Megvettétek már a húsvéti sonkát? Tojásfestéssel hogy haladtok? Szódásüvegeket elrejtettétek már a tréfás kedvű családtagok elől? Körülnéztem, válogattam, de ezúttal nem a hagyományos vonalból. Ugye jöhet még néhány last minute DIY ötlet az ünnep előtti hajrában?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a színes madárkás asztaldísz tényleg hamar elkészíthető, bár az eredeti leírásban farostlemezből kivágott szárnyasok szerepelnek, vastagabb kartonra kasírozott dekorpapírból (pl. scrapbookingpapír) ugyanilyen szép lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a nyuszifüzér is gyorsan összedobható, néhány ív scrapbookingpapír és szaténszalag szükséges hozzá csupán. A nyuszis mintaívet innen le is tölthetitek, így nem kell vacakolni a sablon megtervezésével sem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Első pillantása nem kaptam sokkot ettől a fotótól, de miután jobban szemügyre vettem a tojásokat és (tojás)nyuszikat, mégis belopták magukat a szívembe. Itt is találtok letölthető mintaívet, külön öröm, hogy kétoldalasat, tehát lesz a nyuszkóknak hátsó fele is.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gombokkal, újságpapírral vagy csupán akrilfestékkel is díszíthetünk. Nekem a gombos megoldás jött be a legjobban, és nektek?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyuszi a titkos zsebből?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez már inkább a vicces kategória, de még bőven szerethető. A titkos zsebbe apróságot rejthetünk, sőt, egész csapatnyi tojást is készíthet, aki nagyon ráér. A mintaív és leírás alapján nem is bonyolult, szóval akinek belefér az idejébe...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legnagyobb fanatikusok akár ilyennel is próbálkozhatnak... Elsőre (és másodikra is) meglehetősen borzalmas, de ki tudja, húsvét hétfőn locsolókölnivel kellően átitatva és néhány feles elfogyasztása után mit pingálok a szolid francia manikűröm tetejére?