A karácsony közeledtével az ünnepi hangulat mellett a dekorálós kedv is egyre jobban a hatalmába keríti az embert, ilyenkor szeretjük az otthonunkat is ünnepi pompába öltöztetni, meghitt, melengető, szeretettel teli hangulatúvá varázsolni. A mai blogbejegyzésemben ebben szeretnék egy kis segítséget nyújtani: megmutatom a Kika idei karácsonyi kollekcióját, a végén pedig egy elbűvölően részletgazdag, szívhez szóló kis videót is mutatok a karácsony legfontosabb üzenetével.

kika ajánló

 

A Kika karácsonyi kínálatában azt szeretem, hogy kifinomult, elegáns, mégsem giccses, de szerencsére nem is túlságos minimál jellegű. Többféle kollekció közül lehet válogatni, a ragyogóan káprázatostól a letisztultig mindenki találhat kedvére valót.

kika ajánló

Idén öt különböző színvilág köré épült az ünnepi kollekció:

Champagne (aranyló pezsgő árnyalatok)

White ice (szikrázó hófehér árnyalatok)

Winter wine (klasszikus forralt bor árnyalatok)

Cognac (rézfényű konyak árnyalatok)

Punch (fűszeres puncs árnyalatok)

És most mutatom a személyes kedvenceimet a kollekciókból! 

1. Champage

Ez a színvilág áll az ízlésemhez a legközelebb, így nagyon nehezen tudtam kiemelni néhány kedvencet. A teljesség igénye nélkül ők azok:

kika ajánló

2. White ice

 A legjobban kombinálható, finoman semleges, ugyanakkor ragyogó kollekció: 

kika ajánló

3. Winter wine

A winter wine kollekcióban melegséget árasztó, stílusos termékek kaptak helyet: 

kika ajánló

4. Cognac

Ez a kollekció a különleges, egyedi darabok tárháza:

kika ajánló

5. Punch

A játékos Punch darabok mindenki arcára mosolyt csalnak:

kika ajánló

Végezetül, ahogyan ígértem, egy nem csupán szívhez szóló és megható karácsonyi videó mutatok most nektek, hanem egy elbűvölően részletgazdag és szeretettel teli varázslatos utazást a szívünkhöz. Az üzenete emlékeztet bennünket a legfontosabbra, amelyről a rohanó hétköznapokban sem szabad elfeledkezni: a szeretetteinkkel, meghitt, melengető otthoni környezetben töltött időnél nincs fontosabb a világon. 

Fogadjátok szeretettel: