Múlt héten volt egy kreatív vásár Bécsben, és két kreatív boltos barátnőm ki is ruccant, alkotni, nézelődni vágytak. Az ő képeikből válogattam...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az rendezvény érdekessége az volt, hogy folyamatos, egymást követő programokra épült, mindegyik standnál el lehetett készíteni valamit, igazi alkotós hétvége volt.

Már a nyitóképnél lelőttem a legnagyobb poént, de annyira fantasztikus ötletnek tartom, hogy egyszerűen nem kezdhettem mással. Lehet tippelgetni, miből is készültek a képen látható ékszerelemek? Én sem találtam ki, de mentségemre szóljon, hogy én eredeti valójában sem láttam még ilyet, nemhogy ilyen "riszájkling" verzióban... Mert erről van szó, és egyre több helyen boltunk újrafelhasznált alapanyagokba, legnagyobb örömömre. Jelen esetben kiürült kávékapszulákat látunk, laposra klopfolva. Úgyhogy mostantól nem kell elslattyogni vele a szelektív tárolóig sem, csupán ki kell kicsit kalapálni, lyukat ütni rá, és hajrá!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Színben biztos a lila kapszulát választanám...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Félbehajtva, felstrasszozva...

 

Húsvéti vidámságokból pedig végképp nem volt hiány, és most, hogy kicsit kitavaszodott (ezt mondjuk nem a mai napra értem), lassan el merem hinni, hogy idén is eljön a nyuszi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kibicsaklott a bokája...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Helló, nemezelt nyuszi vagyok!" (...ezek az óriástappancsok)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nemezelt ajtódísz, bombaötlet, bár én a kerámianyuszkót azért kihagytam volna a buliból

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Világító pocakú nyussz, öhhh??? Valahogy összhatásában mégis tetszik!

 

Már említettem a Tante Ema kollekciót a Paperworld-ös beszámolómnál, a szerelmem továbbra is töretlen. Ugyan nem szereztem még be semmit belőle, de most nézzétek ezt a kis táskát, lehet nem szeretni?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És egy kis Tilda-csiga? Hihetetlen édes!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végezetül egy kis scrapbook. Ez meg aztán már annyira, de annyira...!!!! :) A várandós sziluett több pocakmérettel készül (valami zseniális), így olyan varázslatos kis babavárós albumot lehet összeállítani, hogy kezdek barátkozni a kistesó gondolatával...