Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aranyló velencei stílusú szemmaszk

Ha farsangi szezon, akkor nekem egyértelműen a velencei stílusú álarcok a nyerők. Ma egy csupa aranyba öltözött, fekete tollakkal megspékelt darabbal készülök. Nézzétek meg, hogyan készítettem!

álarc diy farsang festés karnevál maszk szemmaszk velencei

0
Tovább

Elbűvölően elegáns szemmaszk 10 perc alatt

 Ez a lenyűgöző szemmaszk pont azt sugallja, amit viselője a tudatni akar. Elegáns, ugyanakkor titokzatos, nőies, rendkívül egyedi és modern. Kell ennél több? Bárhol viselheted, garantáltan sikert arat. Ja, és az sem elhanyagolható, hogy 200 Ft-ból, nagyjából 10 perc alatt elkészítheted.

Mi kell hozzá? Dekorgumi és egy hegyes, éles olló. A dekorgumit nem győzöm dicsérni, olcsó, és könnyebb bánni vele, mint a papírral, de ugyanúgy festhető, vágható, dekorálható, nem ázik át, nem hullámosodik, nem fakul, nem szakad, mindezek miatt sokkal tartósabb is. Mintát kereshettek az interneten vagy megtervezhetitek ti is. A vágáshoz hegyes és éles ollót használjatok, hogy minden apró szeglethez könnyen hozzáférjetek. Én szaténszalaggal kötném fel, mert nagyon elegánsnak találom egy ilyen stílusú álarchoz. Voltaképpen ezzel el is készült a mű, de azért tovább lehet gondolni. Néhány ragasztható strasszkő, egy leheletnyi csillámpor azért elfér rajta. Persze a hozzá illő sminkkel lesz tökéletes az összhang. 

Van 10 percetek elkészíteni?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Forrás: Etsy

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, így a következőről sem maradsz le.

 

0
Tovább

Farsangi álarcok - tippek és ötletek a kezdő lépésektől a befejezésig

Tapasztalataim szerint egy saját kezűleg elkészített álarcnál sokszor nem is maga az elkészítés és a díszítés a legnehezebb fázis, sokkal inkább az első lépések, a megfelelő színek és minták kiválasztása. És valójában itt van a kutya elásva, mert ha ezeket jó érzékkel eltaláljuk, nyert ügyünk van. Készítsünk álarcot saját kezűleg -tippek, tanácsok a kezdő lépésektől a befejező fázisokig.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek