Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Esküvői nyakék saját kezűleg

A nyári időszak sok más esemény mellett az esküvői szezon legfőbb terepe, ezért időről időre igyekszem dekorációs, és sok más egyéb ötletet megosztani a nagy napra, hiszen sokan vagyunk, akik szeretnek ez alkalomból is alkotni, barkácsolni. Most az ékszer kerül terítékre.

0
Tovább

Különleges csokrok saját kezűleg

Mától beindult a ballagási szezon, és ha ti is valami iagzán különleges, egyedi meglepetéssel szeretnétek előrukkolni, akkor érdemes átböngésznetek az alábbi ötleteket. Természetesen bármilyen alkalomra elkészülhetnek, esküvő, szülinap, évforduló stb. Ugyanis saját kezűleg készíthető virágok gyűjteményét találjátok itt, sokféle anyag felhasználásával, így mindenki megtalálja a leginkább testhezálló ötletet.

2
Tovább

Csináld magad: esküvői meghívók, ültetőkártyák

Nagyon sokan kértetek ötleteket esküvői meghívók (továbbá ültetőkártyák, apró kiegészítők) sk elkészítéséhez. Eljött az ideje, hogy megosszam veletek azt a nagy csokornyi ötletet, amelyet az utóbbi időben gyűjtögettem remélem, sokaknak nyújt segítséget a NAGY NAP még szebbé, különlegesebbé és egyedibbé tételéhez.

Csipkébe burkolva

29434a97141ece393b30d2b4aa799262.jpg

0
Tovább

Esküvői szezon: terítéken a romantika

Költségkímélő, ugyanakkor őrülten látványos megoldás esküvői/ünnepi terítékhez, amelyben a romantika kapja a főszerepet. A két uralkodó szín (hófehér és sötét pink) varázslatos látványt nyújt, harmonikusan keveredik, és bár nem az a kifejezetten szolid dekoráció, mégis finom ízlésről árulkodik.

PicMonkey Collage.jpg

0
Tovább

Esküvői szezon: ötletek virágdíszek készítéséhez

Beindult az esküvői szezon, és egyre többen kértek tanácsot saját készítésű dekorációk készítéséhez. A virágdíszeknek több fronton is hasznát vehetitek , hiszen csodásan mutat a meghívókon, de a partidekorációnál is látványos lehet. Nem beszélve arról, hogy ez a megoldás teljesen egyedi, és a saját igényeiteknek megfelelően készíthetitek el. Egy-két csajos délután alatt (pl. közösen a leendő koszorúslányokkal) szuper dolgokat dobhattok össze.

1. Pompás pasztellárnyalatú virágok

6323338489_8ca9e92e0a_b.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek