Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Különleges karácsonyi dekorációk befőttesüvegből

Az elmúlt két napban végigvettük az ünnepi időszak nyitótémáit, az adventi koszorúkat és az ajtódíszeket. Folytatván a sort, az egyik legegyszerűbb, végeredményében viszont káprázatosan látványos alapanyagra fókuszálok: a befőttesüvegre. Ez a minden háztartásban megtalálható alapanyag rendkívül sokoldalúan felhasználható, festhető, díszíthető, vázaként, tárolóként, mécsestartóként is igazán mutatós.

karácsony befőttesüveg mécsestartó dekoráció

0
Tovább

Téli dekorációk befőttesüvegből

Az egyszerű befőttesüvegeket sokféle téli/karácsonyi dekorációhoz felhasználhatjuk. Amolyan "mindig kéznél van" alapanyag, lámpásnak, díszes üvegnek (amelybe házi lekvárt, mézet és egyéb finomságokat is tölthetünk ajándékként), hógömbnek, vagy apróságok tárolójának is remek.

12 Magnificent Mason Jar Christmas Decorations You Can Make Yourself! Creative ideas for pennies!!

1
Tovább

Varázslatos lámpások

Folytatódik a halloween-hét itt a blogon! Befőttesüvegekből egészen elképesztő lámpásokat készíthetünk, persze egy kis türelemre szükség lesz hozzá, de megéri!

Varázslatos Halloween lámpások: Kapcsolja Mason üvegekkel Lámpások és fedezd Light Gyermekek

0
Tovább

Őszköszöntő dekorációk befőttesüvegből

A legtöbb háziasszonyhoz hasonlóan én is gyűjtögetem a különböző méretű befőttesüvegeket. Ennek egyrészt praktikus oka van, hiszen a befőzési szezonban nagy hasznát vesszük a gondosan elraktározott üvegkészletnek. Másrészt pedig alkotói szemmel is tekintek rájuk, hiszen egy-egy különleges forma már önmagában is inspiráló, gondolatébresztő hatást gyakorol rám. Rájuk nézek és tudom, egyszer valamilyen kreatívságra fogom felhasználni őket. Például hangulatos őszköszöntő dekorációkhoz.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek