Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajtogassunk ceruzatartót!

Ez a harmónikaszerű asztali tároló tetszés szerinti méretben elkészíthető, igény szerint bővíthető, és bombajól néz ki. Elnyeli az iróasztalon kóborló mindenféle hasznos és haszontalan apróságot (kapcsok, radírok, hegyezők, rajzszögek, jajjj nektek!), nézzétek csak!

Ha tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad, kérlek, oszd meg az ismerőseiddel is, megtisztelsz vele!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

Iratkozz fel YouTube csatornámra, és nézd meg a legfrissebb videóimat is.

1
Tovább

Origamizzunk: kusudama gömb

A kusudama technika az ámulatba ejtő látványossága ellenére roppant egyszerű. Az alaphajtás néhány lépésből áll, az így elkészült elemekből áll össze maga a gömb, amelyet többféle módon is felhasználhatunk különféle dekorációkhoz.

origami kusudama hajtogatás kusudama virág

0
Tovább

Lélegzetelállító húsvéti tojás origami technikával

Mindig is csodáltam azokat, akiket ennyi türelemmel áldott meg az Úr, én sosem voltam elég kitartó egy ilyen munkához. Pedig alapvetően egyáltalán nem nehéz, inkább talán picit monoton, de kinek, mi számít annak. A végeredmény mindenesetre egészen lenyűgöző.

hajtogatás origami papír

0
Tovább

Színpompás mobildísz origami madarakkal

A papírhajtogatáshoz kell némi türelem, de ha kitartóak vagyunk, káprázatos dolgokat készíthetünk.

papírhajtogatás origami daru mobildísz függeszték

0
Tovább

Meseszép ékszerdobozka

Nőiesen titokzatos, sejtelmes, aprólékosan, kifinomultan díszített, romantikus stílusú dobozka mindenféle csecsebecsének, az ilyesminek sosem tudtam ellenállni. Nézzük is, hogyan készül!

secret-jewelry-box-from-cardboard-8

0
Tovább

Pillangós függődíszek tavaszi hangulatban

Az időjósok szerint már nem várat magára sokáig az igazi tavasz, de már most is pompáznak a kerti virágok, pattannak a rügyek a fákon, csicseregnek a madarak, tehát kétségtelenül itt kopogtat a tavasz. Az otthonunkba pihekönnyű tavaszi fuvallatként repdeső pillangókkal csempészhetjük be e simogató évszak varázsos hangulatát.

0
Tovább

Origami falevél

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai bejegyzésben gyönyörű origami faleveleket készíthettek az ősz mesés színárnyalataiban, amelyekből akár koszorút is készíthettek!

0
Tovább

Origamizzunk: kusudama virág hajtogatása

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy látványos, ugyanakkor könnyen elsajátítható technikát mutatunk be, a kusudama hajtogatást.

0
Tovább

Tavaszváró tulipánok

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal a tavaszvárás jegyében tulipánokat készítünk!

0
Tovább

Hajtogassunk: gyémánt alakú ajándékdobozka

A mai hétfőre egy könnyű kis ötletet hoztam, aminek nagy hasznát vehetitek alkalmakkor, ajándékozáskor!

timthumb.jpg

timthumb (5).jpg

0
Tovább

A virágorigami alapjai

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Mindenkit, aki szereti a papírhajtogatást, elvarázsol majd a virágorigami, hiszen nagyszerű tevékenység, és a lehetőségek tárháza végtelen.

viragorigami_magyar_1-32-16.jpg

0
Tovább

Origami lótuszvirág

Ma egy hajtogatós ötletet mutatok nektek, lótuszvirágot készítünk. Egy ilyen különleges virág szépen mutat ajándékkísérőként, lakásdekorációként, de még ledes mécsest is rejthettek bele. A választott papírtól függően különböző stílusban is készülhet, érdemes kísérletezni.

93133797_il_570xN297941135.jpg

0
Tovább

Életre kelt origami figurák

Péntekre egy könnyed, vidám képsort hoztam, amely remélem, mosolyt csal a ti arcotokra is. Nekem a békás a kedvencem, és nektek?

orig.jpg

0
Tovább

Könyvfaló könyvjelző

Imádom az ilyen bombasztikusan egyszerű és egyúttal zseniális ötleteket, mint ez a könyvimádó szörnyecske. Papírból pillanatok alatt meghajtogatható, és annyira muris. Srácoknak kötelező olvasmány mellé (is) különösen ajánlott!

IMG_1093ii.jpg

0
Tovább

Kusudama technika - csodálatos csillaggömb papírból

Tényleg csodálatos és közel sem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik...

0
Tovább

Hópelyhek papírból

Íme néhány egyszerűen elkészíthető papír hópehely, icipici origami, néhány nyisznyasz és kész az ablakdísz!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek