Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csináld magad könyvjelzők - mert olvasni jó!

Imádok olvasni, s ilyenkor a tél közepén van rá a legtöbb időm, ahogy az egyiket leteszem, kapom is fel a soron következőt. Könyvjelzőnek pedig a behajtott saroktól kezdve a buszjegyig sok mindent használok. Pár év múlva, amikor ismét kézbe veszek egy rég olvasott kötetet, sokszor találok benne ottfelejtett "könyvjelzőt". Régi blokkot a sarki boltból, a korábban említett buszjegyet (aztán jön is a döbbenet, hogy mennyit emelkedett azóta a jegy ára), papírzsepit, fényképet, sárga csekket, vagy éppen csokipapírt. Ennek is megvan a varázsa, de persze a könyvjelzőhasználatnak is. Hiszen készíthetünk, egyedi, vicces, praktikus, nekünk tetsző darabokat is. Válogassatok!

1000263_578862988822884_1014317444_n.jpg

0
Tovább

Csináld magad könyvjelzők

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai témák a könyvjelzőkészítés lesz, ami amellett, hogy vidám időtöltés, valami igazán hasznosat hoz létre. Olvasni jó, így a kész tárgyakat használhatjuk a magunk örömére, de kifejezett figyelmes ajándék egy könyv mellé.

706245_272362666219726_24866297_o.jpg

0
Tovább

Könyvfaló könyvjelző

Imádom az ilyen bombasztikusan egyszerű és egyúttal zseniális ötleteket, mint ez a könyvimádó szörnyecske. Papírból pillanatok alatt meghajtogatható, és annyira muris. Srácoknak kötelező olvasmány mellé (is) különösen ajánlott!

IMG_1093ii.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek