Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavaszi fuvallat virágcsokor selyempapírból

Ahogy megpillantottam ezt a virágkompozíciót, szinte éreztem az arcomon a lágy tavaszi szellőt. Könnyed, finom és elegáns, nézzük is meg, hogyan készül!papírvirág papírvirág készítés tavasz

1
Tovább

DIY pünkösdi rózsák

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A pünkösdi ünnepkör kapcsán ma a május egyik legszebb ajándékával, a pünkösdi rózsával fogunk foglalkozni természetes kreatív megközelítésben.

pünkösdi rózsa papírvirág pritt DIY

0
Tovább

Pompás virággömb papírból

A papírvirágok készítéséről számtalan ötletet mutattam már nektek, mára pedig egy igazi különlegességet találtam! Nem csupán szimpla virág, hanem egy egész csokornyi, méghozzá meseszép, látványában szemet gyönyörködtető kompozíció.

papír tavasz papírvirág

2
Tovább

20 csodálatos papírvirág

Papírvirágokat sokféle alkalomra készíthetünk, ajándékba, szülinapra, jeles napok okán (pl. anyák napja), ballagásra, és persze egyszerűen csak a saját örömünkre. Csokorba köthetjük, beltéri dekorációként is használhatjuk, vagy akár hajdísz is lehet belőlük. A közeljövőben ünnepelhetjük az édesanyákat, és a ballagási meghívók is célba érnek lassan, tehát alkalom ígérkezik bőséggel, válogassatok hát az ötletekből.

DIY csináld magad papír papírvirág virágkészítés anyák napja

0
Tovább

Csodálatos virággömb papírból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ebben a kissé borongós időben is megidézhetjük a tavaszt, méghozzá a gyönyörű viráglabda formájában.

papír virág papírvirág pritt

papír virág papírvirág pritt

0
Tovább

Tavaszcsalogató krókuszok krepp-papírból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A közelgő tavasz jegyében a mai alkalommal igazi évszakcsalogató szépeségeket készítünk.pritt tavasz papírvirág papírkrókusz

0
Tovább

Káprázatos rózsacsokor

Nem vagyok egy nagy papírvirág-készítő, de az igényes, szépen megkomponált munkák lenyűgöznek. Ebbe a csodába egyetlen pillantás alatt beleszerettem, elképszetően igényes, ízléses alkotás. Szóval ennek az elkészítésébe gondolkodás nélkül bele fogok vágni, ha lesz egy szusszanásnyi időm. S talán páran most felszisszentek, hogy micsoda porfogó, hogy nem lehet takarítani, de ezért a szépségért vállalom, mert néha kell ám ilyen is!

Tissue_Paper_Roses_DIY

0
Tovább

Tavaszi virágfüzér

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy igazi, üde tavaszi ötletet hoztunk, amelyet otthon családi körben, vagy iskolai, óvodai foglalkozás, szakkör kereteében is elkészíthetünk a gyermekekkel!

DIY Flower Garland

0
Tovább

Húsvéti bloggerparti

A mai alkalommal egy különleges, és reményeim szerint hagyományt teremtő válogatásra invitállak benneteket. Nyolc hazai blogíró barátommal összefogtunk, és a közelgő húsvét apropóján készítettünk nektek egy válogatást munkáinkból, írásainkból. Remélem, sok-sok inspirációt, ötletet találtok nálunk, partizzatok hát velünk!

1. A Masni Dekoráció egyik háziasszonya, Dia egy igazán kreatív ötlettel rukkolt elő, az általa is kedvelt táblafestéket ezúttal függeszthető tojásokra kente. Kisgyermekeseknek kihagyhatatlan!

Részletes leírás ITT

2. BorsaBox Orsi egy hangulatos, vidám ajtódísszel szállt be a buliba. Posztjában a megmaradt anyagok felhasználására is kaptok tippeket.

Részletes leírás ITT

3. Brigi, a Scrapbook.hu háziasszonya egy káprázatos, sokféle technikát felvonultató képeslap elkészítésébe avat be minket. Ha egy igazán egyedi stílusú képeslappal lepnétek szeretteiteket, szívből ajánlom ezt a posztot.

Részletes leírás ITT

4. Eni, a Kreatív kert - Kreatív otthon tulajdonosa a hagyományőrzésre fektette a hangsúlyt, számomra sem múlhat el húsvét klasszikus, berzselt tojások nélkül. Enikő workshopjain a sokféle díszítési stílust is elsajátíthattok.

Részletes leírás ITT

5. Én, azaz a Színes Ötletek blog kaptam az ötös sorszámot a képen, bejegyzésemből megismerkedhettek számos tojásfestési és -díszítési technikával, legyen akár hagyományos, vagy modern stílusú, itt megtaláljátok a kedvetekre való díszítési stílust.

Részletes leírás ITT

6. A Vintage Bazaar.hu háza tájáról üde, friss színekben pompázó fagolyók érkeztek, amelyek merített festési technikával nyerték el külsejüket. A különböző méretű golyók a későbbiekben számtalan dekorációhoz felhasználhatók, ne hagyjátok ki.

Részletes leírás ITT

7. Judit, a Czippel Art műhelyéből gyönyörű, dekoratív tojásokat hozott, a repesztést, festést, gélpasztás díszítést is magába foglaló technika végeredménye szemet gyönyörködtető. Judit is rendszeresen szervez workshopokat, ha kedvet kaptatok, érdemes ellátogatni hozzá is.

Részletes leírás ITT

8. Gabi, a Re-Kreatív Kézműves Műhelyből egy olyan papírvirággal kápráztat el bennünket, amelyet a tavasz/húsvét elmúltával is elkészíthetünk, hiszen sokféle alkalomra bevethető. Gabinál online foglalkozások keretében is sajátíthattok el különféle kreatív technikákat.

Részletes leírás ITT

9. Bianca, a Bluer Design tulajdonosa egy pihe-puha barkavirágzatos koszorút hozott nekünk, türelmet igénylő alkotás, de minden perce megéri. Workshop (bútorfestés, és ugye a híres tortatálak) Biánál is van, immáron saját műhelyében várja érdeklődőket. 

Részletes leírás ITT

0
Tovább

Bonbont rejtő virág

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a közelgő Bálint nap alkalmából mutatunk egy kedves, szívhez szóló ötletet.

0
Tovább

Különleges csokrok saját kezűleg

Mától beindult a ballagási szezon, és ha ti is valami iagzán különleges, egyedi meglepetéssel szeretnétek előrukkolni, akkor érdemes átböngésznetek az alábbi ötleteket. Természetesen bármilyen alkalomra elkészülhetnek, esküvő, szülinap, évforduló stb. Ugyanis saját kezűleg készíthető virágok gyűjteményét találjátok itt, sokféle anyag felhasználásával, így mindenki megtalálja a leginkább testhezálló ötletet.

2
Tovább

Peóniacsokor krepp-papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy gyönyörű tavaszi virágcsokor készítésébe avatunk be titetek, fogadjátok szeretettel.

0
Tovább

Tavaszhozó jácintok papírból

Ez a papírjácint nagyon hasonlít a tavaly bemutatotthoz, de ez a változat lényegesen kidolgozottabb, pont ezért tetszik ennyire. Asztaldíszként, ajtódíszre ragasztva is látványos, egy pillanat alatt napfényt és tavaszt varázsol majd mindenki szívébe.

0
Tovább

Tavaszváró tulipánok

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal a tavaszvárás jegyében tulipánokat készítünk!

0
Tovább

Mintagyűjtemény papírvirágok készítéséhez

Közeleg a tavasz, de amíg nem nyílnak ki a valódi virágok, papírból is készíthetünk néhányat. Alkalmakra sjándékba, összejövetelekre dekorációnak is tökéletes, de egy borongós délutánon a gyerkekekkel is összeülhetünk alkotni.

0
Tovább

Tavaszváró hóvirágok

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal a tavaszvárás jegyében hóvirágokat készítünk.

0
Tovább

Gyönyörű virágok filcanyagból és papírból

Mára két virágkészítő tutoriált hoztam, jól jönnek a tavaszi és húsvéti dekorálás során. Szép kiegészítői lehetnek ajtódíszeknek, tavaszi koszorúknak, de akár vidám füzéreket is fűzhettek belőlük. Szárral készítve vázába is állíthatók.

21.jpg

0
Tovább

Tavaszvárás: jácint papírból

A tavaszvárás jegyében mára egy gyermekekkel is könnyen elkészíthető ötletet hoztam, amelyet akár otthon egy szürke délutánon is elkészíthettek, de óvó- és tanítónénik figyelmébe is szeretettel ajánlom!

172.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek