Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pillangódekoráció a falra

Legyen akár a gyermekek birodalma, akár a saját hálószobánk vagy nappalink a helyszín, ez az egyszerű pillangós dekoráció fantasztikusan mutat otthonunk bármelyik helyiségében.

pritt faldekoráció gyermekszoba

0
Tovább

Pillangós falidíszek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mutattunk már régebben nektek pillangós díszeket, és bizony, igen népszerű téma volt. Ezzel a roppantul egyszerű technikával elképesztően látványos lakásdíszeket készíthetünk, nézzük csak!

dekoráció pillangó pritt faldísz papírdekoráció pillangós dekoráció

0
Tovább

Pillangós óra

Az idő múlandódágát, megfoghatatlanságát is szimbolizálja ez a nagyon kreatív megközelítésben dekorált, amúgy eredetileg teljesen szimpla falióra. Nézzétek meg, hogyan készül!

0
Tovább

Pillangós függődíszek tavaszi hangulatban

Az időjósok szerint már nem várat magára sokáig az igazi tavasz, de már most is pompáznak a kerti virágok, pattannak a rügyek a fákon, csicseregnek a madarak, tehát kétségtelenül itt kopogtat a tavasz. Az otthonunkba pihekönnyű tavaszi fuvallatként repdeső pillangókkal csempészhetjük be e simogató évszak varázsos hangulatát.

0
Tovább

Ékszerek pillangógyöngyből

Amikor először kaptam ilyen fura formájú gyöngyöket, nem igazán tudtam velük mit kezdeni. Semmi sem állt össze belőlük, de aztán rájöttem, hogy megint én bonyolítom túl. Hiszen egyszerűen egymás után sorba fűzve olyan csodaszépek, hogy nem kell különleges fűzésfajtákban gondolkodni.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek