Akinek kisgyermeke van, és olyan szerencsés, hogy kertes házban él, az tudja, mekkora öröm egy saját, külön bejáratú homokozó. Ma egy ügyes kezű apuka vagy nagypapa által sk kivitelezhető, többfunkciós, fullextrás megoldást hoztam, amely amellett hogy szuperül néz ki, rendkívül praktikus is, ilyet kívánok minden kisgyerkőcnek! 

Az egészben az a legtutibb, hogy a homokozó csak az egyik funkciója a mestermunkának. Két oldalról pad szegélyezi, ahol kényelmesen ücsöröghet szülő és gyermek egyaránt. Rossz idő esetén, vagy ha véletlenül nincs kedve a gyermeknek homokozni (persze ilyen nincs), néhány mozdulattal befedhető az egész. Ilyenkor akár napozhatnak, lustálkodhatnak is a tetején.

A faanyag jelentős részét akár raklapok újrahasznosításával is előteremthetitek, ami takarékos megoldás. Az alábbi linken ingyensen letölthetitek pdf-formátumban az elkészítési útmutatót, amely részletesen bemutatja az elkészítést és hozzávalók listáját is. Angol nyelvű, de szerencsére lépésről lépésre képeken is láthatók a munkafolyamatok. 

LETÖLTÉS

A youtube-on videót is nézhettek a munkafolyamatokról:

Forrás: Better homes and gardens

Hasonló elvvel készült:

Forrás: Caledonia play

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.