Bútorátalakítás, praktikus lakberendezési tanácsok, bonszaikészítés, fűszernövény praktikák és még számos program, személyes tanácsadás várja az érdeklődőket a Csupa Nő kiállításon, az első nőknek szóló rendezvényen!

tunderlany.jpg

A nők a mindennapi élet hősei: több fronton vívják napi csatáikat anyaként, kollégaként és feleségként. Számukra, nekik szól az Európában egyedülálló kiállítás és vásár. A Csupa Nő – Vásár és figyelem csak Neked! kiállítás 2013. szeptember 5. és 8. között a HUNGEXPO-n új, komplex világot tár fel az érdeklődő hölgyek előtt, hogy életük legnagyobb kihívásaira si­keres válaszokat adhassanak és mindazt a törődést és figyelmet megkapják, amely jár nekik.

Látványterv 3.jpg

Hat fontos témát járhatunk majd körül a kiállításon: életstí­lus-átalakítás, gasztronómia, egészség, otthonteremtés, család és a női lélek.

Innovatív rendezvény, mert nem egy ki­állításról és nem egy vásárról beszélünk. A látogatóknak olyan közösségi és egyedi élményeket kínálnak a programok és a kiállítók közreműködésével, amelyek kap­csán úgy érezhetik, hogy ők vannak a középpontban.

Az esemény a család minden tagjának szól. Gyermekek és urak számára is tökéletes szórakozást biztosít a gyerek- és pasimegőrző, így míg a család hölgytagja szépül, feltöltődik és pihen, addig ők játszóházban vagy teszt­vezetésen mulathatják az időt.

A hat fő téma mélyebb bemutatására négy különálló élményszigetet hoznak majd létre, melyek saját színpaddal adott téma köré épülnek fel. A rendezvény kiemelt támogatója a TV2, és minden téma házigazdája a TV2 egy-egy ismert műsorvezetője, akik hitelesen képviselik nőként vagy férfiként az adott tematikát.

Látványterv 2.jpg

Nagyszínpad

Újulj meg! – Házigazda: Tatár Csilla

Légy egészséges! – Házigazda: Várkonyi Andrea

Otthonszínpad

Teremts otthont! – Házigazda: Andor Éva

Lélekszínpad

A nők titkai – Házigazda: Joshi Bharat

Szeresd a családod! Szeresd önmagad! – Házigazda: Gombos Edina

Gasztroszínpad

 Egyél finomat! – Házigazda: Demcsák Zsuzsa

A rendezvényen díjmentes minden program, tanácsadás és a parkolás. A részletes programért, nyereményjátékokért, belépőkert és további információért keresse fel a rendezvény weboldalát és Facebook-oldalát.