Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyárköszöntő kreatív játékok

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Már nem sokat kell várnunk a vakációra, ideje kreatív ötletekkel is is feltöltekeznünk a nyári napokra!

nyár kreatív játék DIY

0
Tovább

Papírdekorációk halloweenre

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal könnyen elkészíthető vidám papírdekorációkat mutatunk halloween alkalmából!

111.jpg

0
Tovább

Kreatív pályázat anyák napja alkalmából

A Pritt Kreatív Klub és a Színes Ötletek Blog közös pályázatot indít, amelynek keretében keressük a legötletesebb, saját kezűleg készített anyák napi ajándékot!

Ha te is magad készíted el a meglepetést anyák napja alkalmából, akkor mindenképpen pályázz!

Küldj egy jó minőségű fotót a munkádról a szinesotletekblog@gmail.com címre (a neved is tüntesd fel), a többi a mi dolgunk.

A három legötletesebb munka készítőjét egy-egy 5000 Ft értékű Henkel termékekből összeállított ajándékcsomaggal jutalmazzuk!

A beküldött munkákat a Facebook képgalériánkban is bemutatjuk. A pályaműveket a Pritt Kreatív Klub és a Színes Ötletek Blog csapata közösen bírálja el!

Beküldési határidő: 2013. április 30.

Sok szerencsét kívánunk, és szeretettel várjuk a képeket!mom-s-day-gift-picture.jpg

0
Tovább

Kreatív vásár Bécsben

Múlt héten volt egy kreatív vásár Bécsben, és két kreatív boltos barátnőm ki is ruccant, alkotni, nézelődni vágytak. Az ő képeikből válogattam...

0
Tovább

Vásár-nap

Szombat reggel jól felöltözve egy gyorséttermi reggeli után pont kapunyitásra érkezünk meg a Petőfi Csarnok elé. A pénztáros mosolyogva tűri a humorom, a sor kegyetlen hosszú, de szerencsére mind mögöttünk vannak, mehetünk tovább, beengedőember kedvesen beenged, hurrá bejutottunk, már csak egy Exit magazin kell a boldogságomhoz, begyűröm a táskámba és kezdhetjük.

0
Tovább

Programajánló: Kézműves Kiállítás és Vásár a Pecsában

A tavasz közeledtének egyik biztos jele nálam a Pecsa kreatív vására. :) Volt már, hogy vékony tavaszi kabátban kelhettem útra, idén sanszosabb a sapka+sál+kesztyű+vastagkabát kombó, de ettől függetlenül nagyon várom már.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek