Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Programajánló: fessünk együtt kavicsot!

Ahogy arról korábban már hírt adtam nektek, elindult a Színes Ötletek Alkotóműhely, sok-sok izgalmas, kreatív programmal. Az első műhelyfoglalkozás teltházzal (!) le is futott (ITT megnézhetitek a képeket), és a következő programokra is szűkös a szabad helyek száma. Közben, ahogy ígértük, folyamatosan bővül a kínálat, a jövő héten velem is találkozhattok egy vidám, nyári kavicsfestős foglalkozáson.

workshop alkotóműhely barka kavicsfestés

A foglalkozáson ingyenes a részvétel, csupán a felhasznált anyagok költségét számoljuk fel. Ez a mostani kavicsfestős foglalkozásra mindössze 500 Ft. Most is lehetőség van otthonról hozott alapanyagok használatára. Kavicsot lehetőségeitek szerint hozzatok ti is, mert a kavicsfestős ötletek egyszerűsége és látványossága igencsak vonzó, a magunkfajta kreatív szemléletű emberek lelkében rögtön kitárja az alkotókedv kapuit.

workshop alkotóműhely barka kavicsfestés

Amit használni fogunk:

  • Akrilfesték
  • Vízbázisú akrillakk
  • Alapozófesték

Végezetül néhány kedvcsináló fotó:

workshop alkotóműhely barka kavicsfestés

workshop alkotóműhely barka kavicsfestés

workshop alkotóműhely barka kavicsfestés

workshop alkotóműhely barka kavicsfestés

workshop alkotóműhely barka kavicsfestés

workshop alkotóműhely barka kavicsfestés

workshop alkotóműhely barka kavicsfestés

workshop alkotóműhely barka kavicsfestés

Gyermekeket is bátran hozhattok, úgy 7 éves kor felett már sikerrel boldogulnak ők is a technikával!

Helyszín:

Barka Fonal

Fehérvári út 28., Budapest, 1117

A jelenkezés regisztrációhoz kötött, ITT tudtok csatlakozni!

Időpont: 2016. agusztus 11., 17 óra.

0
Tovább

Szemet gyönyörködtető alkotások kavicsból

A kavicsfestős ötletek egyszerűsége és látványossága igencsak vonzó, a magunkfajta kreatív szemléletű emberek lelkében rögtön kitárja az alkotókedv kapuit. A kavicsokat persze nem csak festeni lehet, hanem mintha csak kirakós kockák lennének, nekiállhatunk vidám kompozíciók megalkotásának is. A mai inspiráló galériám erről fog szólni, fogadjátok szeretettel.

kavics kavicsfestés nyár kavicsművészet

0
Tovább

Egy kis tavaszvárás: fessünk vidám kavicsokat!

Habár még csak február közepét tapossuk, bizony már nagyon várjuk a tavaszt, és erre a viszonylag enyhe időjárás is ráerősít. Egy ráérősebb délutánt bátran rászánhatunk egy kis pingálásra, kreatív kikapcsolódásra.

festés kavicsfestés

0
Tovább

Mandalafestés kavicsra

Kavicsfestéssel már sok posztban foglalkoztam, hiszen ez egy nagyon kedves kreatív elfoglaltsága sokunknak. Vidám figurákat festhetünk rá akár a gyerekekkel is, de sok-sok motívumot rápingálhatunk. Lehet belőle jelölő a veteményesbe, asztalnehezék, dekoráció terítékhez, kedves ajándék, figura társasjátékhoz, és még hosszan sorolhatnám. Egészen minitatűr motívumokkal is kísérletezhetünk, ehhez mutatok ma egy kis segítséget és inspiráló képeket!

kavicsfestés dekoráció DIY csináld magad festés

0
Tovább

Kavicsfestés karácsonykor is!

Az egyik legnépszerűbb téma itt a blogon a kavicsfestés, bármikor feldobom a témát, nagy szeretettel fogadjátok. Ezen nem is csodálkozom, hiszem nagyon egyszerű, és annyi lehetőséget rejt. Sokféle megközelítésben jártuk már körül e témát, de a karácsonyi ünnepkör tekintetében még nem volt szó róla. Ma ezt is pótoljuk!

0
Tovább

Kavicsdíszek nyári hangulatban

Imádom a kavicsokat! Nyáron pedig különösen, hiszen ilyenkor jó eséllyel sokan jutunk természetes vizek közelébe, ahol hamar eluralkodik rajtam a gyűjtőszenvedély. Vízpart, hegyi túra, kavicsok, kövek sok helyütt akadnak, és én mindenhonnan hozok párat emlékbe, ahová eljutok. Dekorációs célra persze barkácsáruházakban is vásárolhatunk néhány zsacskónyit, mert hangulatos díszek fontos kellékei. Mutatom is, mire gondolok:

kavics kavicsfestés kavicsdísz

0
Tovább

Fessünk kavicsot!

Az egyik legnépszerűbb téma itt a blogon a kavicsfestés, bármikor feldobom a témát, nagy szeretettel fogadjátok. Ezen nem is csodálkozom, hiszem nagyon egyszerű, és annyi lehetőséget rejt. A türelmesebbek tökélyre fejleszthetik, és a kisgyermekeseknek is remek elfoglaltság.

diyhome.jpg

0
Tovább

Különlegesség: festmény kavicsokból

Egy különleges és egyedi ötletet hoztam szeptember első hétfőjére, most kiderül, hogyan készíthettek kavicsokból festmény hatású falépet. Az ötlet már csak a maga egyszerűsége és költséghatékony mivolta miatt is nagyon tetszik, elkészítésével pedig nem csak egy lakberendezési tárggyal lesztek gazdagabbak, hanem az alkotás örömével is.

painting-out-of-river-pebbles.jpg

0
Tovább

Barangolás kavicsországban

Rendszeresen visszatérő téma a blogon a kavicsfestés. Ti is nagyon szeretitek, én is, és mindig akad egy-két új ötlet, ami egyszerűen megosztásért kiállt. Ma is gyönyörű munkákra bukkantam, remélem, inspirációul szolgál majd nektek is a következő kavicsos munkáitokhoz.

124111.jpg

0
Tovább

Kertünk dísze, a káprázatos kavicsmozaik

A folyami kavicsok felhasználása kertszépítésre egyáltalán nem új keletű megoldás, látványra -szerintem- lényegesen megnyerőbb, mint a szuperdivatos térkövek, emellett pedig nagyon ötletes megoldásokat is rejt. Saját kezűleg is kísérletezhetünk a lerakással (gyakorlásnak a kisebb járdákat, szegélyeket és szegleteket javasolok), nem nehezebb, mint a mozaikozás.

99923685451923612_AjQAN1aD_c.jpg

0
Tovább

Festett kavicsok

Ti is gyakran tértek haza nagyobb mennyiségű kavicszsákmánnyal egy nagy séta után, vagy a nyaralásból, esetleg egy kirándulásról? De persze a gyerekek is imádják gyűjtögetni, nem csak a felnőttek. Azonkívül, hogy nyilvánvalóan porfogók, mégis sok emlék köt hozzájuk, és nem szívesen válunk meg tőlük. Ismerős?

stones hearts.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek