Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Meseszép tökdíszek otthonra

A héten tovább folytatom az őszi, halloweenes dekorációparádét, a mai alkalommal a tök, mint dekoralapanyag kerül a fókuszba. Most nem a halloweenes, rémisztős oldalról hozok ötleteket, sokkal inkább a dekoratőrök megközelítéséből. Fogadjátok szeretettel.

ősz tök tökdekoráció dekoráció lakásdísz halloween

0
Tovább

Gyönyörű horgolt falidísz 

A kötés, horgolás napjainkban reneszánszát éli, az őszi és téli időszakban pedig különösen hangsúlyos szerepet kap. S nem csupán a praktikus, meleg viseletek kapcsán, hanem mert az szürke, borongós napokon remek kikapcsolódás készíteni valamit, ami akár egy látványos lakásdísz is lehet. Ma ilyeneket mutatok nektek, méghozzá ragyogó színösszeállításokban!

DIY Lovely Crochet Flowers Canvas with Free Pattern-2

0
Tovább

13 lenyűgöző őszi lakásdísz

Nagyon szeretem azt az érzést, amikor valamilyen saját kezűleg készített dísszel dekorálom az otthonomat, és a végén egyszerűen csak végignézek a szobán. Egy nagyon kellemes elégedettségféle ez, nehéz megfogalmazni, de jó átélni. Biztos ti is ismeritek ezt. Aztán meg alig várja az ember, hogy valamelyik családtag észrevegye, és megdicsérje. Ősszel különösen sokféle alapanyaggal remekelhetünk lakásdekoráció terén. Nézzük csak!

DIY-fall-decoration1-1024x764.jpg

0
Tovább

Karácsonyi ajándékötletek - tündérfenyő

Ajándéknak szántam, de lehet, hogy a mi asztaldíszünk marad ez a tündérfenyő (így neveztem el), annyira beleszerettem készítés közben.

0
Tovább

Őszi hangulatok: fodros koszorú

Ti kreatívkodtok valamit a hétvégén? Van már az évszakhoz illő ajtódíszetek? Ehhez a dekoratív koszorúhoz egy kevés zsákvászon anyagra, hungarocellalapra, madzagra és ragasztópisztolyra van csupán szükség. Díszíthetitek még organza- és textilvirágokkal vagy madártollal.
Hagyományos, de mégis modern. Nagyon tetszik.

 

 

Forrás és tutorial: JDC

0
Tovább

Őszi hangulatok: Ajtódísz termésekből

A hosszúra nyúló vénasszonyok nyara ellenére én azért már kezdek átállni az őszre. Főleg, miután sikerült a teljes családommal együtt megbetegednem (ez az oka eddigi hallgatásomnak is), úgyhogy őszi hangulatok következnek.

Minden évben készítek ajtódíszt, ha nem is minden nagyobb alkalomra, de őszre biztosan. Az évszak színei, alapanyagai mindig megihletnek, egyszerűen nem tudom kihagyni. Idén már tudom, hogy nem ilyen lesz (ugyanis már készül), de ez az ötlet nagyon megtetszett. Hungarocellgömb, makk (vagy más apróbb termés), egy szép szalag és ragasztópisztoly, semmi több nem kell hozzá.

Nektek hogy tetszik?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás

 

0
Tovább

Heti kedvenc: Párna varrás nélkül

Imádom az olyan ötleteket, amelyekkel meg lehet kerülni a varrógép előszedését és beüzemelését, ez ez most pont olyan! Pihe-puha, bújós párnák, varrás nélkül, ráadásul mennyire helyesek...

via

0
Tovább

Akt-uális kedvencek

Csak a szokásos történt enyhén ruhátlan lányaimmal is, lelkesen pingáltam őket, szépek lettek s karcsúak, kaptak egy rakás virágot is, aztán kiderült, sehova se illenek a lakásban. Ezért eltettem őket (...majd egyszer), aztán nemsokára elfelejtettem, majd nem olyan régen véletlenül előkerültek...

0
Tovább

Adventi koszorú

Íme az idei adventi koszorúm. Sokat törtem rajta a fejem, csak abban voltam biztos, hogy pávatollat akarok hozzá használni, így kicsit nehezen, de végre elkészült!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek