Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dekoráljunk kávébabbal!

Nemrégiben olvashattatok itt a blogon egy posztot kávéfa készítéséről (itt találjátok), s az ötlet igencsak gondolatébresztőnek bizonyult, mert sokan írtatok, hogy nagyon tetszik a kávéfa, és kérdeztétek, hogy mi mindent lehetne még kávészemekből készíteni. Gyűjtöttem hát nektek egy nagy csokornyit ötletet, sőt nekiálltam én is a kávébabos dekorálásnak!

csináld_magad dekoráció kávé lakásdekoráció

0
Tovább

Díszítsünk kávébabbal - újabb ötletek

Egy nagy maréknyi kávébabból csudaklassz dolgokat lehet művelni, ha van egy kis szabadidőtök rá. Méltó dísze lehet a konyhátoknak, és ajándékötletnek is remek. Nézzétek csak!

0
Tovább

Csináljuk kávéfát!

Egy nagy maréknyi kávébabból csudaklassz dolgot lehet művelni, ha van egy kis szabadidőtök rá. Méltó dísze lehet a konyhátoknak, és ajándékötletnek is remek. Nézzétek csak!

1555335_666251656731540_1346990315_n.jpg

0
Tovább

Kikalapált kapszulák

Nálunk is elterjedőben van a kapszulás vagy patronos kávé, de amíg külföldön már rutinszerű a kiürült kapszulák visszaváltása, itthon ez még nem megoldott. De akkor mihez kezdjük a csábító színekben pompázó kis fém kelyhekkel? Hasznosítsuk újra, készítsünk belőlük ékszert! Mégis hogyan? -teszitek fel talán a kérdést, most megmutatom lépésről-lépésre.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek