Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lélegzetelállító családfa a falon

Sokféle falra festett családfás ötletet mutattam már nektek itt a blogon (ITT, ITT és ITT), egyszerűt, gyermekszobába valót, egészen terjedelmes méretűt, tekerdő mintájút vagy épp modern vonalvezetésűt, de ez most mindent visz nálam. Egyszerűen lenyűgöző a látvány, nektek hogy tetszik?

festés falfestés

Forrás: FabArt


Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

 

0
Tovább

A nagy lépcsőfestés - avagy álmaim lépcsője 

Úgy kezdődött, hogy volt egy unalmas, jellegtelen előregyártott lépcsőnk. Az akkori kereteinkbe épphogy beleférő, olcsó, de azért célnak megfelelő London fantázianevű negyedfordulós lépcső. Aztán évekig csak nézegettem, mit lehetne kihozni belőle, mert hülye formájú, szűkös helyen van, és csak kopott-kopott, koszolódott, használódott, de semmit sem kezdtem vele. Aztán idén nyáron elhatároztam, hogy bármi is lesz, megcsinálom.

bútorfestés polifarbe trinát trilak obi lépcső lépcsőfestés DIY csináld magad falfestés

0
Tovább

Fessünk családfát!

Korábban már készítettem nektek összeállításokat falra festett családfákról. Az ötlet fantasztikus, az alapja, hogy a jelenkori és a régi családi fotókat, képeket egy falra festett fán rendezzük el igényeink, ízlésünk szerint.

0
Tovább

Kézzel festett családfák és egyéb szépségek

Két évvel ezelőtt már készítettem nektek egy összeállítást falra festett családfákról. Az ötlet fantasztikus, az alapja, hogy a jelenkori és a régi családi fotókat, képeket egy falra festett fán rendezzük el igényeink, ízlésünk szerint.

0
Tovább

Mi mindenre jó az akrilfesték egy gyerekszobában?

Most egy olyan gyerekszobát mutatunk, amiben nagyon jópofa ötletek kerültek megvalósításra, és a dizájn ellenére a szoba átalakítása abszolút költséghatékony volt! Hogy mi kell ehhez? Megfelelő alapanyagok és néhány nap kitartó munka...

0
Tovább

Csináld magad: fessünk falat seprűvel

Imádom az ilyen ötleteket, amelyekkel ilyen egyszerűen tehetjük otthonosabbá, egyedibbé lakókörnyezetünket. Ilyenkor nyáron sokan kezdünk bele a falfestésbe saját magunk, és aki rendelkezik már némi rutinnal ezen a téren, könnyedén veszi is akadályt. Érdemes kísérletezni, bátornak lenni, az alábbi képsor is remek példa erre. Egy hagyományos cirokseprű segítségével ilyen különleges falfelületet varázsolhatunk otthonunkba! Hajrá!

Forrás: icreativeideas

Falfestős posztsorozatom korábbi részei:

Gyermekszobák festése

Famotívumok a falon

Falra festett minták kivitelezéséhez ajánljuk akrilfesékeinket. Megrendelhetők a Színes Ötletek webáruházból (katt ide).

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

15 famotívumos ötlet szobafestéshez

A nyár közeledtével egyre többen szövögetünk otthonszépítő terveket, készülünk kisebb-nagyobb felújításokra is. A falfestés/tisztasági meszelés tipikusan olyan munka, amelyet mi magunk is elvégezhetünk (a kezdeti bénázások után egyre nagyobb rutinnal). Aki nem elégszik meg a meszeléssel és az egyszínű falakkal, bizonyára eljátszott már a gondolattal, hogy valamilyen mintát is pingáljon egy-egy szabad falfelületre. A famotívumot rendkívül népszerűek, hiszen közelebb hozzák a természetet, melegséget sugároznak, és nagyon sok lehetőséget adnak a kreativitásunk kibontakoztatására!

0
Tovább

Ötletek falfestéshez: gyermekszobák

A tavasz közeledtével egyre többen szövögetünk nagyon léptékű otthonszépítő terveket, készülünk kisebb-nagyobb felújításokra is.A falfestés/tisztasági meszelés tipikusan ilyen munka, mi magunk is elvégezhetjük (a kezdeti bénázások után egyre nagyobb rutinnal). Aki nem elégszik meg a meszeléssel és az egyszínű falakkal, bizonyára eljátszott már a gondolattal, hogy valamilyen mintát is pingáljon egy-egy szabad falfelületre. Sokan közületek pedig már meg is valósították az álmaikat és felkerült egy-két motívum az üres felületekre. A gyermekünk szobája talán a legjobb terep ambícióink kiélésére, hiszen mindig akad egy falra kívánkozó mesehős. Ma is a ti alkotásaitokból válogattam.

Dollyéknál Aprajafalva díszíti a szobát.

dolly.jpg

0
Tovább

Ötletek falfestéshez: olvasói otthonok

A tavasz közeledtével egyre többen szövögetünk nagyon léptékű otthonszépítő terveket, készülünk kisebb-nagyobb felújításokra is. A falfestés/tisztasági meszelés tipikusan ilyen munka, mi magunk is elvégezhetjük (a kezdeti bénázások után egyre nagyobb rutinnal). Aki nem elégszik meg a meszeléssel és az egyszínű falakkal, bizonyára eljátszott már a gondolattal, hogy valamilyen mintát is pingáljon egy-egy szabad falfelületre. Sokan közületek pedig már meg is valósították az álmaikat és felkerült egy-két motívum az üres felületekre. Ma a tiétek a főszerep, a ti munkáitokból készítettem egy válogatást.

Elsőként mutatom Évi varázslatos művét!

4
Tovább

Ötletek falfestéshez: polcból asztalka

A lebegő vagy úszó polcok nagyon látványosak, hiszen nem látszik a szerelék, ami tartja őket. Az Ikeában nem egészen 3000 Ft-ért árulják a kisebbet a Lack sorozatból, és szerintem, sokunk otthonában figyel egy-két darab. De arra már gondoltatok, hogy ne a klasszikus értelemben vett polcként használjátok? Mutatok egy fantasztikus ötletet erre!

réa.jpg

A fenti képsort egy kedves olvasóm, Réka küldte, aki facebook rajongói oldalunkon találta az alapötletet, bátran belevágott, és megvalósította. 

A költsége minimális, az elkészítés pedig nem túlságosan bonyolult.

Szükségetek lesz ugye egy lebegő polcra (ahogy fentebb írtam, kevesebb mint 3000 Ft-ért beszerezhető), némi fehér akrilfestékre, vagy falfestékre. A sablont magatok is megtervezhetitek a polc szélességéhez igazítva a kép alapján. Fotókartonból vágjátok ki, rögzítsétek a falhoz maszkolószalaggal és rajzoljátok körbe a motívumot ceruzával. Ezután pedig már csak ki kell festeni. 

Előszobába kulcsos, lepakolós, öltözködős asztalkának ideális, de hálószobába ugyanúgy el tudom képzelni fésülködőasztalnak.

Az eredeti ötlet:

How to make up a floating shelf for you.jpg

Forrás a képre kattintva.

További falfestők ötletek:

Ötletek falfestéshez: famotívumok

1003107_543969598999970_607613378_n.jpg

Falra festett családfák

529410_357722287603623_1359852502_n.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

Ötletek falfestéshez - famotívumok

Itt a nyár, ilyenkor sokan vágnak bele saját kezűleg kisebb-nagyobb felújításokba a házon belül és körülötte is. A falfestés/tisztasági meszelés tipikusan ilyen munka, mi is magunk végezzük (a kezdeti bénázások után ma már egyre nagyobb rutinnal). Aki nem elégszik meg a meszeléssel és az egyszínű falakkal, bizonyára eljátszott már a gondolattal, hogy valamilyen mintát is pingáljon egy-egy szabad falfelületre.

10597_543969475666649_46906500_n.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek