Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szivárványos horgolt táska nyárra

Itt a nyár, szárnyalnak a színek, ilyenkor bátrabban választunk élénk, színpompás darabokat az öltözködés és a kiegészítők terén. Miért is ne tárnánk ki a szívünket és lelkünket a nyár minden árnyalata felé?

horgolás kézimunka nyári táska

horgolás kézimunka nyári táska

0
Tovább

Könnyű nyári táskák szabásmintával

A hirtelen jött nyár örömére egy táskaszabásmintát hoztam, anyagtól és vállhossztól függően készülhet bevásárlószatyor vagy akár válltáska is belőle, kinek hogy praktikusabb. Az alapmintát kicsit variálhatjátok igény szerint, kerülhet rá zsebecske, patent, gomb vagy egy díszítő masni/virág is.

Forrás: usefulDIY

Webáruházunkban széles választékban talál fa és bambusz táskafüleket!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.


0
Tovább

Trendi kötés és horgolás – Schachenmayr My Mountain! (3. rész)

Schachenmayr My Mountain logó.jpgFolytatódik Schachenmayr My Mountain programunk cikksorozata! A korábbiak során megismerhetted programunk lényegét és a benne szereplő mutatós kötőfonalakat, megmutattuk a sapkakötés és -horgolás trendjeit, és a fantasztikus Schachenmayr original Lumio fényvisszaverő kötőfonalunkfelhasználásához remek ötleteket adtunk!

0
Tovább

DIY Hermès táska

A Hermès gondolt egy merészet, és ingyenesen letölthető táskasablonokkal kényeztette el a szemfüles és kreatív olvasóit. Hiszen ki ne vágyna egy saját darabra, pláne ha önmagunknak tervezhetjük meg a dizájnt?

DIY paper Hermes Kelly bag

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek