Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kreatív ötletek tanévkezdésre

Hamarosan itt a tanévkezdés.

Gyermekeinknek sokféle ragasztóra lehet szükségük az iskolában, de vajon melyiket válasszuk, mi mire alkalmas, melyik ragasztó biztonságos gyermekeink számára?

Ebben segít most a Pritt!

A Pritt 1969-ban hozta forgalomba első ragasztóstiftjét. Az azóta eltelt évtizedekben számos izgalmas, új terméket kínál a család minden tagjának, amelyekkel a ragasztás tiszta és kényelmes - legyen szó iskoláról, munkahelyről vagy éppen kreatív szabadidőről! Ezek közül mutatunk be most hármat olvasóinknak!

0
Tovább

Tavaszi képsorozat szalvétatechnikával

Tegnap egyik olvasóm elküldte nekem legújabb alkotásának képeit néhány kedves sor kíséretében. Annyira felvidított, hogy úgy döntöttem megosztom veletek is.

Íme, Tigerlily tavaszi képsorozata:

0
Tovább

Szalvétatechnika a fürdőszobában

A fésűtartó dézsámmal pont úgy jártam, mint a fakanáltartókkal. Egyszer csak túl sokan lettek benne és kellett egy másik is.

0
Tovább

Szalvétatechnika a konyhában - fakanáltartók

Imádok ránézni a fakanáltartóimra, a kedvenc mintáim köszönnek vissza a hasukon, érdemes volt pepecselni velük. Először a virágkaspós készült el, csak annyian lettek benne, hogy szükség lett egy másikra is. Elvégre mindig jó, ha kéznél van a klopfoló, habverő és társaik, nem kell a fiókokban keresgélni.

0
Tovább

Szalvétatechnika - fali és asztali levéltartó

A szalvétatechnika (decoupage) nemcsak egy remek kreatív időtöltés, hanem gyűjtőszenvedély is. Felébresztette gyerekkorom megszállott képeslap- és szalvétagyűjtő énjét. Ezért sajnos minden megtetsző haszontalanságból kapásból kettőt veszek - egyet a gyűjteményembe.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek