Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai témák a könyvjelzőkészítés lesz, ami amellett, hogy vidám időtöltés, valami igazán hasznosat hoz létre. Olvasni jó, így a kész tárgyakat használhatjuk a magunk örömére, de kifejezett figyelmes ajándék egy könyv mellé.

706245_272362666219726_24866297_o.jpg

Kisgyermekünk első könyvjelzőjét mi használhatjuk az esti mese olvasásakor, de az elkészítésnél ők maguk is aktívan kivehetik a részüket. Érdemes a fenti képen látható, könnyen kivágható motívumot választanunk, amit aztán a kicsik kedvük szerint dekorálhatnak. Ragaszthatnak rá szemet, csápot, kalapot, és persze színezhetik is.

Egyszerű mintákat dekorgumiból is készíthetünk. Könnyen vágható, ragasztható és tartós.

Craft Foam Bookmark.JPG

Nagyobbaknak (kötelező olvasmány mellé) vagy gyermeklelkű felnőtteknek is kötelező darab egy ilyen könyvfaló könyvjelző. A hajtogatás menetét a képre kattintva nézhetitek meg.

IMG_1093ii.jpg

A technika itt is hasonló, a kivitelezés ebben az esetben inkább lányszobába illik, elegáns, romantikus darab.

CornerBookMarkglimpse.jpg

És ha már a romantika került szóba...

diy-valentines-day-bookmark_zps6f1fe420.jpg

Egy-egy könyvjelzőnek spatula is lehet az alapja!

spatulaflower_bookmark_craft.jpg

cow_bookmark_fancy.jpgForrások a képekre kattintva!

Programajánló

A Millenáris Park gyermeknapi rendezvényén (május 26.) a Pritt kézműves sátorban ezekhez hasonló könyvjelzőket és más különleges alkotásokat is készíthetnek az érdeklődők!

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub!

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!