünk együtt zoknit!