Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

16 csodás, kreatív adventi naptár 

Idén november 27-én gyújtjuk meg az első gyertyát az adventi koszorún, s ez a dátum bizony már nem is olyan távoli, főleg ha a kreatív készülődés jegyében telik. Sok tennivalónk van még, hogy az ünnepi pillanatokra minden készen álljon. Ez különösen igaz a saját készítésű adventi kalendáriumokra, hiszen ez esetben nem csupán 24 aprócska ajándékról kell gondoskodnunk, hanem az azokat rejtő kreatívan megkomponált tárgyunkról is.

karácsony advent adventi naptár

Az a megtiszteltetés ért ismét, hogy meghívtak vendégbloggernek a Decolady blog felületére, amelyre nagyon büszke vagyok. Az idei adventi naptáras gyűjteményemet, tippjeimet és ötleteimet tehát a Decolady blog felületén nézhetitek meg, IDE kattintva tartsatok velünk ezúttal is. 

0
Tovább

10 DIY ötlet adventi naptárhoz

Még majdnem négy teljes hetünk van advent első napjáig, de már bizony sokan kértetek ötleteket adventi naptár készítéséhez. És igazatok is van, mert idejében el kell kezdeni gyűjteni az ötleteket, hogy az alapanyagok beszerzésére és a megvalósításra is legyen elég idő. Kezdjünk is hozzá!

1. Kettő az egyben megoldás

advent-calendar-wreath.jpg

0
Tovább

Adventi naptárak saját kezűleg

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai bejegyzésünk már az adventi előkészületek jegyében íródik, hisz bár még van bő két hetünk adventi naptárt készíteni, de az ötleteket és alapanyagokat már ideje összegyűjteni, beszerezni. Mi az ötletelésben szeretnénk hasznos segítséget nyújtani, ma mindjárt három, saját kezűleg elkészíthető ötletet mutatunk be.

1. Papírdobozokból

2012-11-30 14.11.07.jpg

0
Tovább

Szülinapos öröknaptár

Ez a naptár az egyik legjobb öltet, amivel mostanában találkoztam. Egyrészt rém praktikus, én pl. folyton elfelejtek egy-egy szülinapot. Beprogramozom az okostelefonon, karikázom a naptárban, néha mégis becsúszik egy kis hiba. Ez az öröknaptár pedig mindig szem előtt van, csak jól el kell találni a helyét a lakásban. Másrészt pedig fantasztikusan néz ki, tehát ténylegesen egy lakberendezési tárgy, ami jól mutat bárki otthonában. És persze az sem elhanyagolható, hogy valóban öröknaptár, tehát nem kell évente lecserélni, miközben bővíthető a végtelenségig.

Family-birthday-board.jpg

0
Tovább

Adventi naptár - fiókos házikó tele ajándékkal

Ti készítettek idén adventi naptárt? Az én idei kedvencem ez a kis fiókos házikó ajándékkal megpakolva, egyszerűen imádom!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek