Habos, krémes, édes kalóriabombák, mégsem hizlalnak! Létezik ilyen egyáltalán? Megtaláltam a nyár legtutibb süteményeit, filcanyag, tű és cérna legyen kéznél!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varázslatos ugye? Ahogy rábukkantam az első filcsütikre, rögtön tudtam, hogy jó barátok leszünk. Amellett, hogy őrülten jópofa ötlet, itt végre megvalósíthatom a konyhában összetört álmaimat is. A hab garantáltan nem esik össze, a tészta alja sem ég oda, és a krém is tökéletes lesz. Végre olyanok lesznek az én süteményeim is, mint Nigella Lawsonnak, de éjszakai kajakóma nélkül. Azt hiszem, remek napom van!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lássuk, mi mindenre lesz szükség:

Filcanyagokra mindenképpen, ezekből is halványabb, pasztell árnyalatokra. Olló tű, cérna ugyebár, és egy nagy maréknyi díszítő elem. Díszíteni bármivel lehet, strasszkővel, gyöngyökkel, szaténrózsákkal, szalagokkal, ami csak akad otthon. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptek nélkül is remekül fogok boldogulni, azt hiszem, az összes kedvencemet felvonultatom. Most tényleg bármit ki lehet sütni. Muffinok, torták, fánkok, ostyák, kekszek, nincs határ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha ti is kedvet kaptatok, a Sweetie Pie Bakery oldaláról ingyenesen letölthető mintaív segítségével a kezdeti bizonytalanságok rögtön szertefoszlanak. 

 

Képek forrásai:

Happy Housewife

Design milk