Az internet tele van szebbnél szebb gömbökkel díszített koszorúkkal, ajtódíszekkel, amelyek valóban szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. És elkészíteni sem különösebben nehéz, nézzétek csak!

1_1.jpg

Egy ilyen projekthez tökéletesen megfelelnek a sérült, kicsit törött, kopottabb díszek, amelyeket a fára már nem szeretnétek felakasztani. Nekem is van többféle olcsóbb kategóriába tartozó műanyag díszem, néhol lekoptak, vagy az akasztós részéknél eltörtek (tipikus hibájuk), de erre még pont jók lesznek. Ha kopott, vagy sérült, egyszerűen csak úgy ragasszátok fel, hogy ezek a részek takarásban legyenek. Ha feltűnően kopott egy dísz, akkor is használható, csak a csúnya részeket el kell fedni. Ezt megoldhatjátok úgy, hogy folyékony ragasztót kentek a problémás részekre és behintitek csillámporral, de emellett le is festhetitek. A gömbökön kívül ragasztópisztolyra és hungarocell koszorúalapra lesz szükségetek.

Fontos, hogy minél több méretű gömböt használjatok, mert így a koszorúalapot teljesen be tudjátok borítani, és sehol fog kikandikálni gömbök alól.

Ragasztópisztoly és koszorúalap beszerzési hely: ITT 

2_1.jpg

Kellemes barkácsolást!

Az ötlet forrása: Vanilla Joy

További karácsonyi blogbejegyzések:

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is!