Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Immár beköszöntött a farsangi időszak, mi pedig igyekszünk jobbnál jobb jelmezötleteket szállítani nektek.

Airplane-Costume-2.jpg

 

A kartondoboz mindenki számára könnyen hozzáférhető, olcsó alapanyag (a diszkontláncokból általában ingyen elhozható, még örülnek is neki), ráadásul hatalmas kincs a jelmezkészítés terén, hiszen számtalan dolgot elkészíthetünk belőle. A képekre kattintva megtaláljátok a részletesebb útmutatókat.

A kartondoboz vágható, ragasztható, festhető, dekorálható, a végeredménynek csak  képzelet szab határt! 

Repcsi

Wheels-Up.jpg

Spongyabob

PicMonkey Collage.jpg

T-rex

T-Rex.jpg

Robot

Gears-Gadgets.jpg

Dinó

Detailed-Dino.jpg

Krokodil

Alligator-Head.jpg

Hajó

Ahoy-Matey.jpg

Édességek

Candy-Box-Fun.jpg

Hőlégballon

balloon-costume-diy-1009-de.jpg

Szívószálas üdítő

coolest-juice-box-costume-6-21139223.jpg

Tűzoltó

fire_engine.jpg

Zsírkréta

crayolas1.jpg

Dobókocka

pair_of_dice.jpg

Pattogatott kukorica

popcorn-costume.jpg

Rubik kocka

rubiks_cube2.jpg

Legó

the_blue_lego.jpg

 Források a képre kattintva!

További farsangi ötletek a blogon:

Csináljunk jelmezt: pillangótündér és szuperhős

Arcfestés gyermekeknek

Csináljunk jelmezt!

Farsangi álarcok a kezdő lépésektől a befejezésig

Jelmezötletek az olvasóktól

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub!

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!

Elindult idei első pályázatunk!

1011990_556633881099292_1464108399_n.jpg

Pritt Kreatív Év 2014 – Első forduló: Farsangi fotópályázat

2014-ben sem áll meg az élet a Pritt Kreatív Klubban, épp ellenkezőleg! Idén az évi egy pályázat helyett egész évben várjuk tőletek a kreatív ötleteket. hogy megtaláljuk Magyarország legkreatívabb családját, illetve iskolai osztályát, vagy óvodás csoportját!

Az egész évre szóló versengésnek több fordulója lesz, amelyek során mindig egy aktuális témában hirdetünk pályázatot. A fordulók eredményét év végén összesítjük, és ezeket összesítve decemberben két nevezési kategóriában – egyéni és csoportos – ítéljük oda a Pritt Kreatív Klub 2014 ajándékát. Természetesen a fordulók győztesei sem maradnak ajándék nélkül, most is rengeteg ajándék vár gazdára a Prittől és a Cser Kiadótól, tehát érdemes folyamatosan figyelemmel követni az aktuális eseményeket. 

Így év elején nincs aktuálisabb téma, mint a farsang, ezért az első forduló ehhez kapcsolódik. Február végéig tartó farsangi játékunkban az Állatok világnapja pályázathoz hasonlóan fényképeket várunk tőletek, az óvodai, iskolai farsangra készített jelmezekkel, álarcokkal, amelyeket a szokásos prittpalyazat@cserkiado.hu címre küldhettek el, vagy közvetlenül is feltölthettek a Pritt Kreatív Klub Facebook-oldalára! A korábban megszokott módon most is három képet várunk tőletek, egyet az alapanyagokról, egyet a készítésről, egyet az elkészített álarcról/jelmezről.

A legjobb, legötletesebb pályamunkákat két kategóriában (egyéni és csoportos) díjazzuk, és most is ugyanúgy beleszámít az eredménybe a közönségszavazás, mint az előző pályázatnál! A forduló győztesei értékes ajándékokat nyernek!
Minden pályázatot és fényképet szeretettel várunk!

Beküldési határidő: 2014. február 21. 
Eredményhirdetés: 2014. február 28. 
E-mail: prittpalyazat@cserkiado.hu
Információs telefon: +36-30-525-32-56